طرح تغيير چهل روزه
-
@m-v من چند تا از دوستام تجربی بودن ولی کنکور ریاضی دادن الان معماری یا عمران روزانست
رشته دانشگاه رو دقیق یادم نیس -
@Mohamad-Nikfarjam يه بار يه تصميم درست و حسابي واسه زندگيتون بگيرين. اصلن هم دير نيست. پسر عموي من سي و چهارسالگي كنكور داد و رفت دنبال علاقه اش. خوب فكر كنين ببينين استعداد اصليتون تو چيه. من خودم سنتور ميزنم خيلي هم دوست دارم تا حدي هم استعداد دارم ولي يه هدفاي بزرگتر و جذاب تري دارم. من تو زمينه ي حقوق بين الملل يه سري برنامه واسه خودم دارم كه هم استعدادشو دارم هم ازش لذت ميبرم هم اينطوريه كه اگه هيچ كاري نكنم و اينو فقط انجام بدم حالم خوبه . من خودم تغيير رشته اي هستم. واسه هدفامم ميجنگم. من تقريبا از كلاس هفتم ميدونستم هدفم چيه ولي هيچكس باورم نداشت . يه كم زمان بذارين اساسي به هدفتون فكر كنين مسير خودبخود مشخص ميشه
-
@m-v در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@Target خوش ب حالشون....
منظورم اینه که شما هم فرصت دارین به دنبال علاقتون برید
-
@m-v در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@Target خوش ب حالشون....
منظورم اینه که شما هم فرصت دارین به دنبال علاقتون برید
-
@خانوم-وكيل در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@Target چيه مگه علاقشون ؟
انساني يا رياضي؟
فکر میکنم یه جا گفتن ریاضی
-
@Target چيه مگه علاقشون ؟
انساني يا رياضي؟
فکر میکنم یه جا گفتن ریاضی
-
@Target رياضي هم به نظرم رشته جذابيه من كه رياضي و اقتصادو دوس دارم
منم تو ریاضی استعداد داشتم دوران دبستان و متوسته اول تو مدرسه المپیادا رو اول میشدم و تو شهر هم دو رقمی
ولی ریاضی رو که نمیخونندم فکر میکردم نخونده بلدم تا آخر کنکور اومدو حقمو گزاشت کف دستم. خخخ -
@Target رياضي هم به نظرم رشته جذابيه من كه رياضي و اقتصادو دوس دارم
منم تو ریاضی استعداد داشتم دوران دبستان و متوسته اول تو مدرسه المپیادا رو اول میشدم و تو شهر هم دو رقمی
ولی ریاضی رو که نمیخونندم فکر میکردم نخونده بلدم تا آخر کنکور اومدو حقمو گزاشت کف دستم. خخخ -
چقدر ادم وقتي يه چيزيو نداره قدر داشته هاشو ميدونه. با بچه هاي اين تاپيك هرچقدر هم كه اختلاف عقيده داشتم بازم با همشون دوستم خيلي فكر بازي دارن بچه ها و مسائلو قاطي نميكنن. دمتون گرم
@خانوم-وكيل ارادت
-
@m-v اره ولي بهتر از چيزيه كه دوست نداري
يه نفر ميگفت رشته ي دانشگاهي چيزيه كه از صبح تا بعدازظهر واسش سر كلاسي بقيه تايمت هم بخشيش صرف اون درسا ميشه . خيلي عذاب اوره ادم رشتشو دوست نداشته باشه
-
@m-v اره ولي بهتر از چيزيه كه دوست نداري
يه نفر ميگفت رشته ي دانشگاهي چيزيه كه از صبح تا بعدازظهر واسش سر كلاسي بقيه تايمت هم بخشيش صرف اون درسا ميشه . خيلي عذاب اوره ادم رشتشو دوست نداشته باشه
@خانوم-وكيل