100#روز_تا_رسیدن_به_قله
-
سلام ، از اونجایی که خیلی دوست دارم توی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران پزشکی بخونم باید درصد ها لازم رو کسب کنم!
(هدفمه ، خنده نداره ، اِه...)
درصد های بالایی هستن ولی با اینکه تفاوت درصد های من با درصد های مورد نیاز بسیاره ولی میدونم که میتونم
کسی که هدف داشته باشه و بکوب درس بخونه متوجه میشه انقدر هم سخت نیست.(من انشالله امسال اینو به همه ثابت میکنم ، قول مردونهمیدم که ثابت میکنم
) .
تو قانون جذب و جمله خواستن و توانستن است تفاوتی وجود داره. این تفاوت جذب تصورات است که مثل یک میدان مغناطیسی همه امواج مثبت رو به سمت شما جذب می کنه. این قدرت قانون جذبه که تو هیچ یک از قوانین دیگه دنیا یافت نخواهد شد.
در واقع قدرتمند ترین قانون دنیا در تحقق حتمی اهداف و آرمان های زندگی شما قانون جذبه. نیرویی در دستاتون که بلا شک محقق می شه. شما با اندیشه زیبا و باور قوی، می تونید اون چیزی رو که تو ذهن خود تصور می کنید به دست بیارید و در نهایت داشته باشید.این درصد هایی هستن که باید بهشون برسم میدونم خیلی با الانم فرق دارن
ولی مطمعا هستم که بهشون میرسم ، میجنگم و تمام تلاشم رو میکنم که بهش برسم.
امسال آزمون آزمایشی شرکت نکردم ولی از ابتدای این صد روزی که شروع کردم ، تغیرات زیادی رو درونم احساس میکنم. یعنی بدون آزمون آزمایشی هم میشه موفق شد ؟ حالا میبینید.
و طبق قانون جذب من پیروز این میدانم (انشالله...)
قانون جذب رو در کنار عمل ، قلباً باور داشته تا موفق بشید.
انشاا.. بعد کنکور هممون سربلند بیایم بیرون و تو همین تاپیک اعلام کنیم. -
سلام ، از اونجایی که خیلی دوست دارم توی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران پزشکی بخونم باید درصد ها لازم رو کسب کنم!
(هدفمه ، خنده نداره ، اِه...)
درصد های بالایی هستن ولی با اینکه تفاوت درصد های من با درصد های مورد نیاز بسیاره ولی میدونم که میتونم
کسی که هدف داشته باشه و بکوب درس بخونه متوجه میشه انقدر هم سخت نیست.(من انشالله امسال اینو به همه ثابت میکنم ، قول مردونهمیدم که ثابت میکنم
) .
تو قانون جذب و جمله خواستن و توانستن است تفاوتی وجود داره. این تفاوت جذب تصورات است که مثل یک میدان مغناطیسی همه امواج مثبت رو به سمت شما جذب می کنه. این قدرت قانون جذبه که تو هیچ یک از قوانین دیگه دنیا یافت نخواهد شد.
در واقع قدرتمند ترین قانون دنیا در تحقق حتمی اهداف و آرمان های زندگی شما قانون جذبه. نیرویی در دستاتون که بلا شک محقق می شه. شما با اندیشه زیبا و باور قوی، می تونید اون چیزی رو که تو ذهن خود تصور می کنید به دست بیارید و در نهایت داشته باشید.این درصد هایی هستن که باید بهشون برسم میدونم خیلی با الانم فرق دارن
ولی مطمعا هستم که بهشون میرسم ، میجنگم و تمام تلاشم رو میکنم که بهش برسم.
امسال آزمون آزمایشی شرکت نکردم ولی از ابتدای این صد روزی که شروع کردم ، تغیرات زیادی رو درونم احساس میکنم. یعنی بدون آزمون آزمایشی هم میشه موفق شد ؟ حالا میبینید.
و طبق قانون جذب من پیروز این میدانم (انشالله...)
قانون جذب رو در کنار عمل ، قلباً باور داشته تا موفق بشید.
انشاا.. بعد کنکور هممون سربلند بیایم بیرون و تو همین تاپیک اعلام کنیم.@Target با انرژی مثبت همه ما همه بچه الایی ها
دنیا چشمک میزنه میشه هم رنگ ماها
ما میتوانیییییم**** -
سلام ، امروز تست و تکمیل فصل 5 زیست 1 و تکمیل مبحث مثلثات ریاضی که وقت گیر بود ولی ارزششو داشت و جمع بندی ادبیات.
امیدوارم فردا فصل 6 زیست 1 و چند تست از فصل 2 زیست1 بزنم و درسنامه فصل2 فیزیک 1 رو هم ببندم و چند تست جمع بندی عربی بزنم.
ــــــــــــ
13:00ساعت -
ان شاء الله به خواستتون برسین ارزو موفقیت برای شما و همه ادمایی که پشتکار دارن
-
مثل ابر بهار در 100#روز_تا_رسیدن_به_قله گفته است:
ممنون انشالله شما هم موفق باشید...!
-
@Target با انرژی مثبت همه ما همه بچه الایی ها
دنیا چشمک میزنه میشه هم رنگ ماها
ما میتوانیییییم****@Rakhshandeh-Sh سلام میشه منو دنبال کنین جسارت نباشه ها زیاد وقت و نمیگیرم
-
سلام ، امروز داشت عالی پیش میرفت ، تا ساعت 2:30 ، ساعت مطالعه 10:30 بود که به زور والدین رفتیم بیرون از خانه و زیر درخت اکالیپتوس کنار مزرعه گندم نشستیم
و الان که ساعت 8:45 دقیقست به خونه برگشتیم که الان هم باید گرفت خوابید تا صبح بشه بیدار شد.
-
سلام شبتون بخیر
می خواستم بپرسم می شه چند روزی رو تو این تایپک همراه باشم ؟
ممنون -
سلام شبتون بخیر
می خواستم بپرسم می شه چند روزی رو تو این تایپک همراه باشم ؟
ممنونمثل ابر بهار سلام بله صاحب اختیارید.
-
مثل ابر بهار سلام بله صاحب اختیارید.
@Target لطف دارین ممنون