b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
کسی کانال آقای آقاجانی رو داره؟
ممنون میشم آدرس کانال رو بزارین -
سلام من میخوام سال دیگه کنکور بدم چون پایه خیلی عقبم و تقریبا میشه گفت هیچی
باید چیکار کنم؟ -
سلام به همه ی دوستای گلم
بچه ها من میخوام کتاب تست شیمی چهارمو بگیرم اما تو دوراهیم که مبتکران بگیرم یا میکروطبقه بندی گاج؟؟؟؟؟
بنظرتون کدوم بهتره و توضیح و تستاش بدرد بخور تره ؟
فداا مدا -
چطور میشه از اقای اقاجانی سوال کرد
-
سلام.استاد آقا جانی بی نظیرن واقعا ولی تورو خدا نمیشه که فیلماشون قبل عید تموم بشه یا اینکه حداقل سریعتر پیش برید اینجوری که فرصت جمع بندی نمیشه اخه.مجموعه ی آلا همتووووون بی نظیرین
-
chimistry iq
-
پس قرار نیس دیگ بقیه مباحثو ضبط کنین
-
سلام ب آلایی های عزیز لطفا یک اطلاع رسانی کنید ک شیمی پایه تا عید تموم میشه یا نه؟
-
سلام و عرض ارادت خدمت عوامل محترم آلاء. خواهش می کنم بقیه ویدئوهای استاد آقاجانی را بزارین لطفا. تنها منبع من برای مطالعه ، سایت شماست. خواهش می کنم.
-
baranemehr96
دقیقا تنها منبع مطالعاتی منم سایت آلاس.و همچنان منتظر کلیپای استاد هستم -
good student اگه می تونی IQ حرف نداره ینی محشره
-
آره IQ خوبه الان هم تخفیف ۵۰ درصدی هست سایت گاج کتاب ۷۵ هزارتومان ۳۶هزار تومان میشه
-
آره IQ خوبه الان هم تخفیف ۵۰ درصدی هست سایت گاج کتاب ۷۵ هزارتومان ۳۶هزار تومان میشه
-
خواهشا ســــــــــــــــــــــــــریع تر اپلود کنید فیلم ها رو!
-
-
مرسی بچه ها
درمورد آی کیو هم یه تحقیق میکنم -
شاید باورتون نشه ولی شیمی سه رو نخوندم شیمی دو رو هم تازه از فصل پنجم دارم با ویدیوها پیش میرم بعضیاهم فقط ناامیدم میکنن من ب کمک خدا شیمی دو رو تا عید تموم میکنم دارم با مبتکران ۲پیش میرم
شما خلاصه ای از شیمی خوندنتون بذای کنکنورو میگید تامنم استفاده کنم؟