کامل نبودن فیلم ها
-
saba aslani
سلام
لطفا لینک دوره رو ارائه بدید.@DedSec https://alaatv.com/c/7756
-
دلیل ناقص بودن دوره رو نمیدونم.
اما دوره جامع تر از استاد امینی و استاد های دیگه برای ریاضیات تجربی هست.

از شماره هایی که توی عکس مشخص کردم قابل دسترسی هستن.
صفر تا صد ریاضی تجربی کنکور (نظام آموزشی جدید) (98-1397) مهدی امینی راد
-
در ضمن اون دوره برای 2 سال پیش هست
-
دلیل ناقص بودن دوره رو نمیدونم.
اما دوره جامع تر از استاد امینی و استاد های دیگه برای ریاضیات تجربی هست.

از شماره هایی که توی عکس مشخص کردم قابل دسترسی هستن.
صفر تا صد ریاضی تجربی کنکور (نظام آموزشی جدید) (98-1397) مهدی امینی راد
@DedSec برای رشته ریاضی چی؟
-
saba aslani توی همون عکسی که فرستادم برای رشته ریاضی هم نوشته شده.
هم گسسته رو داریم هم حسابان. هم صفرتاصد هم نکته و تست. -
ی موضوع دیگه اونم اینکه فیلم ها با کیفیت عالی پخش نمیشن اگه هم پخش بشن بعد چند ثانیه مکث میکنه و یکنواخت نیست
-
ی موضوع دیگه اونم اینکه فیلم ها با کیفیت عالی پخش نمیشن اگه هم پخش بشن بعد چند ثانیه مکث میکنه و یکنواخت نیست
saba aslani
اگه ویدئو خاصی مدنظر شما هست لینکش رو بفرستید تا من تست کنم. اما فکرنمیکنم مشکلی داشته باشه. -
saba aslani
اگه ویدئو خاصی مدنظر شما هست لینکش رو بفرستید تا من تست کنم. اما فکرنمیکنم مشکلی داشته باشه.@DedSec همه کلیپایی ک من میبینم همین مشکل رو دارن
احتمال داره مشکل از سیستم من باشه؟ -
@DedSec همه کلیپایی ک من میبینم همین مشکل رو دارن
احتمال داره مشکل از سیستم من باشه؟saba aslani من یکی رو الان تست کردم مشکلی نداشت. مِن باب پیشنهاد، خیلی نیاز به دیدن با کیفیت #عالی نیست. مگر برای نمایشگر های بزرگ. چون هم حجمش بالاست. هم اینکه دیدن فیلم ها با کیفیت #بالا کفایت میکنه.
احتمالا مشکل از اینترنت شما هست. میتونید بدید یک نفر دیگه تست کنه با یه اینترنت دیگه. یا در آخر با گوشی یا سیستم دیگه تست کنید. -
saba aslani من یکی رو الان تست کردم مشکلی نداشت. مِن باب پیشنهاد، خیلی نیاز به دیدن با کیفیت #عالی نیست. مگر برای نمایشگر های بزرگ. چون هم حجمش بالاست. هم اینکه دیدن فیلم ها با کیفیت #بالا کفایت میکنه.
احتمالا مشکل از اینترنت شما هست. میتونید بدید یک نفر دیگه تست کنه با یه اینترنت دیگه. یا در آخر با گوشی یا سیستم دیگه تست کنید.@DedSec خیلی ممنون:slightly_smiling_face: