کجای کارم ایراد داره؟!
-
سلام.سلام خسته نباشید
من از تابستون شروع کردم ب خوندن تستم میزنم ولی بازم ب مشکل میخورم مثلا تو فیزیک درسنامه رو میخونم کتابو میخونم ولی تستو نمیتونم حل کنم یا اشتباه حل میکنم ریاضیم همینطور از فیلمای اموزشیتونم استفاده میکنم ازمونای قلم چی رو شرکت میکنم ولی خب نتونستم با برنامه راهبردی برم برنامه خودمو دارم ساعت مطالعمم پایین نیست
و ترازای کانونم جالب نبوده(۴۶۰۰_۵۰۰۰و خورده ای) البته خب برنامشون فرق داشته ی مباحثیو نرسیدم و..
رشتم تجربیه ودوازدهمم
الان از وقتی تعطیل شدیم من هر روز تمام درسارو خوندم و فقط یکی از درسای عمومی روز درمیون خونده شده هر ایتم درس اختصاصی نهایتا ۲:۳۰ عمومیا کمتراز دوساعت..
کجای کار من ایراد داره؟(مثلا برا زبان کلمه رو مرور میکنم موقع تست زدن همه یادم رفته) -
0Alfred0 ازمون امروز کانون ک کلا پایه بود اصلا درصدای جالبی نداشتم،در کل با فیزیک و ریاضی و محاسبات شیمی مشکل دارم و زبان و عربی
-
سلام.سلام خسته نباشید
من از تابستون شروع کردم ب خوندن تستم میزنم ولی بازم ب مشکل میخورم مثلا تو فیزیک درسنامه رو میخونم کتابو میخونم ولی تستو نمیتونم حل کنم یا اشتباه حل میکنم ریاضیم همینطور از فیلمای اموزشیتونم استفاده میکنم ازمونای قلم چی رو شرکت میکنم ولی خب نتونستم با برنامه راهبردی برم برنامه خودمو دارم ساعت مطالعمم پایین نیست
و ترازای کانونم جالب نبوده(۴۶۰۰_۵۰۰۰و خورده ای) البته خب برنامشون فرق داشته ی مباحثیو نرسیدم و..
رشتم تجربیه ودوازدهمم
الان از وقتی تعطیل شدیم من هر روز تمام درسارو خوندم و فقط یکی از درسای عمومی روز درمیون خونده شده هر ایتم درس اختصاصی نهایتا ۲:۳۰ عمومیا کمتراز دوساعت..
کجای کار من ایراد داره؟(مثلا برا زبان کلمه رو مرور میکنم موقع تست زدن همه یادم رفته)zahrarahimifar خب تو تست زدن معمولا اولای درس آدم یکم میلنگه شاید باید بیشتر تست بزنیالبته من کوچکتر از شمام و تجربم خیلی کمتره
-
zahrarahimifar خب تو تست زدن معمولا اولای درس آدم یکم میلنگه شاید باید بیشتر تست بزنیالبته من کوچکتر از شمام و تجربم خیلی کمتره
@Z-H-Z ازمون و چرا خراب میکنم؟استرس ندارم
-
zahrarahimifar فیزیک و ریاضی درس های مفهومی هستند فکر کنم شما درسنامه رو خوب یاد نمیگیرید و مستقیم به طرف تست میروید درصورتی که اول درسنامه را خیلی دقیق باید مطالعه کرد و یاد گرفت و بعد سراغ تست رفت دلیل دوم اینکه شاید شما ساعت مطالعه کمتری دارید و سریع از درس زده میشوید دلیل سوم:شاید شما در مورد درس منفی بافی میکنید و همین باعث میشود درس را یاد نگیرید
-
zahrarahimifar فیزیک و ریاضی درس های مفهومی هستند فکر کنم شما درسنامه رو خوب یاد نمیگیرید و مستقیم به طرف تست میروید درصورتی که اول درسنامه را خیلی دقیق باید مطالعه کرد و یاد گرفت و بعد سراغ تست رفت دلیل دوم اینکه شاید شما ساعت مطالعه کمتری دارید و سریع از درس زده میشوید دلیل سوم:شاید شما در مورد درس منفی بافی میکنید و همین باعث میشود درس را یاد نگیرید
0Alfred0 ساعت مطالعم بین۸تا۹ساعته،ولی خب درسنامه سخت نیس برام متوجه میشم فرمولم ک خب حفظ میکنم تو مسئله جایگذاری کردنو استفاده از فرمول میبینم خراب کردم گاهی پاسخ تشریحیارو نمیفهمم
-
0Alfred0 ساعت مطالعم بین۸تا۹ساعته،ولی خب درسنامه سخت نیس برام متوجه میشم فرمولم ک خب حفظ میکنم تو مسئله جایگذاری کردنو استفاده از فرمول میبینم خراب کردم گاهی پاسخ تشریحیارو نمیفهمم
zahrarahimifar یعنی منظورت بی دقتیه؟
-
zahrarahimifar خب درس های فیزیک و ریاضی هم همینه درسته فرمول داره ولی آدم باید اساس درس را یاد بگیره نه فرمول چون ممکنه تو خیلی جاها جواب نده ولی اگر اساس کار را بلد باشی هرچی گذاشتند جلوت میتونی حل کنی که کنکورم از این جور سوالا میاد پس سعی کن بیشتر خود درس را یاد بگیری تا فرمول
-
zahrarahimifar یعنی منظورت بی دقتیه؟
@Z-H-Z گاهی نمیفهمم چجوری حل شده خلاصه ش کردن من باید خیلی وقت بذارم برا ی تست فیزیک مثلا
-
zahrarahimifar خب درس های فیزیک و ریاضی هم همینه درسته فرمول داره ولی آدم باید اساس درس را یاد بگیره نه فرمول چون ممکنه تو خیلی جاها جواب نده ولی اگر اساس کار را بلد باشی هرچی گذاشتند جلوت میتونی حل کنی که کنکورم از این جور سوالا میاد پس سعی کن بیشتر خود درس را یاد بگیری تا فرمول
0Alfred0 منظورتون از اساس درس چیه؟چطور میتونم اینکارو کنم
-
0Alfred0 البته ی فصلایی و تستشو زدم و رد شدم الان نمیتونم اونارو باز حل کنم
ن ک نتونم شاید اشتباه بشه...
-
0Alfred0 منظورتون از اساس درس چیه؟چطور میتونم اینکارو کنم
zahrarahimifar منظور همون مفهوم کلی درس هست مخصوصا تو فیزیک وقتی ما میخوایم این درس را بخونیم اغلب میام فرمول هارو یاد آوری میکنیم که هربار هم یادمون میره ولی اگر قاعده ی کلیش را بلد باشیم هم دیر تر یادمون میره و زودتر یادمون میاد و هم قابلیت بیشتری در حل تست ها داریم برای مثال فرمول کار=fdcos است و فقط شما همین فرمولو بلدی و بس و اگر یکم تغییرش بدهند به راحتی گیج میشی و نمیتونی حل کنی ولی اگر درست مفهوم کار رو خونده باشی و بفهمی هر یک از نیروها از کجا میایند و هر کدام چه تغییری در جسم ایجاد میکنند به راحتی میتونی مسئله رو حل کنی
-
0Alfred0 البته ی فصلایی و تستشو زدم و رد شدم الان نمیتونم اونارو باز حل کنم
ن ک نتونم شاید اشتباه بشه...
-
برای فیزیک بهت پیشنهاد میکنم کارگاه نکته و تست رو ببینی تا با شیوه حل تستا اشنا بشی
الان وقت درسنامه خوندن نیس؛توی خود کارگاه ها ی درسنامه مختصر و مفید از درس گفته میشه
چند تا تست که ببینی حلش چجوری بقیه رو خودت میتونی حل کنی(حداقل واسه من جواب داده)
برای شیمی هم فیلم های اقای صنیعی عالیه...من خودم محاسبات رو الان راحت حل میکنم
درکل وقتتو واسه درسنامه تلف نکن -
برین روکتاب حل کنید بعدش برین رو جزوه اگ دارین اگرم ک نه ک هیچ بعدش تست بدون زمان بررسی کن نکاتو تک تک سوالا بعد وقت دار
-
سلام.سلام خسته نباشید
رشتم تجربیه ودوازدهمم
کجای کار من ایراد داره؟(مثلا برا زبان کلمه رو مرور میکنم موقع تست زدن همه یادم رفته)zahrarahimifar سلام وقت بخیر
خوندن برای تست کافی نیست.
روش خوندن تون مهمه برای یه مبحث از فیزیک
یک برگه بردارید کل فرمول ها و نکات اون مبحث رو بنویسید سپس ده تا تست شانسی انتخاب کنید و سوالو بخونید وو سعی کنید از روی همون خلاصه نویسی ها راه حل رو پیدا کنید بعد از اون که حل کردید همه رو 10 تا سسوال بعدی رو زمان دار جواب بدید
حتما باید تست زمان دار هم کار کنید
مشکلی که من توی 9 سال کارم دیدم اینه که بچه ها فقط می خونن کاری به تست زمان دار خیلی ندارن