پرسش پاسخ زیست
-
سلام توی زیست یازدهم فصل5(ایمنی) آقای موقاری گفتن دیاپدز از مویرگ خونیه نه لنفی ولی معلم مدرسم گفت چون تو کتاب مشخص نکرده هر دو میشه چی کار کنم الان؟
@Z-H-Z از مویرگ خونی معمولا (99 درصد ) منظورشون چون من چند تا تست زدم منظورشون هم مویرگ خونی و به هر حال اگر تو تستا شک داشتی از روش رد گزینه استفاده کن جواب میده
-
جمله : در صفت گروه خونی ABO , افراد ناخالص که هردو mRNA ها ترجمه میشوند , صفت حد واسط رخ میدهد . اینکه جمله از روی قسمت صفت حد واسط غلط میشه بحثی توش نیست اما مگه برای کربوهیدارت mRNA ترجمه میشه ؟
-
جمله : در صفت گروه خونی ABO , افراد ناخالص که هردو mRNA ها ترجمه میشوند , صفت حد واسط رخ میدهد . اینکه جمله از روی قسمت صفت حد واسط غلط میشه بحثی توش نیست اما مگه برای کربوهیدارت mRNA ترجمه میشه ؟
81Sobhan تو نظام قدیم ب ما می گفتن اینا آنتی ژن هستن روی غشای گلبول قرمز و ی جور پروتئینن!! پس ژن دارن و از روی ژنشون رونویسی میشه و بعدشم که mRNA میاد
اگه دوستان نظر دیگه ای دارن بگن
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
-
سلام
از اونجایی ک من خیلی پیش میاد موقع درس خوندن و ب ویژه زیست کلی سوال برام ایجاد میشه تصمیم گرفتم هرچی سوال زیست برام پیش اوند بیام و تو این تاپیک مطرحش کنم تا هم سوالا همگی ی جا باشه و شلخته نباشه و هم انجمن شلوغ پلوغ نشه 😅😅
شما هم میتونید هر سوال زیستی ک داشتین همین جا مطرحش کنین 😊 اگ خودم بلد بودم ک جواب میدم اگر هم ن با بجه ها و همیار ها همفکری میکنیم 😁my name
آقایون خانما یکی لطفا این شکل ها و متن و تحلیل کنه یکم گیج شدم.اسکلت فیبری و بافت پیوندی متراکم چه جوری قرار گرفتن؟
این شکل و شکل بعد چه جوری قرار گرفتن حلقه فیبری دور دریچه ها رو نشون میدن
حلا 1- این شکل و نمیفهمم چرا اسکلت فیبریش این جوریه مگه نباید دور دریچه باشه؟ و اون بافت پیوندی که نوشته چیه؟

حالا این شکل چیه؟از چه زاویه ای داریم نگاه می کنیم؟؟کدوم قسمته؟؟؟
یکی جواب بده؛ دیگه گوشام داره سوت میکشه:joy: :joy: :joy: -
my name
آقایون خانما یکی لطفا این شکل ها و متن و تحلیل کنه یکم گیج شدم.اسکلت فیبری و بافت پیوندی متراکم چه جوری قرار گرفتن؟
این شکل و شکل بعد چه جوری قرار گرفتن حلقه فیبری دور دریچه ها رو نشون میدن
حلا 1- این شکل و نمیفهمم چرا اسکلت فیبریش این جوریه مگه نباید دور دریچه باشه؟ و اون بافت پیوندی که نوشته چیه؟

حالا این شکل چیه؟از چه زاویه ای داریم نگاه می کنیم؟؟کدوم قسمته؟؟؟
یکی جواب بده؛ دیگه گوشام داره سوت میکشه:joy: :joy: :joy: -
81Sobhan تو نظام قدیم ب ما می گفتن اینا آنتی ژن هستن روی غشای گلبول قرمز و ی جور پروتئینن!! پس ژن دارن و از روی ژنشون رونویسی میشه و بعدشم که mRNA میاد
اگه دوستان نظر دیگه ای دارن بگن
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاMohsen Taheri این مولف های کتاب درسی معلوم نیست دارن چکار میکنن . خیلی از کتاب ها ایراد دارن مخصوصا مال نظام جدید
-
Mohsen Taheri این مولف های کتاب درسی معلوم نیست دارن چکار میکنن . خیلی از کتاب ها ایراد دارن مخصوصا مال نظام جدید
-
81Sobhan ولی در کل چون برای ساخت کربوهیدرات و لیپید و پروتئین و ... آنزیم ها و یسری پروتئین فعالیت میکنن در نتیجه غیر مستقیم باید mRNA ساخته بشه.....مشخصه کتابای نظام جدید خیلی خلاصه و سطحی هستن
-
سلام
از اونجایی ک من خیلی پیش میاد موقع درس خوندن و ب ویژه زیست کلی سوال برام ایجاد میشه تصمیم گرفتم هرچی سوال زیست برام پیش اوند بیام و تو این تاپیک مطرحش کنم تا هم سوالا همگی ی جا باشه و شلخته نباشه و هم انجمن شلوغ پلوغ نشه 😅😅
شما هم میتونید هر سوال زیستی ک داشتین همین جا مطرحش کنین 😊 اگ خودم بلد بودم ک جواب میدم اگر هم ن با بجه ها و همیار ها همفکری میکنیم 😁 -
81Sobhan ولی در کل چون برای ساخت کربوهیدرات و لیپید و پروتئین و ... آنزیم ها و یسری پروتئین فعالیت میکنن در نتیجه غیر مستقیم باید mRNA ساخته بشه.....مشخصه کتابای نظام جدید خیلی خلاصه و سطحی هستن
-
@m-v اینجوری در نظر بگیر
از روی DNA رونویسی میشه ->mRNA->ترجمه میشه->پروتئین->آنزیم یا هر پروتئین لازم برای واکنش->واکنش انجام میشه و کربوهیدرات یا لیپید یا هرچی که قرار بوده ساخته شه ساخته میشه -
my name دوستان به نظرتون فصل 2 دهم ( گوارش ) رو حذف کنم ؟ چون تقریبا چیز زیادی ازش یادم نمیاد
81Sobhan کتابو رو خونی کن برو تست کنکورشو بزن ببین می تونی چیزی بفهمی ازش اگه شد که بنظرم بخون ولی با توجه ب اینکه میگی سوال نمیاد خب نخوندنش بهتره ولی زیست کلا ترکیبی شده