ضریب دروس
-
سلام دوستای خوبم
من فیلم برنامه ریزی فرمول x مشاور آلا رو دیدم و خواستم طبق اون عمل کنم، ضریب ها رو سرچ کردم رسیدم به این ضریب ها:

مگه ضریب درس های اختصاصی بیشتر از این حرف ها نبود!
من الان قاط زدم یکی راهنمایی کنه ضریب دروس ریاضی چطوریه؟sir_sarab سلام میشه لینک این فیلم رو بزارید
-
دکتر علی ف در ضریب دروس گفته است:
اگه تجربی هستم
شیمی 9
زیست 12
ریاضی 4
فیزیک 6
برای زیر گروه 1زیر گروه 1 چیه ؟؟؟؟؟
-
الان ی سوال پیش اومد تو کنکور هم از کلمات جدید فارسی تور(حداد عادل)میاد هم ب صورت چیزی که قبلا بود ؟ یا نه فقط فارسیش؟؟؟
(مثلا سلول که میشه یاخته منظورمه ) -
Amin-Mehraji در ضریب دروس گفته است:
ضریب ها ۳ برابر محاسبه میشن
یعنی اگه مثلا ضریب زیست رو زده باشه ۴،سه برابرش یعنی ۱۲ حساب میشهچرا سه برابر میشن؟
با یه مثال توضیح میدم خدمتتون
ضریب ادبیات چهاره،ضریب زیست هم چهاره
پس میتونیم بگیم یه تست ادبیات با یه تست زیست برابر و ارزشش یکیه؟نه اصلا!ادبیات یه درس عمومیه و تو کل رشته ها یکسانه،اما زیست درس تخصصیه
بخاطر همین ضریب دروس تخصصی رو برای محاسبه نمره کل ۳برابر حساب میکنن
یعنی در نهایت ادبیات با ضریب ۴و زیست با ضریب ۱۲محاسبه میشه و یه تست زیست برابر با ۳تست ادبیاته. -
الان ی سوال پیش اومد تو کنکور هم از کلمات جدید فارسی تور(حداد عادل)میاد هم ب صورت چیزی که قبلا بود ؟ یا نه فقط فارسیش؟؟؟
(مثلا سلول که میشه یاخته منظورمه ) -
zzz r نه . آخرین اطلاعیه سازمان سنجش درباره ی حذفیات کنکور که اومد . نوشته بود که باید معادل سازی فارسی همراه با اصل کلمات با هم بیایند .
-
zzz r
5 تا زیرگروه داریم که رشته ها تقسیم میشن توشون مثلا زیرگروه1 رشته های پزشکی پرستاری و پیراپزشکی رو شامل میشه زیر گروه 2 مربوط به شیمی مثل دارو سازی و... ضرایب درسا در زیرگروه ها متفاوته -
-
@m-v دارو زیر گروه 2 هست و به خاطر همین زیر گروه 2 به زیر گروه دارو سازی معروفه
-
Amin-Mehraji در ضریب دروس گفته است:
ضریب ها ۳ برابر محاسبه میشن
یعنی اگه مثلا ضریب زیست رو زده باشه ۴،سه برابرش یعنی ۱۲ حساب میشهچرا سه برابر میشن؟
با یه مثال توضیح میدم خدمتتون
ضریب ادبیات چهاره،ضریب زیست هم چهاره
پس میتونیم بگیم یه تست ادبیات با یه تست زیست برابر و ارزشش یکیه؟نه اصلا!ادبیات یه درس عمومیه و تو کل رشته ها یکسانه،اما زیست درس تخصصیه
بخاطر همین ضریب دروس تخصصی رو برای محاسبه نمره کل ۳برابر حساب میکنن
یعنی در نهایت ادبیات با ضریب ۴و زیست با ضریب ۱۲محاسبه میشه و یه تست زیست برابر با ۳تست ادبیاته.اولش رو فهمیدم ، میخوام بدونم چرا 3 برابر؟ چرا 4 برابر نه؟ چرا 2 برابر نه؟
-
اولش رو فهمیدم ، میخوام بدونم چرا 3 برابر؟ چرا 4 برابر نه؟ چرا 2 برابر نه؟
Amin-Mehraji سوال خوبیه :confused_face:
-
سلام دوستای خوبم
من فیلم برنامه ریزی فرمول x مشاور آلا رو دیدم و خواستم طبق اون عمل کنم، ضریب ها رو سرچ کردم رسیدم به این ضریب ها:

مگه ضریب درس های اختصاصی بیشتر از این حرف ها نبود!
من الان قاط زدم یکی راهنمایی کنه ضریب دروس ریاضی چطوریه؟sir_sarab دروس اختصاصی در 3 ضرب میشه ینی عملا ریاضی 12 و فیزیک9 و شیمی6 هست
عمومی ها خم که همونه
توی دفترچه ثبت نام کنکور هست این مورد -
Amin-Mehraji
اطلاع دقیقی ندارم
چیزیه که سنجش تو دفترچش اعلام میکنه -
@m-v خواهش
-
Amin-Mehraji یه سری قواعد خود سازمان سنجش هست مث اینه بگین چرا زمان فوتبال 90 دقیقه هست چرا 60 دقیقه نیست چرا 120 نیست!