100#روز_تا_رسیدن_به_قله
-
«بسمه الله الرحمن الرحیم»
سلام
خوش حالم از اینکه از ساعت 3:30 شروع کردم و تا الان که ساعت 12 ظهر هست ، 7 ساعت درس خوندم.
صد روز به کنکور مونده و بایستی خودمو دیگه جمع و جور کنم.
اما متاسفانه در گذشته درحین خوندن دروس از خیلی نکات دروس مختلف سرسری عبور کردم و باعث شد که مطالب ناقصی و غلطی از نکات تو ذهنم درست بشه.
پارسال هم مشکلم همین یادگیری ناقص بود که باعث شد نمرات منفیم خیلی زیاد بشه و کنکور رو افتضاح دادم.
اما این دفعه که سال دوم کنکورم هست فرق داره باید قبل از این صد روز بتونم یک دور تمام مباحث رو دوباره مرور کنم و به خودم ثابت کنم که می تونم.
این صد روز سرنوشت سازه و باید با تمام وجود این صد روز رو بگذرونم ، چون باور دارم که میتونم به هدفم برسم..!
لب مطلب اینه که میخوام این تاپیک تعهدی باشه که با انگیزه بالاتری به راهم ادامه بدم.
هرشب مباحث به اتمام رسیده و جمع ساعت مطالعه و تعداد تست رو اینجا اعلام میکنم.
"زندگی هرگز ، آنچه را که فقط بخواهیم به ما نمی دهد ، بلکه چیزی را به ما میدهد که برای آن تلاش کنیم"
انشالله که همه به هدفشون برسن. -
انگیزتون ستودنی است
-
فقط یادتون باشه کنکور دو ماراتونه
اونا برندن که در طول مسابقه انرژی شون تقسیم کردن و در دور های پایانی از بقیه بخاطر انرژی زیاد جلو میزنند -
سلام دوستان
خوب متاسفانه دیشب وقت نشد بیام اینجا اعلام کنم.
فصل 1 و 2 زیست رو یه دوره کردم و مرور گرامر پایه انگلیسی ، شیمی 1 ، ریاضی هم که بخشی از مثلثات رو درسنامه و تست زدم ولی هنوز مثلثات تکمیل نشده.
دیروز تست کم زدم چون بیشتر زمان صرف مطالعه شد و متاسفانه فرصت نشد بیشتر از 55 تا بزنم.
خواب 9:45 و بیداری :5:30 : (بریم که شروع کنیم یک روز طوفانی رو)
99/1/6 110#روز_تا_قله
13:30 + 55 تست -
ســـــلام
چشمام سوز میزنه ولی تن به استراحت نمیده
شاید باورتون نشه ولی از وقتی که بیدار شدم تقریبا تا الان دو ساعت بیشتر استراحت نکردم اون 2 ساعت هم بخاطر اینکه نماز بخونم و گرسنم بود
ولی انرژی دارم در حد بمب اتمی که هی داره تلاش میکنه منفجر بشه.
انگیزه و انرژی که الان دارم میخوام درسا رو درسته قورت بدم ولی حیف که نمیشه
امکان نداره امسال پزشکی قبول نشم ...
کنکور آماده باش -
سلامی دیگر
امروزم که مثل دیروز پر انرژی گذشت ولی ایندفعه زمان خیلی خیلی زود تموم شد، هرچی تلاش کردم زمان رو نگه دارم تا بتونم دو کلمه اضافه تر بخونم اما نشد.
اگر هم الان بخوام ادامه بدم که صبح فردا رو از دست میدادم.
درسا امروز عالی پیش رفت(زیست دهم 73 تست درس سوم + مرور درس دوم و گرامر دهم زبان و چند تایی تست فیزیک درس یک دهم و ریاضی)
اگر طبق برنامه پیش برم که میرم . زیست و شیمی و ریاضی فیزیک رو تو 25 روز پروندشون رو میبندم.خواستم آزمون سنجش ثبتنام کنم که متاسفانه به خاطر کرونا تعطیلش کردن. ولی خوب میشه آزمون های جامع رو از اینترنت دانلود کرد ، فرقی با آزمونای آنلاین نداره.
خوب بالشت و پتو دیگه دارن صدام میزنن ، شب همگی خوش...99/1/6
12:30 + 108تست -
سلام ، امشب کاری برام پیش اومد و کلی از وقتم رو گرفت تا دیروقت هم طول کشید ولی با این وجود تعادل ساعت مطالعه رو رعایت کردم
درس شیمی ۱ فصل اول و زیست ۱ فصل ۴ رو به اتمام رسوندم البته کمی از زیست مونده که فردا تکمیلش می کنم.
هر بار که به آینده ای که در انتظارمه فکر میکنم انرژیم واسه درس خوند ده برابر میشه ، مخصوصا قبل از خواب که وقت بیشتری برای این کار دارم
دیگه زیاد به کمیت اهمیت نمیدم ، الویت اولم و آخرم اتمام هرچه سریع تر دروسه البته با کیفیت بالا که روز به روز داره افزایش پیدا می کنهخواب ساعت ۱:۱۵
به امید موفقیت همه...!
۹۹/۱/۸
۱۲:۰۰ ساعت -
سلامی دیگر
امروزم که مثل دیروز پر انرژی گذشت ولی ایندفعه زمان خیلی خیلی زود تموم شد، هرچی تلاش کردم زمان رو نگه دارم تا بتونم دو کلمه اضافه تر بخونم اما نشد.
اگر هم الان بخوام ادامه بدم که صبح فردا رو از دست میدادم.
درسا امروز عالی پیش رفت(زیست دهم 73 تست درس سوم + مرور درس دوم و گرامر دهم زبان و چند تایی تست فیزیک درس یک دهم و ریاضی)
اگر طبق برنامه پیش برم که میرم . زیست و شیمی و ریاضی فیزیک رو تو 25 روز پروندشون رو میبندم.خواستم آزمون سنجش ثبتنام کنم که متاسفانه به خاطر کرونا تعطیلش کردن. ولی خوب میشه آزمون های جامع رو از اینترنت دانلود کرد ، فرقی با آزمونای آنلاین نداره.
خوب بالشت و پتو دیگه دارن صدام میزنن ، شب همگی خوش...99/1/6
12:30 + 108تست -
@m-v در 100#روز_تا_رسیدن_به_قله گفته است:
@Target سلام میشه بپرسم طبق چه برنامه ای پیش میری؟؟؟
سلام برنامه یک ماهه ای که خودم ریختم.
-
@Target سلام میشه بپرسم طبق چه برنامه ای پیش میری؟؟؟
سلام برنامه یک ماهه ای که خودم ریختم.
-
@Target
ببخشید البته میتونم ببینمش...
چون منم ی برنامه ریختم ولی ...چشم ، سر فرصت میفرستم.
-
@Target
ببخشید البته میتونم ببینمش...
چون منم ی برنامه ریختم ولی ...چشم ، سر فرصت میفرستم.
-
سلام ببخشد دیر شد ، برنامه ای که برای این صد روز ریختم به این صورت و تقریبا تا 30 روز کمی کمتر و یا بیشتر پرونده دروس بسته میشه.
در ابتدا ، زیست شناسی تقریبا هر سال 8 فصله یعنی 24 فصل ، روزانه با مطالعه هر فصل و در کنار مطالعه تست زدن فصل دیروزی کمک میکنه که حد اقل تا 24 روز به اتمام برسه.اما بستگی داره که چقدر از مفاهیم فصل رو درک کردید ممکنه یک فصل دو روز زمان ببره و یا ممکنه 1 فصل و نصف فصل بعدی رو تو یک روز مطالعه کنید. تقسیم بندی زمان به توانایی شخص و اهمیت فصل بستگی داره.
درس شیمی که کلا 10 فصل هست هر فصل از شیمی 2 الی 3 روز در میون یک فصل از اون رو مطالعه و در روز های بعدی تست می زنیم.
درس ریاضی هم که 9 مبحث چکیده داریم و بر اساس سوالت کنکور مباحث رو الویت بندی کردم که با تقسیم بندی ایام مباحث ریاضی و حتی درس فیزیک رو مطالعه میکنم.
دروس عمومی هم میشه هر سه روز یکبار و یا یک هفته یکبار تست جمع بندی زد و غلط ها رو بررسی کرد.
موفق باشید..!@m-v
-
سلام ببخشد دیر شد ، برنامه ای که برای این صد روز ریختم به این صورت و تقریبا تا 30 روز کمی کمتر و یا بیشتر پرونده دروس بسته میشه.
در ابتدا ، زیست شناسی تقریبا هر سال 8 فصله یعنی 24 فصل ، روزانه با مطالعه هر فصل و در کنار مطالعه تست زدن فصل دیروزی کمک میکنه که حد اقل تا 24 روز به اتمام برسه.اما بستگی داره که چقدر از مفاهیم فصل رو درک کردید ممکنه یک فصل دو روز زمان ببره و یا ممکنه 1 فصل و نصف فصل بعدی رو تو یک روز مطالعه کنید. تقسیم بندی زمان به توانایی شخص و اهمیت فصل بستگی داره.
درس شیمی که کلا 10 فصل هست هر فصل از شیمی 2 الی 3 روز در میون یک فصل از اون رو مطالعه و در روز های بعدی تست می زنیم.
درس ریاضی هم که 9 مبحث چکیده داریم و بر اساس سوالت کنکور مباحث رو الویت بندی کردم که با تقسیم بندی ایام مباحث ریاضی و حتی درس فیزیک رو مطالعه میکنم.
دروس عمومی هم میشه هر سه روز یکبار و یا یک هفته یکبار تست جمع بندی زد و غلط ها رو بررسی کرد.
موفق باشید..!@m-v
-
@Target واقعا ممنون ک در اختیارم گذاشتید...
انشالله موفق باشیییدخواهش می کنم .
-
سلام منم هستم راستش من فارغ التحصیل اخرین سری نظام قدیم تجربی ام با معدل ۱۴.۶۰ واون موقع اصلا قصد نداشتم که کنکور بدم میخواستم پناهندگی المان رو بگیرم برای همین بعد پیش دانشگاهی تا الان تو کار یاد گرفتن دست و پاشکسته المانی و انگلیسی بودم تا این که ۱۷ اسفند به سرم زد بیام کنکور ریاصی نظام جدید شرکت کنم و بعد درست و حسابی مهاجرت تحصیلی کنم همون روز رفتم کتاب درسیا رو خریدم و کمک درسیام سفارش دادم فقط چن تایی مونده که اونم تا چند روز دیگه بدستم میرسه خلاصه کارامو جمع و جور کردم تا امروز که اولین روز شروع درس خوندنمه .هدفم مهندسی دولتی شهر خودمه .توی این مدت بودجه بندیا رو نگاه کردم و یه سری حدفیات انجام دادم که توی زمان باقی مونده برسم بخونم. شب گزارش درسی اولین روزم رو میزارم
-
سلام منم هستم راستش من فارغ التحصیل اخرین سری نظام قدیم تجربی ام با معدل ۱۴.۶۰ واون موقع اصلا قصد نداشتم که کنکور بدم میخواستم پناهندگی المان رو بگیرم برای همین بعد پیش دانشگاهی تا الان تو کار یاد گرفتن دست و پاشکسته المانی و انگلیسی بودم تا این که ۱۷ اسفند به سرم زد بیام کنکور ریاصی نظام جدید شرکت کنم و بعد درست و حسابی مهاجرت تحصیلی کنم همون روز رفتم کتاب درسیا رو خریدم و کمک درسیام سفارش دادم فقط چن تایی مونده که اونم تا چند روز دیگه بدستم میرسه خلاصه کارامو جمع و جور کردم تا امروز که اولین روز شروع درس خوندنمه .هدفم مهندسی دولتی شهر خودمه .توی این مدت بودجه بندیا رو نگاه کردم و یه سری حدفیات انجام دادم که توی زمان باقی مونده برسم بخونم. شب گزارش درسی اولین روزم رو میزارم