طرح تغيير چهل روزه
-
@amirhossein-hf من از اول مهر دارم همینطوری شیمی میخونم یعنی مسائلشو تو 2ساعت حل میکنم نه بخاطر راه حل بخاطر محااااسبه
-
0Alfred0 اونا رو واسه مدرسه میخونم پرسش و اینا دیگه بقیه رو تست میزنم انقد تست میزنم تا قلقش دستم بیاد
-
@Z-H-Z برای فرض مثال شما یک درس دینیو میخواید بخونید 2 ساعتم وقت دارید چقدر وقتش را به خواندن و چه قدر وقتشو به تست زدن اختصاص میدهید؟
-
@Z-H-Z برای فرض مثال شما یک درس دینیو میخواید بخونید 2 ساعتم وقت دارید چقدر وقتش را به خواندن و چه قدر وقتشو به تست زدن اختصاص میدهید؟
-
@m-v من بستگي داره چن ساعت بخوانم امروز مثلا 300 تا زدم
-
@amirhossein-hf من از اول مهر دارم همینطوری شیمی میخونم یعنی مسائلشو تو 2ساعت حل میکنم نه بخاطر راه حل بخاطر محااااسبه
@mary-kh سلام. ی تاپیک محاسبات بزنید و هرچی سوال محاسبات دارید بپرسید اونجا. اون کسرهای محاسبات آخر شیمی رو بذارید(عکس) بعدم گزینه ها.
تمرین کنیم تا کنکور فک کنم خوب باشه. ی سری روش هم هست سریعتره اونا رو هم بگید هرکی بلده هرچی. -
یه سوال دیگه بعضی از کلمات تو دینی خیلی اذیت میکنند مثلا انسان وقتی به بهشت میرود سرحال و با طراوت هست وبرای او خستگی و رنج و نقصانی وجود ندارد اینجور جمله هارو میخواد حفظ کنیم یا نه؟
-
@mary-kh سلام. ی تاپیک محاسبات بزنید و هرچی سوال محاسبات دارید بپرسید اونجا. اون کسرهای محاسبات آخر شیمی رو بذارید(عکس) بعدم گزینه ها.
تمرین کنیم تا کنکور فک کنم خوب باشه. ی سری روش هم هست سریعتره اونا رو هم بگید هرکی بلده هرچی.Mohsen Taheri عااارع ایده خیلییی خوبیه...
شما بودید ک روش معکوس و گفتین؟ -
0Alfred0 فک نمیکنم چنین چیزایی و بیارن تا نکات مهم درس هست
من تو نت خوندم دینی پیام و آیه خیلی مهم بودن
البته از نظر من -
تمرین کنیم تا کنکور فک کنم خوب باشه. ی سری روش هم هست سریعتره اونا رو هم بگید هرکی بلده هرچی.Mohsen Taheri سلام اره بد نیست اگه وقت کنم ولی قبول دارین اعداد شیمی واقعا رو مخه 4 ساعت روش وقت میزارم اخرم اشتباه در میاد تخمینم که نمیشه زد خیلی بهم نزدیکه