یه تنها (البته خدا ومامانم پیشمن) که کمتر درکش میکنن
-
@سما-نویدفر نمیدونم چرا هرکاری میکنم برنامه هام اجرا نمیشن یعنی فک کنم اراده ی خوبی ندارم
-
شماها آدم نمیشین . چرا نمیخواین بفهمین این فضا فقط برای رد و بدل کردن اطلاعات علمیه؟ چرا دارین ازش سو استفاده میکنین؟
فک کنم باید اینجارم مثه گروه چت قبلی پاکش کنم ... -
@jahad-20 آره والله:crying_face:
-
@سما-نویدفر سواستفاده چیه😐
من که مامانم پول نمیگیره اصن.
کلن دلیه کارش دوست داره به بچه ها کمک کنه من نمیدونم این کجاش مشکل داره میخام به دوستام کمک کنم. -
سلام مشکل عدم درک توسط بقیه ررو دارم دنیا برام تنگه، قفسه احساس خوشبختیم 10% هم نمیشه صرفا جهت درددل. دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
الانم که یه مدته درسم نمیاد همه میگن ایام نورو دوران طلایی من پس چرا استفاده نمیکنم خداااا@Rakhshandeh-Sh سلام بنظرم بین این همه ما خدا مشتاق ترینه ب تو که بری باهاش حرف بزنی//عاری از هرگونه شعار کافیه با تمام وجودت بری سمتش/ مشکل ماییم که ازش دور میشیم و نزدیکیشو ب خودمون حس نمیکنیم بعد ب خیال خودمون او منو درک نمیکنه*وقتی با خدا حرف میزنی خدا با تمام کبریاییش سکوت میکنه تا تو کامل حرفاتو بزنی -بعد از اون هم چیزی جز انرژی مثبت عایدت نمیشود
-
@سما-نویدفر سما تو چرا انقد درگیری
سوال پرسیده بود منم گفتم مامانم میتونه کمک کنه بعد میگی داره سواستفاده میکنه😐
دختر جان ما پسرا شاید کامل درکتون نکنیم و فقط به درد لاس زدن بخوریم😐(آخه این که طرز پیش داوریه) ولی آدمای خوبی هستیم لازم نیست گارد بگیری جلومون. -
@Rakhshandeh-Sh سلام بنظرم بین این همه ما خدا مشتاق ترینه ب تو که بری باهاش حرف بزنی//عاری از هرگونه شعار کافیه با تمام وجودت بری سمتش/ مشکل ماییم که ازش دور میشیم و نزدیکیشو ب خودمون حس نمیکنیم بعد ب خیال خودمون او منو درک نمیکنه*وقتی با خدا حرف میزنی خدا با تمام کبریاییش سکوت میکنه تا تو کامل حرفاتو بزنی -بعد از اون هم چیزی جز انرژی مثبت عایدت نمیشود
hassan yalaly مرسی حسن اقا دم شما گرم
-
@Rakhshandeh-Sh سلام بنظرم بین این همه ما خدا مشتاق ترینه ب تو که بری باهاش حرف بزنی//عاری از هرگونه شعار کافیه با تمام وجودت بری سمتش/ مشکل ماییم که ازش دور میشیم و نزدیکیشو ب خودمون حس نمیکنیم بعد ب خیال خودمون او منو درک نمیکنه*وقتی با خدا حرف میزنی خدا با تمام کبریاییش سکوت میکنه تا تو کامل حرفاتو بزنی -بعد از اون هم چیزی جز انرژی مثبت عایدت نمیشود
hassan yalaly زدی تو خال سیاه
-
خلاصه اینکه آقا شهریار . اگه مشکل جدی دیگه ای بود یا اگه صادثانه به حرف های خواهرانه احتیاج داشتین ، رو من حساب کنین. :)
@سما-نویدفر چشم اجی تشکر
-
@سما-نویدفر سما تو چرا انقد درگیری
سوال پرسیده بود منم گفتم مامانم میتونه کمک کنه بعد میگی داره سواستفاده میکنه😐
دختر جان ما پسرا شاید کامل درکتون نکنیم و فقط به درد لاس زدن بخوریم😐(آخه این که طرز پیش داوریه) ولی آدمای خوبی هستیم لازم نیست گارد بگیری جلومون.sir_sarab شاید فک کنی من از اون آدمام که میگن: همه بدن مگه اینکه خلافش ثابت بشه ولی ... من فقط نمیتونم تو جایی که حتی تشخیص نمیدی یکی دختره یا پسره، اعتماد کنم و بشم همونی که پیش دوسا=تام هستم و=. درک کنین که با این شرایط یکم جبهه بگیرم ...
-
@سما-نویدفر چشم اجی تشکر
-
sir_sarab شاید فک کنی من از اون آدمام که میگن: همه بدن مگه اینکه خلافش ثابت بشه ولی ... من فقط نمیتونم تو جایی که حتی تشخیص نمیدی یکی دختره یا پسره، اعتماد کنم و بشم همونی که پیش دوسا=تام هستم و=. درک کنین که با این شرایط یکم جبهه بگیرم ...
-
sir_sarab شاید فک کنی من از اون آدمام که میگن: همه بدن مگه اینکه خلافش ثابت بشه ولی ... من فقط نمیتونم تو جایی که حتی تشخیص نمیدی یکی دختره یا پسره، اعتماد کنم و بشم همونی که پیش دوسا=تام هستم و=. درک کنین که با این شرایط یکم جبهه بگیرم ...
@سما-نویدفر بله اعتماد نا به جا غلطه، ولی تو اینجا نه اطلاعاتی از هم داریم نه میتونیم ضرری برسونیم به هم. یه خورده اعتماد بد نیست. به نظرم از یه پسری خاطره بد داری که این جوری شدی. ولی به هر حال، اشکال نداره، یه روز یه پسر دیگه جبرانش میکنه!
-
@Rakhshandeh-Sh ببین من خودم تو زمینه مشاوره درسی هیچی نمیتونم بگم ولی مامانم مشاوره اگه میخای لینکتون کنم، رد داده ترین های مدرسهشونو راه مینداخت، تو که وضعت خوبه حداقل معتاد و عاشق نیستی.