حوزه علمیه کنکور!
-
با توجه به " ایاکَ نعبدُ و ایاکَ نستعین ......" درخواست بهره مندان از نعمات الهی از خداوند باری تعالی چیست؟
1)قرار نگرفتن در زمره ی گمراهان
2)دوری از غضب خداوند
3)هدایت برای رسیدن به سعادت
4)قائم به ذات بودن خداوند@Amir-Bernousi 3 میشه ب نظرم
-
با توجه به قرآن کریم، خداوند متعال فقط همین دنیا را نیافریده است. کدام یک از آیات زیر میتواند در فهم این عبارت به ما کمک کند؟
1)و لقد کرمنا بنی آدم و .....
2)فاقم وجهک للدینَ حنیفا .....
3)و لقد خلقنا الانسان و نعلم ....
4)فبشر عباد الذین یستمعونَ..... -
@Amir-Bernousi 3 میشه ب نظرم
Mohsen Taheri اره درسته، ترکیب از 3 تا کتاب و 3 درس، درس 3 پیش، 16 دوم و 1 سوم
-
یادش بخیر، چقدر کیف میکردیم با این تاپیکا دم کنکور
@Amir-Bernousi دوباره راش بنداز.
-
دلیل توکل در "و توکل علی الحی الذی لا یموت و ...." در کدام یک از آیات زیر آمده است؟
1)اِن ارادنی اللهُ بضرهِ اَو ارادنی برحمةٍ هل .....
2)قل اِن کنتم تحبون اللهَ فاتبعونی یحببکم الله و ...
3)قل للمومنین یغضوا من ابصارهم و یحفظوا .....
4)قل للمومناتِ یغضضنَ من ابصارهنَ و یحفظنَ .... -
حضرت علی در یکی از مراسم حج، که مسلمانان از نقاط مختلف به مکه آمده بودند، از طرف .... ماموریت یافت که این خبر را به مردم برساند که خدا و رسولش از .... بیزارند. بر این اساس، خداوند در قرآن کریم، کدام مورد را بیان کرده است؟
1)خدا-ظالمین-و البغضادءُ
2)پیامبر-مشرکین-کفرنا بکم
3)خدا-ظالمین-بدا بیننا و بینکم
4)پیامبر-مشرکین-براءُ منکم -
حضرت علی در یکی از مراسم حج، که مسلمانان از نقاط مختلف به مکه آمده بودند، از طرف .... ماموریت یافت که این خبر را به مردم برساند که خدا و رسولش از .... بیزارند. بر این اساس، خداوند در قرآن کریم، کدام مورد را بیان کرده است؟
1)خدا-ظالمین-و البغضادءُ
2)پیامبر-مشرکین-کفرنا بکم
3)خدا-ظالمین-بدا بیننا و بینکم
4)پیامبر-مشرکین-براءُ منکم -
دلیل توکل در "و توکل علی الحی الذی لا یموت و ...." در کدام یک از آیات زیر آمده است؟
4)قل للمومناتِ یغضضنَ من ابصارهنَ و یحفظنَ ....@Amir-Bernousi در حوزه علمیه کنکور! گفته است:
4)قل للمومناتِ یغضضنَ من ابصارهنَ و یحفظنَ ....۱؟
-
Brilliant بله درسته،
-
@Amir-Bernousi در حوزه علمیه کنکور! گفته است:
4)قل للمومناتِ یغضضنَ من ابصارهنَ و یحفظنَ ....۱؟
Brilliant نه
-
4)قل للمومناتِ یغضضنَ من ابصارهنَ و یحفظنَ ....@Amir-Bernousi اینم 3 میشه. سوال جالبی بود.
-
@Amir-Bernousi اینم 3 میشه. سوال جالبی بود.
Mohsen Taheri اره
وجهشون خبیر بودن خداست -
با توجه به قرآن کریم، خداوند متعال فقط همین دنیا را نیافریده است. کدام یک از آیات زیر میتواند در فهم این عبارت به ما کمک کند؟
1)و لقد کرمنا بنی آدم و .....
2)فاقم وجهک للدینَ حنیفا .....
3)و لقد خلقنا الانسان و نعلم ....
4)فبشر عباد الذین یستمعونَ.....@Amir-Bernousi این چی؟
-
@Amir-Bernousi این چی؟
@Amir-Bernousi با من بودی داداش؟؟
-
با توجه به ویژگی های خردمندان در قرآن کریم، کدام ویژگی آنان است که به هنگام دیدن هریک از مخلوقات پیرامون خود، سعی می کنند دو ویژگی خداوند که در آیات زیر بیان شده اند، به یاد بیاورند؟
" و ما خلقنا السماوات و الارض و ما بینمها ....." و "یسبح لله ما فی السماوات و ما فی الارض له المک و ....."
1)یتفکرون فی خلق السماوات و الارض
2)یتذکر الوالباب
3)یستمعون القول فیتبعون احسنه
4)یذکرون الله قیاماً و قعوداً -
با توجه به وعده های خداوند، اگر انسان تلاش کند که کشش ها و تمایلات درونی و تصمیم ها و فعالیت های خود را به گونه ای سامان دهد که در یک هماهنگی مناسب، سمت و سوی خدایی بگیرند، برخی از ویژگی های خداوند، در او نمود پیدا میکند. کدام آیات بیانگر این ویژگی ها در خداوند است؟
1)«والله هو الغنی الحمید»،«ان الله یمسک السماوات و ....»،«توکل علی الحی الذی .....»
2)« هوالذی یحی و یمیت فاذا.....»،«توکل علی الحی الذی ....»،«والله هو الغنی الحمید»
3)«ان الله یمسک السماوات و ...»،«والله هو الغنی الحمید»،«اُتل ما اوحیَ الیک من الکتاب و ....»
4)«اُتل ما اوحیَ الیک من الکتاب و .....»،«والله هو الغنی الحمید»،«یسبح لله ما فی السماوات و ....» -
با توجه به وعده های خداوند، اگر انسان تلاش کند که کشش ها و تمایلات درونی و تصمیم ها و فعالیت های خود را به گونه ای سامان دهد که در یک هماهنگی مناسب، سمت و سوی خدایی بگیرند، برخی از ویژگی های خداوند، در او نمود پیدا میکند. کدام آیات بیانگر این ویژگی ها در خداوند است؟
1)«والله هو الغنی الحمید»،«ان الله یمسک السماوات و ....»،«توکل علی الحی الذی .....»
2)« هوالذی یحی و یمیت فاذا.....»،«توکل علی الحی الذی ....»،«والله هو الغنی الحمید»
3)«ان الله یمسک السماوات و ...»،«والله هو الغنی الحمید»،«اُتل ما اوحیَ الیک من الکتاب و ....»
4)«اُتل ما اوحیَ الیک من الکتاب و .....»،«والله هو الغنی الحمید»،«یسبح لله ما فی السماوات و ....»@Amir-Bernousi اگه شما طراح کنکور بودی که بیچاره میشدیم ها:beaming_face_with_smiling_eyes: :astonished_face:
گزینه2
طراح کنکور ی کم ازتون یاد بگیره.....والله
آیه رو حفظ نباشیم کارمون تمومه -
@Amir-Bernousi اگه شما طراح کنکور بودی که بیچاره میشدیم ها:beaming_face_with_smiling_eyes: :astonished_face:
گزینه2
طراح کنکور ی کم ازتون یاد بگیره.....والله
آیه رو حفظ نباشیم کارمون تمومهMohsen Taheri
تو کنکورای 97 و 98 باید حفظ میبودیم آیه ها رو :| -
Mohsen Taheri
تو کنکورای 97 و 98 باید حفظ میبودیم آیه ها رو :|@Amir-Bernousi بله بله.
-
با استمداد از وحی الهی، برای تحقق "التائبُ منَ الذنب کمن لا ذنبَ لهُ" علاوه بر توبه، چه کارهای دیگری باید انجام بگیرد؟
1)قال موسی لقومه استعینو بالله و....
2)فلذلک فادع و استقم کما اُمرتَ و ...
3)من آمنَ بالله و الیوم الاخر و .....
4)فمن تاب من بعدِ ظلمه و اصلحَ