عربی نظام قدیم
-
مليكابانو در عربی نظام قدیم گفته است:
iCy HeARt به درد نظام جديد نميخوره؟ ١٤ ساعت خيلي باحاله
نظام جدید خودش 14 ساعته داره ..اتفاقا پک نظام قدیمش خیلی کامل تره..
-
iCy HeARt واقعا ؟ ١٤ ساعت نظام جديد؟ ميگردم پيداش ميكنم 🙏
پشت سر هم نیست ولی جمعا 14 ساعت میشه فک کنم..ولی ولی به نظرم نظام قدیمشو ببین ..خیلی جامعه
-
iCy HeARt اگه جامع تره حتما اونو ميبينم من فرقشونو نميدونم كه كم شده يا زياد ولي خودم انساني ام هرچي بيشتر باشه بهتره 😅 مرسي ❤️
iCy HeARt اگه جامع تره حتما اونو ميبينم من فرقشونو نميدونم كه كم شده يا زياد ولي خودم انساني ام هرچي بيشتر باشه بهتره 😅 مرسي ❤️
فدات..جزئیه اون چیزایی ک حذف شده ..اون مبحثایی ک نیستو اصن نخون ..کتاب کارتو باز کن اونجایی ک عنوان هر درسو نوشته موضوع درسم نوشته ببین تیترایی ک باید بخونیو از اونجا پیدا کن
-
فدات..جزئیه اون چیزایی ک حذف شده ..اون مبحثایی ک نیستو اصن نخون ..کتاب کارتو باز کن اونجایی ک عنوان هر درسو نوشته موضوع درسم نوشته ببین تیترایی ک باید بخونیو از اونجا پیدا کن
-
iCy HeARt کامله جمع بندی نام جدیدشون اقای ناصح زاده یا فقط برای دوران جمع بندی خوبه یا از الان
-
@پدرام-م در عربی نظام قدیم گفته است:
iCy HeARt کامله جمع بندی نام جدیدشون اقای ناصح زاده یا فقط برای دوران جمع بندی خوبه یا از الان
از اوله ..قواعده فقط