طرح تغيير چهل روزه
-
Mohsen Taheri سلام اره بد نیست اگه وقت کنم ولی قبول دارین اعداد شیمی واقعا رو مخه 4 ساعت روش وقت میزارم اخرم اشتباه در میاد تخمینم که نمیشه زد خیلی بهم نزدیکه
-
Mohsen Taheri عااارع ایده خیلییی خوبیه...
شما بودید ک روش معکوس و گفتین؟@m-v این روش اثباتش با آقای منتظری از حرف آخر ه..مال من نیست
-
@m-v این روش اثباتش با آقای منتظری از حرف آخر ه..مال من نیست
Mohsen Taheri میدونم نیست .. میگم شما بودید توضیح دادید...
میشه ی تاپیک بزنید کامل توضیحش باید اگ وقت دارین ؟ -
Mohsen Taheri سلام اره بد نیست اگه وقت کنم ولی قبول دارین اعداد شیمی واقعا رو مخه 4 ساعت روش وقت میزارم اخرم اشتباه در میاد تخمینم که نمیشه زد خیلی بهم نزدیکه
@mary-kh ی روشایی وجود داره ک آسون می کنن محاسبات رو.
-
@m-v این روش اثباتش با آقای منتظری از حرف آخر ه..مال من نیست
-
Mohsen Taheri میدونم نیست .. میگم شما بودید توضیح دادید...
میشه ی تاپیک بزنید کامل توضیحش باید اگ وقت دارین ؟@m-v متاسفانه خیلی طولانی میشه آخه من وسواس شدید دارم تو نوشتن از ی طرفم خیلی طولانیه مثالاش تا جا بیفته و شاید کار درستی م نباشه چون خود این محصول الان فکنم با قیمت خیلی کم هست رو سایتشون...
-
@m-v متاسفانه خیلی طولانی میشه آخه من وسواس شدید دارم تو نوشتن از ی طرفم خیلی طولانیه مثالاش تا جا بیفته و شاید کار درستی م نباشه چون خود این محصول الان فکنم با قیمت خیلی کم هست رو سایتشون...
Mohsen Taheri باشه ممنون ..
فقد در حد پیشنهاد بود -
@mary-kh ی روشایی وجود داره ک آسون می کنن محاسبات رو.
Mohsen Taheri من کاری جز ساده کردنشون بلد نیست اخرشم یه چی اون وسط جا میمونه دلم میخاد کتابو جرواجرش کنم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Mohsen Taheri من کاری جز ساده کردنشون بلد نیست اخرشم یه چی اون وسط جا میمونه دلم میخاد کتابو جرواجرش کنم
@mary-kh والله چی بگم.شما همیشه سعی کنید برید سوال بعدی چون اگه رو محاسبات ی سوال گیر کنید زمانتو میره و شاید ب سوالای آسون تر که تو ادامه ی دفترچه قرار دارن نرسید و این خیلی بده
-
این پست پاک شده!
-
Mohsen Taheri باشه ممنون ..
فقد در حد پیشنهاد بود@m-v شرمنده ب خدا...
ولی هزینه ش من یادمه 25 هزار تومن دادم... -
@mary-kh والله چی بگم.شما همیشه سعی کنید برید سوال بعدی چون اگه رو محاسبات ی سوال گیر کنید زمانتو میره و شاید ب سوالای آسون تر که تو ادامه ی دفترچه قرار دارن نرسید و این خیلی بده
Mohsen Taheri ممنونم شب همگی خوش من هنو میخوام برم زیست بخونم
-
Mohsen Taheri ممنونم شب همگی خوش من هنو میخوام برم زیست بخونم