طرح تغيير چهل روزه
-
-
Mohsen Taheri اومدم اگه سوال عربي بود جواب بدم نپرسيده بودينا
خلاصه كه من يادم بود
خدانگهدار
-
خلاصه كه من يادم بود
خدانگهدار
@خانوم-وكيل ممنون که ب یاد ما هم بودی!
چشم حتما سوالامو می پرسم همینجا!
ی سوال یادم اومد: در مورد مفعول فیه ی سری ظرف ها داریم فک کنم که رو هوا می گیم مفعول فیه هستن وقتی بیان تو جمله! فک کنم ظرف های مبنی باشن!!!!
میشه چندتا از اینا رو بگید خودمم چندتا بلدم مثل: اینما/حینما/اذا/عند/مع/دائما(فک کنم این معربه).. -
خلاصه كه من يادم بود
خدانگهدار
@خانوم-وكيل بعد من ی سوال دیگه م دارم من کتاب خانم غزال موسوی رو دارم از انتشارات خیلی سبز ب نظرتون کدوم انتشارات یا مولف خوب تر کار کرده تو پاسخنامه ی کتاباش چون این خیلی سبز اصلا جالب جواب نداده!
-
MahdiNOVE نمی دونم دوست قدیمی...
هنوزم یادمه اون تاپیکو اون شب 3 نفری با هم تصمیم گرفتیم بزنیم چقدر آوردیمش جلو...زندگی هم همینه دیگه با دوستای خوبت کارای شگفت انگیزی انجام میدی....تصمیمای بزرگی می گیرید باهم و قدم های بزرگی رو هم براش برمیدارید ولی انگار سرنوشت این زندگی اینطوریه که آخرش باید از قافله جدا شد...خوشحالم برای بچه های اونجا چون دارن با امید ب سمت اهدافشون حرکت می کنن...تو هم موفق می شی حتما...فقط باید ایمانمونو از دست ندیم این مهم ترین چیزه..
یا حق
-
MahdiNOVE نمی دونم دوست قدیمی...
هنوزم یادمه اون تاپیکو اون شب 3 نفری با هم تصمیم گرفتیم بزنیم چقدر آوردیمش جلو...زندگی هم همینه دیگه با دوستای خوبت کارای شگفت انگیزی انجام میدی....تصمیمای بزرگی می گیرید باهم و قدم های بزرگی رو هم براش برمیدارید ولی انگار سرنوشت این زندگی اینطوریه که آخرش باید از قافله جدا شد...خوشحالم برای بچه های اونجا چون دارن با امید ب سمت اهدافشون حرکت می کنن...تو هم موفق می شی حتما...فقط باید ایمانمونو از دست ندیم این مهم ترین چیزه..
یا حق
خیلی ممنون شما هم حتما موفق میشی اگه میشه نرو اینجا وقت زیادی نمیگری عوض باهم پیشرفت میکنیم .
-
خیلی ممنون شما هم حتما موفق میشی اگه میشه نرو اینجا وقت زیادی نمیگری عوض باهم پیشرفت میکنیم .
MahdiNOVE باشه پس