همایش گلدار
-
سلام وخسته نباشیدبه همه دس اندکاران آلامن ازتون یه درخواستی دارم اگه میشه یه روزدیگه تنهاتخفیف پنجاه درصدی همایشوبزارین دوباره خواهش میکنم ازتون من خودم کارمیکنم باپول خودم میخام بخرم ازتون خواهش میکنم
-
تخفیف بذارید مگه نمی بینید ایشون شرایطشون چجوریه؟؟
@M-an -
@M-an حداقل برای ایشون تخفیف بزارید
-
فق برازیست
-
سلام
سلامت باشید
تخفیف ها رو ما اعمال نمی کنیم جشنواره تخفیف 50 % تموم شده و الان 30% تخفیف داره@M-an اگه وضعم خوب بشه بیشتراینابه الاکمک میکنم
-
سلام
سلامت باشید
تخفیف ها رو ما اعمال نمی کنیم جشنواره تخفیف 50 % تموم شده و الان 30% تخفیف داره -
@m-v به غیرمن شایدخیلیاباشن ولی روشون نشه بیان کنن مشکلشون من باوجوداین ویروس بیرون کارمیکنم برای ماهی صدتومن میدونم الاچقدلطف دارن اگه میشه وامکانش هس قبول کنین
-
@m-v به غیرمن شایدخیلیاباشن ولی روشون نشه بیان کنن مشکلشون من باوجوداین ویروس بیرون کارمیکنم برای ماهی صدتومن میدونم الاچقدلطف دارن اگه میشه وامکانش هس قبول کنین
Fateme Porakbari در همایش گلدار گفته است:
شما منو فالو کن یا به من یه پیام بده باهاتون کار دارم
منتظرم هااا -
Fateme Porakbari خود منم قبل از شما گفتم ب مدیر ... انشالله قبول کنین
-
Fateme Porakbari هزینه ش زیاده؟؟؟؟اگه کاری از دستمون بربیاد دریغ نمی کنیم. بچه های اینجا همشون با معرفتن.
-
Fateme Porakbari هزینه ش زیاده؟؟؟؟اگه کاری از دستمون بربیاد دریغ نمی کنیم. بچه های اینجا همشون با معرفتن.
Mohsen Taheri شمالطف دارین
-
@M-an ازکارکنان الااین برخوردابعیده