یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
@mary-kh عالیه آفرین
-
@mary-kh عالیه آفرین
-
@amirhossein-hf ممنونم تقریبا همیشه همینه ولی عقبم:frowning_face: بی اندازه عقبم تست خیلی کم میزنم امروز فقط 50 تا:pensive_face:
به امید بیشتر شدن:winking_face_with_tongue:@mary-kh بازم خوبه
آهسته و پیوسته -
@mary-kh بازم خوبه
آهسته و پیوسته -
1ساعت:arrow_left: فیزیک
4ساعت و نیم:arrow_left: دینی
3ساعت:arrow_left: عربی
6ساعت:arrow_left: زیست -
@FatiJoooooni در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
2/5زیست
2/5فیزیک
1عربی
1/5دینی
2شیمی
1/5ریاضی
1زبان
1/5ادبیات
1/5 زمین
سرجمع15یاااااا خوده خدا:anguished_face:
-
2 ساعت حسابان
6ساعت شیمی
4ساعت فیزیک
کل:12ساعت -
دوستای گلم من نمیام فعلا چون وقتم گرفته میشه..انشالله با نتیجه کنکورم تو بحثای ازاد شرکت میکنم...همچنان پرانرژی ادامه بدین.دوستون دارم..ب امید موفقیت هممون:folded_hands: :heart_eyes: :kissing_heart: :tulip: :tulip: :tulip:
@FatiJoooooni مواظب خودت باش
-
4شنبه
3ساعت:arrow_left: ادبیات
3ساعت و نیم:arrow_left: دینی
6ساعت:arrow_left: زیست
5ساعت:arrow_left: فیزیک -
4شنبه
5ساعت:arrow_left: فیزیکMohsen Taheri برادرمن میخواستی خودتو بکشی اخه چیکار کردی تو با خودت؟ 17ونیم ساااااااااعت:astonished_face:
-
4شنبه
5ساعت:arrow_left: فیزیکMohsen Taheri کنکور رتبه 1 نیاری انجمن نمیای..:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Mohsen Taheri برادرمن میخواستی خودتو بکشی اخه چیکار کردی تو با خودت؟ 17ونیم ساااااااااعت:astonished_face:
@mary-kh ن راستش این استثنا شد.
دیروز ی آزمون بود باید فرداش زودتر بیدار میشدم دیگه دیگه:beaming_face_with_smiling_eyes: -
Mohsen Taheri کنکور رتبه 1 نیاری انجمن نمیای..:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Zaraa باشه رتبه ی 1 رو با خودم میارم!!!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Zaraa باشه رتبه ی 1 رو با خودم میارم!!!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
Mohsen Taheri خخخخ نه. کارنامتو میاری:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face:منتظر کارنامه خوبتان هستیم:beaming_face_with_smiling_eyes: