انگيزه
-
@دانش-آموزان-آلاء
خودتون رو نبازین
این روزا سکوی پرتاب و پرشه.
هی نپرسین دیره یا زوده یا نگین دیگه نمیشه !
بخدا که میشه.
خودتون رو نبازین
تسلیم نشین
منم تسلیم نمیشم.
خب؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
-
-
هرکی هدفی داره و همچنین علاقه ای داره که تلاش کنه: بهش میرسه اما یه چیزی یادتون رفت شرایطش میاد که تلاش کنم یا نه .میخوام چند لحظه وقتتون رو بگیرم: عاشق فوتبالم یه جوری که تو دوره ی خودم بهترین همسن و سالام بودم تا نهم معدلم 20 بود تابستونش رفتم فوتبال تا تست بدم تو اکادمی مهدوی کیا و قبول هم شدم یه 2 روز اونجا تمرین کردم و بابام دیگه اجازه نداد فوتبال بازی کنم ( اجازه ندادنش در حد حرف نبود و کتک میزد بد جور) حالا چرا اجازه نداد: واسه اینکه بازیکنای تیم کیا از بچگی حرفه ای تمرین میکردن و من فقط هفته ای 2 بار تفریحی بازی کیردم خلاصه بابام به زور مجبورم کرد درس بخونم با کتک و اینا دهم معدلم 18 شد و یازدهم 17 هیچئ علاقه ای به درس نداشتم اما به زور کتک درس میخوندم دوازدهم مدرسه ام رو عوض کرد ( بد ترین کار ممکن برای کنکوریا) معدلم 14 شد تو سن 18 سالگی چنان منو زد که جای سالم رو بدم نبود توجه کنید 18 سالگی) الانم حالم از درس بهم میخوره با اینکه اگه از همین الان شروع کنم میتونم تو دانشگاه دولتی درس بخونم تو تهران99/1/1) اما اصلا انگیزه ای برای درس خوندن حتی زندگی ندارم ببخشید سرتون رو درد اوردم فقط میخواستم یکم درد و دل کنم ایشالله همیشه موفق باشید.
-
هرکی هدفی داره و همچنین علاقه ای داره که تلاش کنه: بهش میرسه اما یه چیزی یادتون رفت شرایطش میاد که تلاش کنم یا نه .میخوام چند لحظه وقتتون رو بگیرم: عاشق فوتبالم یه جوری که تو دوره ی خودم بهترین همسن و سالام بودم تا نهم معدلم 20 بود تابستونش رفتم فوتبال تا تست بدم تو اکادمی مهدوی کیا و قبول هم شدم یه 2 روز اونجا تمرین کردم و بابام دیگه اجازه نداد فوتبال بازی کنم ( اجازه ندادنش در حد حرف نبود و کتک میزد بد جور) حالا چرا اجازه نداد: واسه اینکه بازیکنای تیم کیا از بچگی حرفه ای تمرین میکردن و من فقط هفته ای 2 بار تفریحی بازی کیردم خلاصه بابام به زور مجبورم کرد درس بخونم با کتک و اینا دهم معدلم 18 شد و یازدهم 17 هیچئ علاقه ای به درس نداشتم اما به زور کتک درس میخوندم دوازدهم مدرسه ام رو عوض کرد ( بد ترین کار ممکن برای کنکوریا) معدلم 14 شد تو سن 18 سالگی چنان منو زد که جای سالم رو بدم نبود توجه کنید 18 سالگی) الانم حالم از درس بهم میخوره با اینکه اگه از همین الان شروع کنم میتونم تو دانشگاه دولتی درس بخونم تو تهران99/1/1) اما اصلا انگیزه ای برای درس خوندن حتی زندگی ندارم ببخشید سرتون رو درد اوردم فقط میخواستم یکم درد و دل کنم ایشالله همیشه موفق باشید.
@Mohamad-Nikfarjam سلام اول از همه عید رو خدمتتون تبریک میگم
گذشته ی غم انگیزی دارین ولی دلیل نمی شه که اینده خوبی نداشته باشین اگه شرایطش رو ندارین که برای رسیدن به فوتبال تلاش کنین بدونین جلوی هرکسی یه مانع قرار میگیره تا عیار ادم سنجیده شه
یه پیشنهاد دارم براتون
جنگ و جدل رو کنار بزارین و گذشته رو فراموش کنین چند ماهه باقی به کنکور با همه توانتون درس بخونین. می دونم سخته می دونم علاقتون نیست ولی این یه راهه واسه اینکه ایندتونو بسازین
خواهش میکنم توکل کنید به خدا و درس خوندن رو شروع کنید هیچ وقت نا امید نشین اگر هم امسال نشد که از خدا میخوام بشه خودتو رو نبازین چون کسی حس بدی سراغش می یاد که تلاشی نکرده
خدا حواسش بهمون هست
خدا پشت وپناهتون -
مهم نیست الان چقدر درد ميكشي
يه روز به عقب نگاه ميكني
ومیفهمي مبارزاتت زندگیتو به بهتر تغيير داده. -
طي يك ماه اینده تو ميتوني
يك ماه درحال تلاش باشي
یا يك ماه در حال بهونه تراشي براي تلاش نکردن