طرح تغيير چهل روزه
-
-
@Amin-th شما ميخواين تعطيل كنين برين انيميشن ببينين دنبال بهونه ميگردين
تو كمدي جايي حتما يه وسيله براي نوشتن هست ديگه
@خانوم-وكيل در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@Amin-th شما ميخواين تعطيل كنين برين انيميشن ببينين دنبال بهونه ميگردين
تو كمدي جايي حتما يه وسيله براي نوشتن هست ديگه
-
@خانوم-وكيل بیا تاپیک اللهم.....
-
-
@mohamad-nikfarjam
من ميرم سر درسم فعلا شما اگه دوست داشتين بچه هاي اين تاپيك معروفن به كمكاي روحيشون ميتونيم با بچه ها در مورد مشكلتون حرف بزنيم
فقط بگم كه منم بابام با رشته اي كه ميخونم مخالفن و اين انتخاب واسم ساده نبود . البته واقعا به سختي شرايط شما نيست. داداش خودمم فوتبال بازي ميكنه ميفهمم عشق فوتبال يني چيهر كسي يه جور ازمايش ميشه ديگه ادامه بدين
-
@نخبه کاش زودتر میومدم این رسمش نبود که تاپیک و بستن کلی حرف داشتم اتفاقا منتظر همچین چیزی بودم اونجا مینوشتم که بچه ها بیان همچین چیزایی رو بگن و ما بتونیم حداقل یه نفرم شده قانع کنیم ولی بستنش چراش با خودشون واقعا خیلی ناراحت شدم
-
@mohamad-nikfarjam
من ميرم سر درسم فعلا شما اگه دوست داشتين بچه هاي اين تاپيك معروفن به كمكاي روحيشون ميتونيم با بچه ها در مورد مشكلتون حرف بزنيم
فقط بگم كه منم بابام با رشته اي كه ميخونم مخالفن و اين انتخاب واسم ساده نبود . البته واقعا به سختي شرايط شما نيست. داداش خودمم فوتبال بازي ميكنه ميفهمم عشق فوتبال يني چيهر كسي يه جور ازمايش ميشه ديگه ادامه بدين
-
@jahad-20 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@نخبه کاش زودتر میومدم این رسمش نبود که تاپیک و بستن کلی حرف داشتم اتفاقا منتظر همچین چیزی بودم اونجا مینوشتم که بچه ها بیان همچین چیزایی رو بگن و ما بتونیم حداقل یه نفرم شده قانع کنیم ولی بستنش چراش با خودشون واقعا خیلی ناراحت شدم
شاید اون طرف قصدش همین بود که تاپیک امام زمان بسته بشه و متاسفانه به هدفش رسید.
-
@jahad-20 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
شاید اون طرف قصدش همین بود که تاپیک امام زمان بسته بشه و متاسفانه به هدفش رسید.
-
سلام M.an
تو تاپیک امام زمان یه نفر توهین کرده ولی شما کل تاپیک روبستین به جای این که اون یک نفر رو توجیه و یا هر چیز دیگه
البته هر چی صلاح میدونید. -
@Target در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
سلام M.an
تو تاپیک امام زمان یه نفر توهین کرده ولی شما کل تاپیک روبستین به جای این که اون یک نفر رو توجیه و یا هر چیز دیگه
البته هر چی صلاح میدونید.حتی نزاشتید یکم ایشون و توجیه کنیم