-
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۶:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام گايز بنظرتون واس فيزيك و شيمي كدوم دبير بهتره
-
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۶:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دهمم
-
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۶:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد صنیعی و پویان زاده
-
استاد صنیعی و پویان زاده
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف در فيزيك و شيمي آلاء گفته است:
استاد صنیعی و پویان زاده
دهم داداش نديدما اين دوتارو لينك ميدي
-
دکتر علی ف در فيزيك و شيمي آلاء گفته است:
استاد صنیعی و پویان زاده
دهم داداش نديدما اين دوتارو لينك ميدي
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://alaatv.com/set/208این هم استا صنیعی
-
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amirreza Barkhor https://alaatv.com/set/172
جفتش شيمي بود فيزيك چي ببينم -
Amirreza Barkhor https://alaatv.com/set/172
جفتش شيمي بود فيزيك چي ببينمنوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Barkhor سطحت چیه تو فیزیک؟
-
Amirreza Barkhor سطحت چیه تو فیزیک؟
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف بگو بگم ؟
-
-
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف در فيزيك و شيمي آلاء گفته است:
ترم اول خيلي خوب بودم ترم دو شل كردم
-
ترم اول خيلي خوب بودم ترم دو شل كردم
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Barkhor به نظر من برو اول صفر تا صد های کارزانیان رو ببین بعد رو کارگاه تست
-
Amirreza Barkhor به نظر من برو اول صفر تا صد های کارزانیان رو ببین بعد رو کارگاه تست
این پست پاک شده! -
Amirreza Barkhor به نظر من برو اول صفر تا صد های کارزانیان رو ببین بعد رو کارگاه تست
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف در فيزيك و شيمي آلاء گفته است:
فعلا ميخوام امتحانارو برسونم كارگاه تست فك كنم تابستون ببينم خوب باشه
-
فعلا ميخوام امتحانارو برسونم كارگاه تست فك كنم تابستون ببينم خوب باشه
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Barkhor میدونی ..تو الان دهمی ..یعنی یک انسانی که خیلی خیلی وقت اضافه دارد پس چرا استفاده نمیکنی از این وقت
-
Amirreza Barkhor میدونی ..تو الان دهمی ..یعنی یک انسانی که خیلی خیلی وقت اضافه دارد پس چرا استفاده نمیکنی از این وقت
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف در فيزيك و شيمي آلاء گفته است:
Amirreza Barkhor میدونی ..تو الان دهمی ..یعنی یک انسانی که خیلی خیلی وقت اضافه دارد پس چرا استفاده نمیکنی از این وقت
داداش حالا كو تا كنكور ما همينو رد كنيم به سلامت بعدش دهمو ميبندم درس حسابي
-
داداش حالا كو تا كنكور ما همينو رد كنيم به سلامت بعدش دهمو ميبندم درس حسابي
Amirreza Barkhor اصن نگو کو تا کنکور ... من ادمی بودم ک از دهم میخوندم برا کنکور دهم روزی ۱۰ یا ۱۱ ساعت میخوندم ...
ولی آخرش الان وقت کم آوردم... چون مث شما حرف میزدم.. -
Amirreza Barkhor اصن نگو کو تا کنکور ... من ادمی بودم ک از دهم میخوندم برا کنکور دهم روزی ۱۰ یا ۱۱ ساعت میخوندم ...
ولی آخرش الان وقت کم آوردم... چون مث شما حرف میزدم..نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-v قرنطينه گند زد به درسم مي خوندم تعطيل شديم ول كردم درسو
-
@m-v قرنطينه گند زد به درسم مي خوندم تعطيل شديم ول كردم درسو
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirreza Barkhor تو الان روزی چقد میخانی
-
Amirreza Barkhor تو الان روزی چقد میخانی
نوشتهشده در ۱۲ فروردین ۱۳۹۹، ۷:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف الان تقريبا هيچي