سوال مشاوره ای-لطفا کمک کنین
-
سلام دوستان
ممکنه این سوال یک عده ای رو عصبی بکنه یا کلیشه ای به نظر برسه ولی من از الان تا سال ۱۴۰۰ که کنکورم هست (یازدهم تجربی ام) میتونم رتبه خوبی بیارم؟ سال دهم و نیمه ی اول یازدهم رو خوب نخوندم ولی از بهمن ماه سرم خورد به سنگ.
و اینکه توصیه هاتون برام چی هست؟ قطعا یه سریا تجربه بیشتری دارن من سردرگمم الان!
کی بخونم بهتره؟ صبح یا شب؟ درسا رو با فیلمای موسسات آلا و ح آخر و ... بخونم بهتره یا با کتابای کمک آموزشی؟
برای عربی و ادبیات چون دهمم رو بلد نیستم نتونستم یازدهم رو بخونم اصلا باید از پایه شروع کنم؟ با چه منابعی؟؟
درس شیمی رو خوب میخونم ولی شدیدا فرّار هست برای من! شما راه حلتون چی بوده؟
زیست رو چطور ترکیبی باید خوند؟ اونایی که نظام جدید الان زیست یازدهمو دارن میخونن بخش تولید مثلی زن اونجاهایی که نمودارا حذف شده رو چجوری با فیلمای آقای موقاری میخونن؟ مشکلی ندارن؟
ببخشید طولانی شد یه دنیا ممنون که وقت میزارین تجربیاتتونو در اختیار من و امثال من قرار میدین.
@رتبه-های-انجمن-آلاء @ناظم @همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @ادمین @همیار -
سلام دوستان
ممکنه این سوال یک عده ای رو عصبی بکنه یا کلیشه ای به نظر برسه ولی من از الان تا سال ۱۴۰۰ که کنکورم هست (یازدهم تجربی ام) میتونم رتبه خوبی بیارم؟ سال دهم و نیمه ی اول یازدهم رو خوب نخوندم ولی از بهمن ماه سرم خورد به سنگ.
و اینکه توصیه هاتون برام چی هست؟ قطعا یه سریا تجربه بیشتری دارن من سردرگمم الان!
کی بخونم بهتره؟ صبح یا شب؟ درسا رو با فیلمای موسسات آلا و ح آخر و ... بخونم بهتره یا با کتابای کمک آموزشی؟
برای عربی و ادبیات چون دهمم رو بلد نیستم نتونستم یازدهم رو بخونم اصلا باید از پایه شروع کنم؟ با چه منابعی؟؟
زیست رو چطور ترکیبی باید خوند؟ اونایی که نظام جدید الان زیست یازدهمو دارن میخونن بخش تولید مثلی زن اونجاهایی که نمودارا حذف شده رو چجوری با فیلمای آقای موقاری میخونن؟ مشکلی ندارن؟
ببخشید طولانی شد یه دنیا ممنون که وقت میزارین تجربیاتتونو در اختیار من و امثال من قرار میدین.
@رتبه-های-انجمن-آلاء @ناظم @همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @ادمین @همیارAlex Flori عربي و ادبياتتون هر مشكلي داشتين تاپيك بزنين خودم جواب ميدم اوناييشو كه بلدم
-
Alex Flori
اگه الان وقت ندارين تابستون حتما ببينين
https://alaatv.com/set/228 -
سلام.تا 1400 که خیلی وقته.قطعا میتونی به چیزی ک میخوای برسی :
-
به شرطی که پیوسته بخونی. ن اینکه مث من یه مدت بخونی و بعدش خسته شی تا یکی دو هفته چیزی نخونی ؛ پیوستگی تو مطالعه خیلی مهمه
-
قطعا روزا بخونی خیلی بهتره ؛ هیچوقت ساعت خوابتو به هم نزن به بهونه اینکه میخوای بیشتر بخونی یا هرچی. حتما سروقت بخواب و سر وقتم بیدار شو
-
فیلمای الا خوبه و کافی هم هست به نظرم ؛ در مورد درسنامه هم به نظرم برای هر کسی فرق داره و بستگی به خود فرد داره که با درسنامه بهتر میفهمه یا نه ؛ مثلا برای خوده من درسنامه اصن کاربردی نداره،فقط فیلما رو میبینم
-
عربی حتما فیلمای اقای ناصح زاده رو از همون ابتدا ببینید که از صفر شروع میشه و کم کم باهاش بیاید بالا.(لینکشم @خانوم-وكيل پایین تر گذاشته)
-
شیمی دو بخشه؛مسائل ک فک نمیکنم فرّار باشه ولی برای حفظیات درسته،فرّاره؛باید زیاد مرور کنیدش؛اگه هر روز بتونید حدود نیم ساعت براش وقت بزارید عالی میشه.
-
درمورد ترکیبی خوندن زیست هم فیلمای اقا موقاری تا حدودی جواب میده؛اونجاهایی ک ترکیب پذیره رو خودشون تو فیلما میگن؛چند قسمت ک ببینید خودتون دستتون میاد روالش
-
و به عنوان نکته اخر اینم بگم که تابستونو به هییییییچ وجه از دست نده،همینطور این فرصت تعطیلی رو؛الان بشین یازدهمو تا اونجایی ک تدریس شده بخون و جمعش کن،اگه هم وقت اضافه اوردی بقیه یازدهمو بخون. تابستون بشین دهم و یازدهمتو جمع کن؛ سال بعدم ک ایشالا دوازدهم و کنکور و ادامه داستان...
موفق باشی
-
-
سلام.تا 1400 که خیلی وقته.قطعا میتونی به چیزی ک میخوای برسی :
-
به شرطی که پیوسته بخونی. ن اینکه مث من یه مدت بخونی و بعدش خسته شی تا یکی دو هفته چیزی نخونی ؛ پیوستگی تو مطالعه خیلی مهمه
-
قطعا روزا بخونی خیلی بهتره ؛ هیچوقت ساعت خوابتو به هم نزن به بهونه اینکه میخوای بیشتر بخونی یا هرچی. حتما سروقت بخواب و سر وقتم بیدار شو
-
فیلمای الا خوبه و کافی هم هست به نظرم ؛ در مورد درسنامه هم به نظرم برای هر کسی فرق داره و بستگی به خود فرد داره که با درسنامه بهتر میفهمه یا نه ؛ مثلا برای خوده من درسنامه اصن کاربردی نداره،فقط فیلما رو میبینم
-
عربی حتما فیلمای اقای ناصح زاده رو از همون ابتدا ببینید که از صفر شروع میشه و کم کم باهاش بیاید بالا.(لینکشم @خانوم-وكيل پایین تر گذاشته)
-
شیمی دو بخشه؛مسائل ک فک نمیکنم فرّار باشه ولی برای حفظیات درسته،فرّاره؛باید زیاد مرور کنیدش؛اگه هر روز بتونید حدود نیم ساعت براش وقت بزارید عالی میشه.
-
درمورد ترکیبی خوندن زیست هم فیلمای اقا موقاری تا حدودی جواب میده؛اونجاهایی ک ترکیب پذیره رو خودشون تو فیلما میگن؛چند قسمت ک ببینید خودتون دستتون میاد روالش
-
و به عنوان نکته اخر اینم بگم که تابستونو به هییییییچ وجه از دست نده،همینطور این فرصت تعطیلی رو؛الان بشین یازدهمو تا اونجایی ک تدریس شده بخون و جمعش کن،اگه هم وقت اضافه اوردی بقیه یازدهمو بخون. تابستون بشین دهم و یازدهمتو جمع کن؛ سال بعدم ک ایشالا دوازدهم و کنکور و ادامه داستان...
موفق باشی
-
-
@خانوم-وكيل در سوال مشاوره ای-لطفا کمک کنین گفته است:
@Amin-th واسه يه كنكوري كه قراره پشت كنكوري بشه توصيه اي ندارين ؟
دارم ولی گوش نمیده.
1.خوابشو درست کنه
2.به جای اینکه همش بیاد اینجا بره بشینه درسشو بخونه
3.به پشت کنکور فک نکنه چون هنوز 4 ماه مونده ب کنکور(با احتساب عقب افتادنش)
4.همش ناامید نشه و به پشت سر نگاه نکنه؛نگاهش رو ب جلو باشه
5.همش نگه نمیتونم و حالم خوب نیس و اینا
اینا بهترین توصیه هاس... -
@Amin-th واسه يه كنكوري كه قراره پشت كنكوري بشه توصيه اي ندارين ؟
دارم ولی گوش نمیده.
1.خوابشو درست کنه
2.به جای اینکه همش بیاد اینجا بره بشینه درسشو بخونه
3.به پشت کنکور فک نکنه چون هنوز 4 ماه مونده ب کنکور(با احتساب عقب افتادنش)
4.همش ناامید نشه و به پشت سر نگاه نکنه؛نگاهش رو ب جلو باشه
5.همش نگه نمیتونم و حالم خوب نیس و اینا
اینا بهترین توصیه هاس... -
@Amin-th هي هييي هيييي
١ و ٢ و ٤ رو سعي خودمو ميكنم عمليش كنم كاملا
چرا ٥ اضافه كردينمن خيلي وقته نگفتم اينا رو متوجه تغيير اطرافيانتون باشين
@Amin-th هي هييي هيييي
١ و ٢ و ٤ رو سعي خودمو ميكنم عمليش كنم كاملااینا همش باهم جواب میده
-
@Amin-th هي هييي هيييي
١ و ٢ و ٤ رو سعي خودمو ميكنم عمليش كنم كاملااینا همش باهم جواب میده
-
@Amin-th ٥ هم اضافه كردم فقط با ٣ مشكل دارم
6.با مورد 3 مشکل نداشته باشه
-
@Amin-th ٥ هم اضافه كردم فقط با ٣ مشكل دارم
6.با مورد 3 مشکل نداشته باشه
-
@Amin-th
با سه و شيش مشكل دارم
بريم درس
هعی
بریم -
سلام دوستان
@رتبه-های-انجمن-آلاء @ناظم @همیار @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @ادمین @همیارAlex Flori
سلام وقت به خیر
قطعا اگه پیوسته و با تست زیاد درس بخونید میتونید رتبه خوبی داشته باشید
برای مطالعه از نظر من هر زمانی صبح شب ظهر هر موقع تایم داشتید مطالعه کنید نگید شبه ولش کن و اینطوری زمان تلف شه!
ولی از لحاظ ذهنی و بدنی اگه منظورتونه خواب کافی رو توو شب داشته باشید ۵ تا ۸ ساعت متناسب با هر فردی فرق می کنه و از این نظر میگن ولی به شخصه آدمایی دیدم که شبا راحتتر بودن برای مطالعه
از الان تا کنکور تایمتونو به بهترین صورت استفاده کنید و از تلف کردن به شدت بپرهیزید!
آلاء کافیه فیلماش و به اضافه ی کتابای کمک درسی
بیخودی جاهای دیگه هزینه نکنید -
تا 1400 کلی وقت هست
میتونی خیلی کارا انجام بدی
پیوسته خوندن تو همه درسا خیلی بهت جواب میده
به نظر من فیلمای الا کافیه@M-bahrami1378
@خانوم-وكيل
@Amin-th
@M-bahrami1378
romisa
مرسی از همگی دوستان
اونایی که تگشون نکردمم ازشون ممنونم مرسی -