وقتی کسلین چیکار میکنید؟!=(
-
Mrym Emd منم قبلا آهنگ گوش میدادم خیلی خوب بود ولی الان چون عزاداریم دلم نمیاد و نمیتونم آهنگ گوش بدم...خودمم موندم چه کنم
-
وقتی کسلم زیر آسمون قدم میزنم...
-
Mrym Emd منم قبلا آهنگ گوش میدادم خیلی خوب بود ولی الان چون عزاداریم دلم نمیاد و نمیتونم آهنگ گوش بدم...خودمم موندم چه کنم
K99_Dr خدا بیامرزه رفتگانتوو.
-
وقتی کسلم زیر آسمون قدم میزنم...
Mohsen Taheri من اخرین باری ک رفتم بیرون یادم نیست😹😐ولی تاثیری تو حالم نداشت چون شهرماینقدر بی روحه کحالمو بدتر میکنه😑
-
Mrym Emd Mohsen Taheri ممنون...خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
-
-
-
Mrym Emd
من تازگی یه کتاب خوندم از انتونی رابینز...
یه جایی از کتابش میگه...باید ب نقطه عطف خودت برسی. توضیح می دم
حوصله درس نداری ولی می خوای انجامش بدی...درعین حال انجامش نمی دی..چرا؟
چون نتیجه انجام ندادنش پررنگ نیست توی ذهنت.درواقع این طوریه ک کارها به دو دلیل انجام می شن...1-میل ب شادی 2-فرار از درد و رنج
ک ثابت شده دلیل دوم باعث انجام بیشتراز 80 درصد کارهاست.مثال می زنم
: اهو وقتی از دست پلنگ در می ره خیلی سریع تر عمل می کنه.چون برا دوری از مرگ و نجات جونش در می ره.اما پلنگ یا ی شکارچی دیگه مث ببر ممکنه خسته شن...مکث کن..پون خوردن گوشت اهو حیاتی نیست براشون.اهو نشد ی حیوون دیگه.شکار اهو براشون صرفا یه لذته.
برای اینکه ب نقطه عطف خوودت برسی اول همه باید بخوای..واقعا بخوای..با تک ب تک سلولای بدننت.و بعد براش تلاش کنی.حرفام اصلا شبیه ب مثبت اندیشا نیست و واقعا ادعا داارم رو این بخش.من ازت نمی خوام علفای هرز باغ زندگیتو (همین حس و حال الانت یا هرچیز دیگه ) ندید بگیری و تصور کنی وجود ندارن و با خوشحالی تقلبی راهتو ادامه بدی.نه.من ازت می خوام دست ب کار بشی و علفا رو بچینی.سوال پیش می یاد.چطور؟
اگه واقعا می خوای باید تمرین کنی...
دوتا از اونا ک برای اول راه موثرن و پیشنها می کنم.
1_ ب بهترین چیزی ک خوشحالت میکنه فکر کن. کامل و عمیق حسش کن اون شور و شعفو.و درست تو اوج حس شعفی ک داری..ذهنتو ب کاری ک قصدشو داری هدایت کن.چند بار تکرار کن تا حلقه ارتباطی جدید بین نورون هات شکل بگیره و محکم بشه.در ادامه این بطور موازی حلقه ارتباطی ذهنتو ک بهت می گفت برای خوندن درس حوصله و انگیزه نداری ذره ذره ضعیف کن و درنهایت بشکن...
اینطوری ک بهش فکر کن..حس بدتو کامل درک کن و درست تو نقطه اوجش ذهنتو ب ی سمت عجیب و مسخره پرت کن. میگم پرت چون باید یهویی باشه.مثلا یهو بگو قو قولی قو قو..یا ی همچین چیزی
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
شاید ی سر سوزن مفید باشه -
Mrym Emd
من تازگی یه کتاب خوندم از انتونی رابینز...
یه جایی از کتابش میگه...باید ب نقطه عطف خودت برسی. توضیح می دم
حوصله درس نداری ولی می خوای انجامش بدی...درعین حال انجامش نمی دی..چرا؟
چون نتیجه انجام ندادنش پررنگ نیست توی ذهنت.درواقع این طوریه ک کارها به دو دلیل انجام می شن...1-میل ب شادی 2-فرار از درد و رنج
ک ثابت شده دلیل دوم باعث انجام بیشتراز 80 درصد کارهاست.مثال می زنم
: اهو وقتی از دست پلنگ در می ره خیلی سریع تر عمل می کنه.چون برا دوری از مرگ و نجات جونش در می ره.اما پلنگ یا ی شکارچی دیگه مث ببر ممکنه خسته شن...مکث کن..پون خوردن گوشت اهو حیاتی نیست براشون.اهو نشد ی حیوون دیگه.شکار اهو براشون صرفا یه لذته.
برای اینکه ب نقطه عطف خوودت برسی اول همه باید بخوای..واقعا بخوای..با تک ب تک سلولای بدننت.و بعد براش تلاش کنی.حرفام اصلا شبیه ب مثبت اندیشا نیست و واقعا ادعا داارم رو این بخش.من ازت نمی خوام علفای هرز باغ زندگیتو (همین حس و حال الانت یا هرچیز دیگه ) ندید بگیری و تصور کنی وجود ندارن و با خوشحالی تقلبی راهتو ادامه بدی.نه.من ازت می خوام دست ب کار بشی و علفا رو بچینی.سوال پیش می یاد.چطور؟
اگه واقعا می خوای باید تمرین کنی...
دوتا از اونا ک برای اول راه موثرن و پیشنها می کنم.
1_ ب بهترین چیزی ک خوشحالت میکنه فکر کن. کامل و عمیق حسش کن اون شور و شعفو.و درست تو اوج حس شعفی ک داری..ذهنتو ب کاری ک قصدشو داری هدایت کن.چند بار تکرار کن تا حلقه ارتباطی جدید بین نورون هات شکل بگیره و محکم بشه.در ادامه این بطور موازی حلقه ارتباطی ذهنتو ک بهت می گفت برای خوندن درس حوصله و انگیزه نداری ذره ذره ضعیف کن و درنهایت بشکن...
اینطوری ک بهش فکر کن..حس بدتو کامل درک کن و درست تو نقطه اوجش ذهنتو ب ی سمت عجیب و مسخره پرت کن. میگم پرت چون باید یهویی باشه.مثلا یهو بگو قو قولی قو قو..یا ی همچین چیزی
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
شاید ی سر سوزن مفید باشه@FatiJoooooni اینا رو آقای رابینز گفته؟
-
@FatiJoooooni اینا رو آقای رابینز گفته؟
Mohsen Taheri جمله بندی کتاب نیست اما تمرینا و نکات بله ایشون گفته
توی کتاب موفقیت -
Mohsen Taheri جمله بندی کتاب نیست اما تمرینا و نکات بله ایشون گفته
توی کتاب موفقیت@FatiJoooooni ترامپم کتاب موفقیت نوشته..
-
3 مین تایم برای ویرایش خیلی کمه خدایی :face_without_mouth: @M-an ادمین ناظم
.
Mrym Emd
اینطوری بعد ی مدت اون حلقه منفی ضعیف میشه اونقد ک از بین می ره
هروقت اولیو انجام دادین کامل برین سراغ دومی
2_ کاری ک می خوای انجام بدی...یا تغییری ک تو ی بخشی از خودت ایجاد کنی رو بنویس.بعدش برای هر خواسته ات ده تا دلیل بیار .کامل و با جزئیات.و بعد بنویس ک اگه انجامش بدی چ اتفاقی میفته و چ احساسی خواهی داشت. و برعکس
این قسمت کمک میکنه ب نقطه عطف خودت نزدیک بشی.
با ارزوی موفقیتت و بهتر شدن حالت :)