طرح تغيير چهل روزه
-
چقدر ادم وقتي يه چيزيو نداره قدر داشته هاشو ميدونه. با بچه هاي اين تاپيك هرچقدر هم كه اختلاف عقيده داشتم بازم با همشون دوستم خيلي فكر بازي دارن بچه ها و مسائلو قاطي نميكنن. دمتون گرم
@خانوم-وكيل ارادت
-
@m-v اره ولي بهتر از چيزيه كه دوست نداري
يه نفر ميگفت رشته ي دانشگاهي چيزيه كه از صبح تا بعدازظهر واسش سر كلاسي بقيه تايمت هم بخشيش صرف اون درسا ميشه . خيلي عذاب اوره ادم رشتشو دوست نداشته باشه
-
يه نفر ميگفت رشته ي دانشگاهي چيزيه كه از صبح تا بعدازظهر واسش سر كلاسي بقيه تايمت هم بخشيش صرف اون درسا ميشه . خيلي عذاب اوره ادم رشتشو دوست نداشته باشه
@خانوم-وكيل
-
@خانوم-وكيل در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
اصلا دانشگاه ها از زیر ساخت خرابن
-
@m-v با يه مشاور تجربه كن من خودم تجربه پشت كنكور ندارم شايد الان بگم بعدا خودمم پشيمون شم ديگه هيچي ديگه يكي ديگه رم اغفال كنم
حتما مشورت كن. يا مثلا تو انجمن كنمور تاپيك بزن از اونايي كه تغيير رشته دادن سوال كن چي شده بعدش
@خانوم-وكيل
بعضیا انگار با من قهرن -
-
@Target در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
@Amin-th در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
چ خبر رفقا؟!
سلام چطوری
قربانت
شما چطوری؟! -
@خانوم-وكيل در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
اصلا دانشگاه ها از زیر ساخت خرابن
@Target خب شغل ادم چي نميشه كه از چيزي كه دوست نداري به زور ارتزاق كني. تو هر رشته اي اونقد پول هست كه زندگي ابرومند داشته باشي. حالا اگه يه نفر شاسي بلند و ويلاي شمال ميخواد به خاطر اينا ميره تجربي خودشم با خدمت به خلق توجيه ميكنه من نظري ندارم
-
@خانوم-وكيل
بعضیا انگار با من قهرن -
@m-v با يه مشاور تجربه كن من خودم تجربه پشت كنكور ندارم شايد الان بگم بعدا خودمم پشيمون شم ديگه هيچي ديگه يكي ديگه رم اغفال كنم
حتما مشورت كن. يا مثلا تو انجمن كنمور تاپيك بزن از اونايي كه تغيير رشته دادن سوال كن چي شده بعدش
-
@m-v هر طور صلاحه من واقعا از شرايط شما خبر ندارم نظرام دليه ولي حتما مشورت كن رو حساب اينكه فكر ميكني ممكنه فلان و بهمان بشه تصميم نگير
-
-
@خانوم-وكيل من به گوشم