طرح تغيير چهل روزه
-
iCy HeARt شوكا ميدوني به چي دارم فكر ميكنم؟ اينكه همه ي آه و ناله هاي ماها تو تاپيكاي عمومي واسه خوابمونه. خصوصا تاپيك هرچي تودلته. به نظرم الگوي بد خوابيدن ادما رو حساس و بي اراده ميكنه اين ميشه كه همش داريم غر ميزنيم اونجا. من به شخصه وقتي سحرخيز باشم و خوابم كافي بوده باشه خيلي روحيه ام فرق داره با روزاي ديگه. خوشحالم كه داري تلاش ميكني خوابت درست شه
@خانوم-وكيل در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
iCy HeARt شوكا ميدوني به چي دارم فكر ميكنم؟ اينكه همه ي آه و ناله هاي ماها تو تاپيكاي عمومي واسه خوابمونه. خصوصا تاپيك هرچي تودلته. به نظرم الگوي بد خوابيدن ادما رو حساس و بي اراده ميكنه اين ميشه كه همش داريم غر ميزنيم اونجا. من به شخصه وقتي سحرخيز باشم و خوابم كافي بوده باشه خيلي روحيه ام فرق داره با روزاي ديگه. خوشحالم كه داري تلاش ميكني خوابت درست شه
دقیقا ..الان اومدم اینجا بگم شروع کردم دو نفر روحیه بدن تا دوباره خابم نگیره اخه 5 صب خابیدم..
در حالت عادی 4-5 عصر بیدار میشدم ..میترسم باز چشام گرم شه الان -
دقیقا ..الان اومدم اینجا بگم شروع کردم دو نفر روحیه بدن تا دوباره خابم نگیره اخه 5 صب خابیدم..
در حالت عادی 4-5 عصر بیدار میشدم ..میترسم باز چشام گرم شه الانiCy HeARt واي خيلي عاليه من كلي ذوق كردم با اين حرفت. ببين ببين امروزو فقط هرطوري هست بيدار بمون ده ساعتو اينارو بيخيال خودمم ١١/٥-١٢ خوابم برد تا ٤/٥ ميفهمم خوابت مياد يني چي تازه قطعا تو بيشتر خوابت مياد چون ديرتر خوابيدي. يه امروزو كليپاي الا رو ببين. خيلي هم به ساعت گير نده. حتي به نظر من نشد برو فيلم ببين فقط نخواب. عصر كه شد ساعت ٦-٧ به بعد دمنوش ارامشبخش بخور كه بدنت اماده شه قشنگ ميتوني شب زود بخوابي. بعدش صبح كه شد يه كم هنگي چون عادت نداري ولي فردا رم رد كني قشنگ انگار ده ساله اينكاره اي
فقط بعدش بايد حواست باشه شب كه شد گوشيو پرت كني يه ور و سر تايم بري بخوابي
-
iCy HeARt واي خيلي عاليه من كلي ذوق كردم با اين حرفت. ببين ببين امروزو فقط هرطوري هست بيدار بمون ده ساعتو اينارو بيخيال خودمم ١١/٥-١٢ خوابم برد تا ٤/٥ ميفهمم خوابت مياد يني چي تازه قطعا تو بيشتر خوابت مياد چون ديرتر خوابيدي. يه امروزو كليپاي الا رو ببين. خيلي هم به ساعت گير نده. حتي به نظر من نشد برو فيلم ببين فقط نخواب. عصر كه شد ساعت ٦-٧ به بعد دمنوش ارامشبخش بخور كه بدنت اماده شه قشنگ ميتوني شب زود بخوابي. بعدش صبح كه شد يه كم هنگي چون عادت نداري ولي فردا رم رد كني قشنگ انگار ده ساله اينكاره اي
iCy HeARt واي خيلي عاليه من كلي ذوق كردم با اين حرفت. ببين ببين امروزو فقط هرطوري هست بيدار بمون ده ساعتو اينارو بيخيال خودمم ١١/٥-١٢ خوابم برد تا ٤/٥ ميفهمم خوابت مياد يني چي تازه قطعا تو بيشتر خوابت مياد چون ديرتر خوابيدي. يه امروزو كليپاي الا رو ببين. خيلي هم به ساعت گير نده. حتي به نظر من نشد برو فيلم ببين فقط نخواب. عصر كه شد ساعت ٦-٧ به بعد دمنوش ارامشبخش بخور كه بدنت اماده شه قشنگ ميتوني شب زود بخوابي. بعدش صبح كه شد يه كم هنگي چون عادت نداري ولي فردا رم رد كني قشنگ انگار ده ساله اينكاره اي
طاقت بیار مرد تو میتونی
اوم الان میرم فیزیک میبینم ک کلا بپره خاب لنتی...
شبم ماکسیسم تلاشم میکنم 12بخابم ..
دیگه توکل بر خدا برم شروع کنم ...
فعلا عزیزدل -
طاقت بیار مرد تو میتونی
اوم الان میرم فیزیک میبینم ک کلا بپره خاب لنتی...
شبم ماکسیسم تلاشم میکنم 12بخابم ..
دیگه توکل بر خدا برم شروع کنم ...
فعلا عزیزدل -
iCy HeARt زودتر از ١٢ بخواب ده بخواب به نظر من
️ خيلييييي خوشحالم كردي بهت افتخارررر ميكنم عزيزم
موفق باشي
-
@Amin-th خيلي بدين من عاشق انيميشنم
فعلا برم سر درس تا بعد ببينم چيه
نه شما نباید نگاه کنی؛برو درس بخون
منم نگاه نمیکنم(الکی) -
دکتر علی ف شوراي حل اختلاف شدم من از صبح بچه ها ميان مشكلاتشونو ميگن
چي شده چرا دعوا
@خانوم-وكيل منو 1ساعت دیر بیدار کردن
-
دکتر علی ف راستي بهتون تبريك گفتم عيدو تو تاپيك بهارجانها ولي منشن نشدين هركاري كردم
@خانوم-وكيل ممنون که عید رو تبریک گفتید منم تبریک میگم
-
دکتر علی ف در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
اینکه خوبه باو
فک کن یه ساعت از این قدیمیا ک زنگ میزنه کوک کنی و با اونم بیدار نشی...من از اون اعصابم خورده -
دکتر علی ف در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
اینکه خوبه باو
فک کن یه ساعت از این قدیمیا ک زنگ میزنه کوک کنی و با اونم بیدار نشی...من از اون اعصابم خورده@Amin-th من 6 صب با ساعت جدید بیدار شدم راس 9 سرم درد داشت گفتم 20 دیقه چرت بزنم
هیچی دیگه 1:20 دیقه خوابیدم
بدنم هم دیگه با من رو راس نیس -
-
@Amin-th شما ميخواين تعطيل كنين برين انيميشن ببينين دنبال بهونه ميگردين
تو كمدي جايي حتما يه وسيله براي نوشتن هست ديگه
@Amin-th شما ميخواين تعطيل كنين برين انيميشن ببينين دنبال بهونه ميگردين
تو كمدي جايي حتما يه وسيله براي نوشتن هست ديگه