حتما کمک کنید
-
سلام خسته نباشید.من رشته دهم تجربی هستم.از تدریس آقای یاری عزیز واقعا ممنونم.من به یه مشکل بر خوردم که تست های فیزیک رو نمیتونم بزنم.مباحث رو متوجه می شم ولی توی تست ها که سوال سخت میشه نمیتونم تست رو حل کنم.لطفا راهنمایی کنید که چطوری این مشکل رو حل کنم؟
-
سلام خسته نباشید.من رشته دهم تجربی هستم.از تدریس آقای یاری عزیز واقعا ممنونم.من به یه مشکل بر خوردم که تست های فیزیک رو نمیتونم بزنم.مباحث رو متوجه می شم ولی توی تست ها که سوال سخت میشه نمیتونم تست رو حل کنم.لطفا راهنمایی کنید که چطوری این مشکل رو حل کنم؟
مهدي نوراله زاده
سلامباید کم کم سطح سوالا رو بالا ببرید و نه یهویی
اول اسون بعد متوسط بعد سخت
طبیعیه که نتونید جواب بدین اولش ولی با تمرین زیاد میشه
وقتی پاسخو متوجه شدین پاسخنامه رو ببندین و یه بار دیگه سوالو از اول تا اخر حل کنید تا به جواب اخر برسید و بعد برید سراغ سوال بعدی -
مهدي نوراله زاده تقریبا منم مشکلم همینه ولی باید مثال های زیادیو اول برا خودمون حل کنیم و کاامل به فرمولا مسلط شیم بعدش تست بزنیم
-
مهدي نوراله زاده سلام ب نظر من تنها راه حلش اینه ک از تستای آسون شروع کنی... وقتی تسلط پیدا کردی تستای تثبیت بزن بعد برو سر تستای سخت..