سوال از فیزیک
-
@samann ن درسته..داش سامان
-
@samann ن درسته..داش سامان
Mohsen Taheri
حلش کردی؟ -
Mohsen Taheri
حلش کردی؟@samann آره...حالت اول میشه 0.75 اهم بعدش کلیدو که می بندی همه میرن رو هوا و اتصال کوتاه میشن
-
@samann آره...حالت اول میشه 0.75 اهم بعدش کلیدو که می بندی همه میرن رو هوا و اتصال کوتاه میشن
Mohsen Taheri مگه فیلم هندیه ؟ خخخ
-
Mohsen Taheri مگه فیلم هندیه ؟ خخخ
MrMiIad چی فیلم هندی؟؟؟
-
MrMiIad چی فیلم هندی؟؟؟
Mohsen Taheri که وقتی کلیدو بستی همه بپره
-
Mohsen Taheri که وقتی کلیدو بستی همه بپره
MrMiIad میرن رو هوا یعنی دیگه تو مدار نیستن و قطع میشه...ی اصطلاح من درآوردی دیگه. :beaming_face_with_smiling_eyes: ب بزرگی خودتون ببخشید استاد
-
@samann آره...حالت اول میشه 0.75 اهم بعدش کلیدو که می بندی همه میرن رو هوا و اتصال کوتاه میشن
Mohsen Taheri
مرسی :thumbs_up: -
MrMiIad میرن رو هوا یعنی دیگه تو مدار نیستن و قطع میشه...ی اصطلاح من درآوردی دیگه. :beaming_face_with_smiling_eyes: ب بزرگی خودتون ببخشید استاد
Mohsen Taheri داش میدونم منظورت چیه از پشت کوه نیومدیم :| میگم کلید بسته شه 2تا مقاومتش میپره :|
Mohsen Taheri استاد شماید من کوچیکتونم قصدی نداشتم ... -
Mohsen Taheri داش میدونم منظورت چیه از پشت کوه نیومدیم :| میگم کلید بسته شه 2تا مقاومتش میپره :|
Mohsen Taheri استاد شماید من کوچیکتونم قصدی نداشتم ... -
Mohsen Taheri استاد شماید من کوچیکتونم قصدی نداشتم ...MrMiIad ای بابا می دونم...اونا قبلا اتصال کوتاه شدهن خودشون
-
@samann داش سامان خودم برات بفرستم؟؟؟
-
@samann داش سامان خودم برات بفرستم؟؟؟
Mohsen Taheri بفرستین براش
لطف میکنید -
@samann

-
@samann

Mohsen Taheri مرسی
-
Mohsen Taheri مرسی
@samann خواهش می کنم...ناپیدای ی چن وقت.دلمون برات تنگ شده بود..:crying_face:
راستی از اویلر و نپر پرسیدم راجع ب لگاریتم گفتن چشم اصلاحش می کنم ب خاطر داش سامان گل -
@samann

Mohsen Taheri
فکر نمیکنم اینجوری شه
دلیلی نداره اونا اتصال کوتاه شن -
Mohsen Taheri
فکر نمیکنم اینجوری شه
دلیلی نداره اونا اتصال کوتاه شن@nazanin_0843 آره اگه اون سیما از روی هم رد شده باشن اون پایین سمت راست رو میگم...حالت کلید باز میشه1.95 اهم...حالت کلید بسته هم میشه1.2 اهم که میشه0.75 اهم تغییر... اونجا رو بد نشون داده بودید.
الان نتم تموم شد متاسفانه والا شکلشم واستون می فرستادم
یاحق -
Mohsen Taheri بفرستین براش
لطف میکنیدMrMiIad داش ببخشید نتم تموم شد قطع شدم یهویی...آره حق باشماست ...ولی شکلو بد کشیده بودن معمولا وقتی سیما از روی هم رد بشن قوس میدن بهش...