-
نظرسنجی مبحث بعدی نتیجش چی شد؟؟کیا با موج صوتی موافقن زودترم تموم میشه.حالا باز هرچی استاد صلاح بدونن
-
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۳۹۵، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من که میگم استاد طلوعی اگه فصل دوم سال سوم که جریان الکتریکی و مقاومت هستش رو شروع کنن. خیلی بهتر هستش چون هم فصل سنگینیه هم سوالای کنکورش زیادن .و هم ازمون بعدی گذینه 2 تازه بچه های سومی هم می تونن استفاده کنن.
-
من که میگم استاد طلوعی اگه فصل دوم سال سوم که جریان الکتریکی و مقاومت هستش رو شروع کنن. خیلی بهتر هستش چون هم فصل سنگینیه هم سوالای کنکورش زیادن .و هم ازمون بعدی گذینه 2 تازه بچه های سومی هم می تونن استفاده کنن.
HASSSAN.K.J.. موافقم
-
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۳۹۵، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به نظر من اگه استاد کمی زودتر مباحث سوم رو هم شروع کنن بهتره چون برای سومی ها هم خوب میشه از الان میتونن برای نهایی تلاش کنن نمرشون بهتر بشه. باز ایشون استادن هرچی صلاح بدونن.
-
به نظر من اگه استاد کمی زودتر مباحث سوم رو هم شروع کنن بهتره چون برای سومی ها هم خوب میشه از الان میتونن برای نهایی تلاش کنن نمرشون بهتر بشه. باز ایشون استادن هرچی صلاح بدونن.
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۳۹۵، ۲۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadhassan من که فک نکنم به درد سومی ها زیاد بخوره چون بعید می دونم تو امتحان مصحح ها با این تکنیک های دکتر طلوعی اشنا باشن وهمون سر تصحیح برگه سکته را یک جا میزنن خخخخخخ
-
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۳۹۵، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۳۹۵، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اره مصحح بنده خدا جان به جان افرین تسلیم میگه.
-
خخخخخخخخخخخخخخخخخ
-
mohammadhassan من که فک نکنم به درد سومی ها زیاد بخوره چون بعید می دونم تو امتحان مصحح ها با این تکنیک های دکتر طلوعی اشنا باشن وهمون سر تصحیح برگه سکته را یک جا میزنن خخخخخخ
نوشتهشده در ۲۳ بهمن ۱۳۹۵، ۲۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شدهMohammad Fakhari در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
mohammadhassan من که فک نکنم به درد سومی ها زیاد بخوره چون بعید می دونم تو امتحان مصحح ها با این تکنیک های دکتر طلوعی اشنا باشن وهمون سر تصحیح برگه سکته را یک جا میزنن خخخخخخ
اتفاقا من سر خازن ها با اینکه استاد تکنیک گفتن ولی من مفاهیمش رو یاد گرفتم و دیگه تونستم سوالات تشریحیش رو پاسخ بدم. بالاخره مفاهیم رو یاد بگیریم تشریحی حل کردن کار زیاد سختی هم نیست مخصوصا تو نهایی که یه روال خاصی داره.
-
با سلام و خسته نباشید خدمت تیم قوی آلا و همچنین تشکر فراوان از استاد بابت تدریس خوبشون بنده یک سری راه کار های سریع در تدریس و حل تست ها دارم ک میخواستم با استاد در میان بزارم و نظرشونو در این باره بدونم چطور میتونم با استاد شخصا صحبت کنم؟؟؟؟
-
سلام . من دبیرای فیزیکم اصلا خوب نبودن ( دااااااغون). دوستانی که فیلم آقای طلوعی را دیدن بگن چطوره؟؟ واسه پیش دیگه توجه زیادی به دبیر مدرسم نکم و با آقای طلوعی پیش برم؟؟؟
roya18 استاد طلوعی واقعا خوب درس میدن اما یه سری راهکار های سریع تر هم خواستی میتونم در اختیارت بزارم
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها ازتون یه راهنمایی میخوام
@دانش-آموزان-آلاء
کسایی که الکتریسیته ساکن رو دیدن و تست هم حل کردن سر آزمون چطور بود؟
من تابستون فقط خازنا رو یادگرفتم اما الان همه چی یادم رفته باید انتخاب کنم بین نور و آینه و الکتریسیته ساکن .علاقه ی خودم الکتریسیته ساکنه.تجربه ی شما چی بوده؟ -
با سلام و خسته نباشید خدمت تیم قوی آلا و همچنین تشکر فراوان از استاد بابت تدریس خوبشون بنده یک سری راه کار های سریع در تدریس و حل تست ها دارم ک میخواستم با استاد در میان بزارم و نظرشونو در این باره بدونم چطور میتونم با استاد شخصا صحبت کنم؟؟؟؟
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
بچه ها ازتون یه راهنمایی میخوام
@دانش-آموزان-آلاء
کسایی که الکتریسیته ساکن رو دیدن و تست هم حل کردن سر آزمون چطور بود؟
من تابستون فقط خازنا رو یادگرفتم اما الان همه چی یادم رفته باید انتخاب کنم بین نور و آینه و الکتریسیته ساکن .علاقه ی خودم الکتریسیته ساکنه.تجربه ی شما چی بوده؟نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهbanoo نور اینه خیلی بهتره به نطر من تستاش راحت تره
-
جواد ما هم خوشحال ميشم كه تجربه حل تستي مسائل رو در اختيار بچه هاي آلاء قرار بدين ك ما هم استفاده كنيم
-
نظرسنجی مبحث بعدی نتیجش چی شد؟؟کیا با موج صوتی موافقن زودترم تموم میشه.حالا باز هرچی استاد صلاح بدونن
sheyda 96 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستم میگفت با اختلاف زیاد صوت برنده شده.
-
سلام من تا الان فیزیک نخوندم به نظرتون چیکار کنم ؟
نوسانو موج و الکتریسیته ساکنو که استاد تدریس کردن ببینم؟؟ -
فیزیک تا کِی تموم میشه؟؟
-
Tara در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
-
نوسانو موج و الکتریسیته ساکنو که استاد تدریس کردن ببینم؟؟نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۵، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهgh2020 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
نوسانو موج و الکتریسیته ساکنو که استاد تدریس کردن ببینم؟؟بله ب نظرم از نوسان شرو کنین ..