دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
بافت شناسی قلب؛ زیست دهم
-
@Rakhshandeh-Sh "پاورقی یجورایی"؟کدوم پاورقی خو؟
-
مشکل من تصور قاعده دریچه هاست) قلب) قاعدشون از نظر هندسی کجاس iCy HeARt
-
@Rakhshandeh-Sh فک کنم این کمک کنه
-
@amin-sotoudeh در بافت شناسی قلب؛ زیست دهم گفته است:
-_× صرفا فقط می خوام بفهممش این شکل و نگاه کنید؛ شاید یکی فهمید. من که نمی فهمم
با این شکل اگه بگیم؛ بافت پیوندی متراکم توی لایه اپی کارد و پری کارده نه خودش یه لایه(من که نمیدونم!) -
@amin-sotoudeh در بافت شناسی قلب؛ زیست دهم گفته است:
iCy HeARt آره تو خود کتاب نوشته از بافت پوششی سنگفرشی و بافت پیوندی متراکم تشکیل شده.فقط گیر این این بودم که بافت پیوندی متراکمش کجاس؟ حالا خلاصه مرسی
بافتا با هم میکس نمیشن ک حتما جدان دیگه ..خاهش
-
-_× یعنی بافت پیوندی متراکم اپی کارد زیر بافت پیوندی سست میوکارده دیگه؟ یعنی بافت پیوندی متراکم زیر(چسبیده به) بافت پیوندی سست به غیر از بافت قلب تو بافتای دیگه داریم؟اگه داشته باشیم میشه گفت که خودش یه لایه جداست (فقط می خوام یه بحث را بندازم تا به یه نتیجه برسیم نه دو تا)