IMG_20241208_111612.jpg
سلام. لطفا این تست رو توضیح بدید. با توجه به فرمول V=E×d∆ چون طول پاره خط ها برابر هست پس عامل d در این سوال در نظرگرفته نمیشه. پس : E=∆V. به طور کلی نتیجه گیری هایی که کردم:
SAVE_20241208_154045.jpg
ولی تست رو نمیتونم حل کنم. یعنی از لحاظ اینکه پارامتر داده و مقدار میخواد به مشکل برخورد میکنم.
IMG_20241205_175226.jpg
سلام. لطفا این نمودار رو برام تحلیل کنید. جدا از عدد بازی های مسئله، چجوری امکان داره ظرفیت دو سر خازن با تغییرات پتانسیل تغییر کنه؟ مگه ظرفیت خازن به ساختارش بستگی نداره؟ بعد زمانی که پتانسیل دو سر خازن تغییر میکنه باید بار ذخیره شده روی صفحات هم تغییر کنه در صورتی که در این نمودار همچین اتفاقی نیوفتاده.
@یازدهم
@دوازدهم
@دانش-آموزان-آلاء
Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
-
سلام دوستان می خواستم باتوجه با تخفیف گاج می خواستم پیش و پایه بخرم می خواستم بپرسم دوستان الآن این کتاب بخرم واسه زمان باقیمانده کنکور میشه تمام کرد کتاب خواهش میکنم جواب بدید
-
سلام دوستان می خواستم باتوجه با تخفیف گاج می خواستم پیش و پایه بخرم می خواستم بپرسم دوستان الآن این کتاب بخرم واسه زمان باقیمانده کنکور میشه تمام کرد کتاب خواهش میکنم جواب بدید
-
سلام دوستان می خواستم باتوجه با تخفیف گاج می خواستم فیزیک پیش و پایه بخرم می خواستم بپرسم دوستان الآن این کتاب بخرم واسه زمان باقیمانده کنکور میشه تمام کرد کتاب خواهش میکنم جواب بدید
-
فرهاد جان اگه از الان میخوای شروع کنی گاج رو نمیتونی حتی نصفش هم بخونی بنظر من ابی ده سال کانونو بخون با جامع خیلی سبز 50 میزنی راحت .جامع خیلی سبز سوالای الکی هم نداره میتونه کنار تدریس استاد مفید باشه .اگه گاجو بخری نمیتونی تمومش کنی یا باید وقت درسای دیگه رو بهش اختصاص بدی که اصلا خوب نیست . فقط خواستم کمکت کرده باشم .
-
mehdi7899 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام شرمنده میدونم جاش نیست ولی جاهای دیگه کسی جوابمو نداد
لطفا یه کتاب تست واسه دینی معرفی کنید بدون درس نامه!!سفیر خرد...من گاج دارم خوبه .. ولی سفیر خرد خیلی بهتره(یه درسشونو میتونین مقایسه کنین)
-
دوستان کسی نمیدونه کی صوت شروع میشه؟؟
-
سلام دوستان کسی نمیدونه استاد صوت رو کی شروع میکنن؟؟
-
حمیدرضا در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان کسی نمیدونه استاد صوت رو کی شروع میکنن؟؟
سلام بعد از دینامیک چون توی کانال تلگرامشون نظر سنجی گذاشتن و صوت درصدش بیشتر بود.
-
با سلام دوستان عزیز من یه در خواست داشتم لطفا اگه کسی جزوه دینامیک را یادداشت برداری کرده لطفا بگه تا من از طریق تلگرام چیزی ازش بگیرم بچه ها من این فصل واقعا گیر دارم اگه کسی بتونه این کارا برام بکنه کمک بزرگی به من کرده چون من نمیرسیم این فیلما را واقعا هم ببینم و هم جزوه برداری کنم حدودا دوماه طول میکشه تا تموم بشه اگه جزوه برداری هم نکنیم نکات استاد کلا یادم میره اصن چی به چی بوده ممنون میشم اگه کسی داره از همین جا بهم خبر بده لطفا اگه کسی داره بگه ممنون از تمام دوستان آلایی
-
کمک لطفا اگه کسی داره بگه
-
دوستان دینامیکو نمیشه زد حتی با پادشاه فیزیک کنکور دکتر طلوعی.. بسه دیگه برین یه چیز دیگه
-
@mreza10 داداش شما جزوشونا داری
-
من اصن یه جلسشو دیدم دیگه نگاه نکردم.. اصن از دینامیک بدم میاد
-
@mreza10 ممنون
-
دینامیکو استاد فوق العاده تدریس کردن فقط باید مثلثات مسلط باشین
-
استادایینه هارو هم تدریس میکنن
-
ینی اصلا فکر نمیکردم دینامیک اینقده سنگین و طولانی و کش دار باشه
کمرم شکست "نیوتون" خدا بگم چیکارت نکنه یه سنگی انداختی تو چاه هزار تا ادم عاقل و بالغ نمیتونن بیارنش بیرون -
جلسه16دانلود نميشه
-
لینک ها ی دانلود قسمت 16 دینامیک نمیاد !!!!!!