شیمی یازدهم فصل دوم
-

سوال ۴۲۰ چرا سرعت مصرف A بدون ضریب نوشته شده و غلط نشده بااینکه گزینه ۴ غلطه اما گزینه دو هم بنظرم اولش غلط اومد اما چرا درست گرفتهHediyeh من متوجه حرفاتون نشدم
گزینه درست 2عه یا 4?
حرفتون با اونیکه تو عکس گفتین همخوانی نداره -

سوال 16رو جوابشو بخوانید فک کنم متوجه بشين -
Hediyeh من متوجه حرفاتون نشدم
گزینه درست 2عه یا 4?
حرفتون با اونیکه تو عکس گفتین همخوانی نداره -

سوال 16رو جوابشو بخوانید فک کنم متوجه بشين -
@amirhossein-hf اینو میدونم منظورم چرا ضریب نزاشته زیر سرعت A ....
یعنی در کل میخوام بدونم ضریب داده شده ب ی ماده دیگ تو واکنش ک الان سرعت A بصورت بدون ضریب نوشته شدهHediyeh نمیدونم چرا من اصلا متوجه حرفاتون نمیشم
بخش دومش چی گفتین؟ -
@amirhossein-hf اینو میدونم منظورم چرا ضریب نزاشته زیر سرعت A ....
یعنی در کل میخوام بدونم ضریب داده شده ب ی ماده دیگ تو واکنش ک الان سرعت A بصورت بدون ضریب نوشته شدهHediyeh ضریب نمی خواد که...اون واسه سرعت متوسط واکنشه ک باید بیای و R هر ماده رو تقسیم بر ضریبش کنی ولی تو گزینه ی 2 فقط نوشتهR مربوط به A که کاملا هم درسته یعنی تغیرات مولش نسبت ب زمان با علامت منفی(علامت منفی واسه اینه که سرعت منفی نشه چون دلتاn برای واکنش دهنده ها منفیه پس ی منفی هم خودمو پشتش می ذاریم تا مثبت دربیاد!)
4 هم ک تابلوئه درسته -
Hediyeh ضریب نمی خواد که...اون واسه سرعت متوسط واکنشه ک باید بیای و R هر ماده رو تقسیم بر ضریبش کنی ولی تو گزینه ی 2 فقط نوشتهR مربوط به A که کاملا هم درسته یعنی تغیرات مولش نسبت ب زمان با علامت منفی(علامت منفی واسه اینه که سرعت منفی نشه چون دلتاn برای واکنش دهنده ها منفیه پس ی منفی هم خودمو پشتش می ذاریم تا مثبت دربیاد!)
4 هم ک تابلوئه درستهMohsen Taheri مرسی از توضیحتون متوجه شدم ...