مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری
-
سلام خسته نباشید
میگم اگه موافق هستید یه مشاوره درباره ی هماهنگی فیلم ها با ساعت مطالعه بدید
مثلا من خودم که از 6 تا 3 مدرسم خیلی وقتم برای خوندن زیاد نیس و حجم فیلم ها هم زیاده واسه همین نهایت دو درس رو میتونم کامل ببینم و دیگه وقت حل مسئله و خلاصه نویسی تست و اینا هم خیلی نمیمونه
حالا اگه موافق باشید زحمت بکشید یه صحبتی هم در این باره بکنید
دم شما گرم -
سلااام استاااااد خوااااااهش میکنم جواب بدید! میشه زیست رو گزینشی خوند؟ چون من خیلی زیست رو عقبم اگه بخوام همه فصل ها رو بخونم نمی رسم!
@dr.sobhan در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
سلااام استاااااد خوااااااهش میکنم جواب بدید! میشه زیست رو گزینشی خوند؟ چون من خیلی زیست رو عقبم اگه بخوام همه فصل ها رو بخونم نمی رسم!
سلام این فایل رو گوش کنید فکرکنم به درد شما بخوره: http://forum.alaatv.com/topic/1718/مشاوره-چی-کار-کنیم-که-هر-درس-رو-تو-کنکور-حدود-40-الی-50-کاسب-باشیم-قسمت-2-زیست-شناسی
-
سلام استاد.
من از اواسط مرداد ماه به علت بیماری نتونستم درس بخونم الان هم یک هفته است که دکتر گفت شکر خدا مشکلی نداری.حالا میتونم شروع کنم.
من رشتم ریاضیه و پشت کنکوری ، یادگیری سریعی دارم، ولی برنامه ریزی و نحوه مطالعه دروس رو بلد نیستم، انقدر روش های مختلف رو دیدم قاطی کردم، روزانه می تونم تا ۱٠ ساعت درس بخونم.نمیدونم چطور از فیلم های آلا در کنار کتابام استفاده کنم،بخونم تست بزنم ، من تو منطق سه ام، همه میگن بیخیال شو دیگه دیر شده ولی من رشته هوا فضا رو دوست دارم سنگ هم از آسمون درسم رو میخونم چون میخوام برای امام زمانم و مردم کشورم کار کنم نه شکم خودم وضعیت مالی مناسبی هم ندارم که برم پیش مؤسسات آموزشی که نیازمند درآمد نجومیه.
الان نمیدونم از کجا و چطور شروع کنم.اگه منو راهنمایی کنید. renger.Mahdi@chmail.ir -
بابا ایووول بمب انرژی هستید واسه خودتون هاااااااااا کیف کردم دمتون گرم لبتون خندون
-
mohammadhassan خیلی خیلی ممنون دوست عزیز
-
خواهش میکنم، موفق باشید.
-
سلام من دانش آموز رشته ریاضی هستم به گروه انسانی خیلی علاقه دارم همچنین تا امسال موفقیت خیلی خوبی تو رشته ریاضی نداشتم برای انتخاب رشته دانشگاهیم کنکور ریاضی بدم موفقیت بیشتری دارم یا کنکور انسانی در ضمن بنده ازسال اول ریاضی بودم دروس انسانی رو نخوندم
-
سلام میشه لطفن یه برنامه مطالعاتی بهم بدین که از امروز شروع کنم من پشت کنکوری تجربی ام لطفن کمکم کنین ویه برنامه خوب بهم بدین که تامدت زمانی که به کنکور مونده باعمل به آن موفق شوم بشم.خواهش میکنم کمکم کنین نمیدونم ازکجا وازچه درسی شروع کنم
-
سلام خسته نباشید اگر ممکنه در مورد مدیریت استرس صحبت کنید فکر کنم مشکل اکثر بچه ها باشه مخصوصا من که واقعا غیر طبیعی هست امروز داشتم برای کنکور ثبت نام میکردم مردم و زنده شدم دستام داشت میلرزید واقعا نمیدونم الان اینجوریم سر جلسه کنکور چی میشه ممنون از شما
-
سلام خسته نباشید اگر ممکنه در مورد مدیریت استرس صحبت کنید فکر کنم مشکل اکثر بچه ها باشه مخصوصا من که واقعا غیر طبیعی هست امروز داشتم برای کنکور ثبت نام میکردم مردم و زنده شدم دستام داشت میلرزید واقعا نمیدونم الان اینجوریم سر جلسه کنکور چی میشه ممنون از شما
1582amir در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
دقیقا
گاهی فکر میکنم زنده سر جلسه نمیرسم
sohrab
@حامیان-آلاء-مشاور -
سلام آقا میشه یکی جواب سوالمو بده!!! من سهمیه ندارم ولی مگه سهمیه برداشته نشد ؟ ! :|
نخیر بعید میدونم اصلا برداشته بشه هرگز!
-
خیلی ممنون اقا شما بدون شک بهترینین
-
اقا ممنون به راحتی با کمک شما تو کنکور ثبت نام کردم
-
سلام استاد.
من از اواسط مرداد ماه به علت بیماری نتونستم درس بخونم الان هم یک هفته است که دکتر گفت شکر خدا مشکلی نداری.حالا میتونم شروع کنم.
من رشتم ریاضیه و پشت کنکوری ، یادگیری سریعی دارم، ولی برنامه ریزی و نحوه مطالعه دروس رو بلد نیستم، انقدر روش های مختلف رو دیدم قاطی کردم، روزانه می تونم تا ۱٠ ساعت درس بخونم.نمیدونم چطور از فیلم های آلا در کنار کتابام استفاده کنم،بخونم تست بزنم ، من تو منطق سه ام، همه میگن بیخیال شو دیگه دیر شده ولی من رشته هوا فضا رو دوست دارم سنگ هم از آسمون درسم رو میخونم چون میخوام برای امام زمانم و مردم کشورم کار کنم نه شکم خودم وضعیت مالی مناسبی هم ندارم که برم پیش مؤسسات آموزشی که نیازمند درآمد نجومیه.
الان نمیدونم از کجا و چطور شروع کنم.اگه منو راهنمایی کنید. renger.Mahdi@chmail.ir@محمّد
احسنت -
اقا نمرات من مغایرت نمیکنه یعنی تو سوابق تحصیلی درسته ولی تو اون بخش ثبت نام نمرات که قبل نوشته اخه ترمیم دادم الان نمیدونم چیکار کنم
-
اقا نمرات من مغایرت نمیکنه یعنی تو سوابق تحصیلی درسته ولی تو اون بخش ثبت نام نمرات که قبل نوشته اخه ترمیم دادم الان نمیدونم چیکار کنم
ALI_hezbollah در مشاوره و برنامه ریزی محمد علی امینی راد - تصویری گفته است:
دوست عزیز تماس بگیرید با سازمان سنجش
شماره اش هم هست توی خود سایت گذاشتن -
سلام اقا خسته نباشين واقعا ازتون ممنونم كه دارين اين همه زحمت ميكشين ،من يه درخواست داشتم خدمتتون ،ميخواستم اگه براتون امكان داره يه برنامه به من بدين كه شامل اين باشه كه چه درسايي رو و روزي چقد بخونم ،من متاهل و شاغلم ،كارشناس راديولوژي ام و خيلي ارزو دارم پزشكي قبول شم ولي با مشغله اي كه دارم برام سخت شده ولي ميدونم غير ممكن نيست ،ميشه كمكم كنيد؟
-
سلام کسی ادرس کانال تلگرام استاد رو داره؟؟
-
سلام من فکرمیکنم توکنکورموفق میشم وتلاش همهمیکنم وتست های کنکوررو میتونم بزنم ولی توآزمون های کانون ترازم۵۰۰۰است آیامیتونم امیدوارشم؟