پرسش پاسخ زیست
-
Mohsen Taheri عارع برا مهندسی ژنتیک ...
ولی حرف من اینه چرا میگن ویروس دنا دار؟؟؟
چرا نمیگن ویروس؟؟؟ خیلی روی دنا دار تاکید میکنه عاخه ...@m-v خب معلومه چون شما ژنی که میخوای برات ی محصولی رو از روش بسازن رویDNA قرار داره پس طبیعییه که ویروستDNA دار باشه!ویروسRNA دار که ب دردت نمی خوره!
ویروس RNA دار هم داریم: مثل HIV و هاری و آنفلوانزا -
@m-v خب معلومه چون شما ژنی که میخوای برات ی محصولی رو از روش بسازن رویDNA قرار داره پس طبیعییه که ویروستDNA دار باشه!ویروسRNA دار که ب دردت نمی خوره!
ویروس RNA دار هم داریم: مثل HIV و هاری و آنفلوانزاMohsen Taheri حالا فهمیدم مررسی بابت توضیح دقیقت
-
81Sobhan منظورت از سایرین چیه؟؟؟واضح بگو خواهشا
Mohsen Taheri فسفودی استر 2. حلقه های آلی نیتروژن دار 3. باز های آلی پورین یا پریمیدین 4. پیوند قند فسفات . اینا گزینه های سوال بودن
-
سلام دوستان. لطفا درستی این جمله رو بررسی کنید. در یک مولکول DNA خطی تعداد پیوند های قند فسفات از سایرین بیشتر است .
81Sobhan در یک مولکول داری خطی اول اینکه حلقه های الی نیتروژن دار *چون گفته نیتروژن دار پس باز ها حساب میشه ...
پیوند های فسفو دی استر *کمتر از قند فسفات چون ب ازای دو تا قند فسفات یه فسفو دی استره...*پس چون کمتره گزینه ۲ حذف میشه....
باز الی پورین *این نسبت به گزینه ۱ کمتره پس حرف میشه ... چون گزینه ۱ هم پورینه هم پیریمیدین...
میگ ب ازای ۲ تا نوکلئوتید...پیوند قند فسفاتش برابره با فرمول 2n-۱
طبق این فرمول حساب کنی پیوند قند فسفات بیشتر از تعداد نوکلئوتید هاست....
امیدوارم درست گفته باشم و اگ درس باشه متوجه شی.. -
سلام شاید مسخره به نظر برسه ولی دو طرف غشا مثبت منفی یا ینی چی مثبته روی غشاس اون با ایی رو میگم که دایره نداره ها؟ ) @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار
-
سلام شاید مسخره به نظر برسه ولی دو طرف غشا مثبت منفی یا ینی چی مثبته روی غشاس اون با ایی رو میگم که دایره نداره ها؟ ) @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار
-
@m-v
-
@Rakhshandeh-Sh در پرسش پاسخ زیست گفته است:
تفاضل مقدار بار مثبت یه اختلاف پتانسیلی ایجاد میکنه.
اونجایی که شما منظورته کتاب خواسته بگه که پتانسیل داخل نسبت به بیرون منفی تره -
@m-v
-
@Target درسته چون اگه رگ لنفی بسته شه دیگه اون 3 لیتر مایعی که به رگ های خونی برنگشتن جمع نمیشن و همچنین اگر سرعت جریان لنف بیشتر شه زود تر لنف جابجا میشه بنابراین اون 3 لیتر مایع هم به زودتر به لنف وارد و خیز به وجود نمیاید . این استدلال من بود براساس چیزی که آقای موقاری گفته بود. اگه غلطه دوستان اصلاح بفرمایند
-
81Sobhan در یک مولکول داری خطی اول اینکه حلقه های الی نیتروژن دار *چون گفته نیتروژن دار پس باز ها حساب میشه ...
پیوند های فسفو دی استر *کمتر از قند فسفات چون ب ازای دو تا قند فسفات یه فسفو دی استره...*پس چون کمتره گزینه ۲ حذف میشه....
باز الی پورین *این نسبت به گزینه ۱ کمتره پس حرف میشه ... چون گزینه ۱ هم پورینه هم پیریمیدین...
میگ ب ازای ۲ تا نوکلئوتید...پیوند قند فسفاتش برابره با فرمول 2n-۱
طبق این فرمول حساب کنی پیوند قند فسفات بیشتر از تعداد نوکلئوتید هاست....
امیدوارم درست گفته باشم و اگ درس باشه متوجه شی..@m-v اها اوکی متوجه شدم ی مقداری رو بحث تا باز ها شک داشتم برطرف شد
-
Mohsen Taheri فسفودی استر 2. حلقه های آلی نیتروژن دار 3. باز های آلی پورین یا پریمیدین 4. پیوند قند فسفات . اینا گزینه های سوال بودن
81Sobhan ببین ایشون(@m..v ) درست جواب دادن ولی من خودم هیچ وقت فرمول حفظ نکردم. هر سوالی بدن زود شش تا ن.کلئوتید می کشم یا تجسم میکنم بعد همه ی چیزایی رو که میخواد درمیارم از توش.
مثل شکل زیر!
الان همین سوال خودتونو حل کنید با این روش دیگه ساختار DNA حک میشه تو ذهنتون
-
81Sobhan ببین ایشون(@m..v ) درست جواب دادن ولی من خودم هیچ وقت فرمول حفظ نکردم. هر سوالی بدن زود شش تا ن.کلئوتید می کشم یا تجسم میکنم بعد همه ی چیزایی رو که میخواد درمیارم از توش.
مثل شکل زیر!
الان همین سوال خودتونو حل کنید با این روش دیگه ساختار DNA حک میشه تو ذهنتون
Mohsen Taheri تشکر . ولی این شکل یک ایراد داره که اونم نشون دادن فسفو دی استر ,که باید اونو میگفت فسفو استر و پیوند فسفو دی استر رو مجموع پیوند های قند فسفات و اون پیوند فسفو استر نشون میاد .
-
Mohsen Taheri تشکر . ولی این شکل یک ایراد داره که اونم نشون دادن فسفو دی استر ,که باید اونو میگفت فسفو استر و پیوند فسفو دی استر رو مجموع پیوند های قند فسفات و اون پیوند فسفو استر نشون میاد .
81Sobhan سلام. من تاحالا فسفو استر نشنیده بودم.
فسفو دی استر: پیوند کوالانسی بین فسفات یک نوکلئوتید با قند یک نوکلئوتید دیگر( این هم قند-فسفات حساب میشه ولی ی نوع خاص تره!)
ب پیوند بین فسفات با قند توی یک نوکلئوتید میگیم قند-فسفات(خالی) -
فسفو دی استر: پیوند کوالانسی بین فسفات یک نوکلئوتید با قند یک نوکلئوتید دیگر( این هم قند-فسفات حساب میشه ولی ی نوع خاص تره!)
ب پیوند بین فسفات با قند توی یک نوکلئوتید میگیم قند-فسفات(خالی)Mohsen Taheri قند فسفات همون فسفو استره
-
ب پیوند بین فسفات با قند توی یک نوکلئوتید میگیم قند-فسفات(خالی)Mohsen Taheri اگه شکل 5 فصل یک کتابو نگاه کنی مشخصه که به دو پیوند با هم گفته فسفو دی استر وهمچنین آقای موقاری , هم تو کارگاه حل تست و هم تو صفر تا صد دوازدهم به این نکته اشاره میکنه