IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
پرسش پاسخ زیست
-
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to Marzie khanoom on آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
@Rakhshandeh-Sh راستی اون لایه عایقه کجا میفته؟
-
@Rakhshandeh-Sh در پرسش پاسخ زیست گفته است:
@Rakhshandeh-Sh تو یه کتاب خوندم ارتجاعی جزعی ازفیبری آخه شایدم غلطه نمیدونم
به هر حال اتصال طناب ارتجاعی به دریچه میتونه چنین چیزی رو مطرح کنه. من خودم اطلاعی ندارم باید از بچه های نظام قدیم پرسید
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء -
@Rakhshandeh-Sh راستی اون لایه عایقه کجا میفته؟
بین دهلیز ها و بطن ها. بین دو بطن
-
به سان خورشید اونا که اصن حذف بود براشوون
-
به سان خورشید اونا که اصن حذف بود براشوون
خب چه اصراری داری
-
Marzie khanoom فارغ التحصیلان آلاءreplied to به سان خورشید on آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
به سان خورشید منظورم جزعی از دریچه ک نبود؟ عایقمون
-
به سان خورشید منظورم جزعی از دریچه ک نبود؟ عایقمون
لایه عایق.... نمیدونم به هر حال پیوندیه. اما فکر نمیکنم ربطی به اسکلت فیبری داشته باشه
-
به سان خورشید وربطی به دریچه؟
-
به سان خورشید به نظرت خبرنگاری برام خوبه خودمو ومردمو همه رو گیج میکنم اصن یه وعضی با این سوالام
-
به سان خورشید به نظرت خبرنگاری برام خوبه خودمو ومردمو همه رو گیج میکنم اصن یه وعضی با این سوالام
اشکالی نداره منم مثل شما
-
به سان خورشید پس بفرمایید که اون عایق گرامی جزعی از دریچه میتونه باشه یا ن
-
@Rakhshandeh-Sh من همش این عایقو و دریچه و طناب ارتجاعی و قاتی میکنم
-
@Rakhshandeh-Sh نه مصی که جزعش نبود