کنکور یا امتحانات نهایی خردادماه
-
سلام من از چندروز پیش شروع کردم برای خوندن کنکور تازه اولای کارم...
میگن امتحاناتات نهایی بجای اوایل خرداد از اواسط خرداد برگزار میشه
من نه تسلط کافی رو ترم اول دوازدهم دارم ونه درسای ترم دومی که مجازی تدریس شده ومیشه رو خوندم
اگر مدارس از ۱۶ام دایر شن هم معلمایی ک مجازی تدریس کردنم....
گفتن یک ماه به سال تحصیلی اضافه میشه تصمیم داشتم تا نیمه خرداد پایه وخرداد تا تیر نهایی و..کنکور رو بخونم
چیکار باید کنم -
خودتو نگران نکن خیلی . منم وضعیت مشابه تو دارم . با این اوضاع اخبار اعلام کرده که بازگشایی مدارس زودتر از 1 اردیبهشت دور از انتظاره ... اینا وقتی مدارس رو باز میکنن که حداقل 2 هفته از آمار کاهش مبتلایان روزانه در کشور خبر داده بشه و مبتلا ها به زیر 1000 در کشور برسه ... خودتو نگران نکن و تمرکز اصلیتو بزار رو درسای 12 . اگر از فیلمای 0 تا 100 و کارگاه نکته و تست آقای ثابتی استفاده کنی، حسابان و هندسه و گسسته رو کامل از ابتدا ینی از دهم بهت یاد میده و تو دیگه نیازی برای دوباره خوندن اونا به طور جداگانه برای هر پایه نداری. فقط با آرامش به کاری که قراره انجام بدی فک کن و نه هیچ چیز دیگه .
تو 30 درضد از مطالبی که باید برای کنور بدونی رو بدونی و با آرامش سر کنکور باشی خیلی بهتر از اینه که 60 درصد بدونی ولی با استرس . آروم باش و آروم هم به کارت ادامه بده .
موفق باشی . -
خودتو نگران نکن خیلی . منم وضعیت مشابه تو دارم . با این اوضاع اخبار اعلام کرده که بازگشایی مدارس زودتر از 1 اردیبهشت دور از انتظاره ... اینا وقتی مدارس رو باز میکنن که حداقل 2 هفته از آمار کاهش مبتلایان روزانه در کشور خبر داده بشه و مبتلا ها به زیر 1000 در کشور برسه ... خودتو نگران نکن و تمرکز اصلیتو بزار رو درسای 12 . اگر از فیلمای 0 تا 100 و کارگاه نکته و تست آقای ثابتی استفاده کنی، حسابان و هندسه و گسسته رو کامل از ابتدا ینی از دهم بهت یاد میده و تو دیگه نیازی برای دوباره خوندن اونا به طور جداگانه برای هر پایه نداری. فقط با آرامش به کاری که قراره انجام بدی فک کن و نه هیچ چیز دیگه .
تو 30 درضد از مطالبی که باید برای کنور بدونی رو بدونی و با آرامش سر کنکور باشی خیلی بهتر از اینه که 60 درصد بدونی ولی با استرس . آروم باش و آروم هم به کارت ادامه بده .
موفق باشی . -
@سما-نویدفر ممنون که وقت گذاشتی...وجواب دادی
امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره تو کنکور۹۹
من دی وی دی موسسه دیگه رو استفاده میکنم
یعنی پایه رو فعلا کنار بزارم وبرم رو دوازدهم?
!رشتم تجربیه
ام -
negin w من نگفتم پایه رو بزار کنار. گفتم اگه تجربی ای و داری فیلمای را هابریشم رو دنبال میکنی، پایه ی ریاضیت هم خود به خود بسته میشه . همین .
-
سلام من از چندروز پیش شروع کردم برای خوندن کنکور تازه اولای کارم...
میگن امتحاناتات نهایی بجای اوایل خرداد از اواسط خرداد برگزار میشه
من نه تسلط کافی رو ترم اول دوازدهم دارم ونه درسای ترم دومی که مجازی تدریس شده ومیشه رو خوندم
اگر مدارس از ۱۶ام دایر شن هم معلمایی ک مجازی تدریس کردنم....
گفتن یک ماه به سال تحصیلی اضافه میشه تصمیم داشتم تا نیمه خرداد پایه وخرداد تا تیر نهایی و..کنکور رو بخونم
چیکار باید کنم -
sir_sarab تجربیه 12 هه و تازه شروع کرده . یه خرده استرس داره که نرسه درسارو تموم کنه . مشکل جدی ای نیس.:)
-
@سما-نویدفر این یه مورد رو باهات تا حدی موافقم
ولی بالاخره بهتر از هیچ کاری نکردنه.
نمیدونم اصن -
sir_sarab من آدم بدی نیستم . فقط دیر اعتماد میکنم این جور جاها . اون ورم زیادی دارن شلوغ میکنن . اعصابم داره کم کم داغون میشه