سلام به فیزیک
-
پری ناز ببیند برای پاسخش این سوال خیلی سادس لازم نیس پیچیدش کنیم
ببین از منفیه به مکان نهایش 1 خط بکش میشه جابجایی میشه 1 متر قبول ؟ ولی سوال گفته مسافت 5 برابر پس مسافت برابر 5 باشه 1 متر برای اینکه از منفیه 1 تا 0 و 2 متر دیگه از 0 تا 2 و از 2 دوباره به صفر -
MrMiIad خوب این که شد ۳ متر دیگه!مگه مبدا حرکت ۱- نیست؟! اگه از اون جا حساب کنیم میشه ۳ متر
-
پری ناز اونجوری که گفتم نباشه 1% احتمال نمیدم که چیزی میگم اشتباه باشه :| ولی نمیدونم دیگه پاسخنامشو بخونین ببین چی میگه
-
MrMiIad خوب این که شد ۳ متر دیگه!مگه مبدا حرکت ۱- نیست؟! اگه از اون جا حساب کنیم میشه ۳ متر
-
پری ناز
منفی یک مبدا مکانه، مبدا حرکت میشه جاهایی که xمتحرک صفر شده و دوباره مقدار گرفته
جاهای برخورد با نمودار tو جاهایی که متحرک می ایسته تا تغییر جهت بده
فکر کنم..
Gole Narges تو نمودار مکان زمان راس سهمی محل تغیر جهته
-
پری ناز
منفی یک مبدا مکانه، مبدا حرکت میشه جاهایی که xمتحرک صفر شده و دوباره مقدار گرفته
جاهای برخورد با نمودار tو جاهایی که متحرک می ایسته تا تغییر جهت بده
فکر کنم..
Gole Narges ببخشید منفی یک جائیه که متحرک در مبدا زمانه🙏🏻
-
Gole Narges ببخشید منفی یک جائیه که متحرک در مبدا زمانه🙏🏻
Gole Narges منفیه یک مبدا حرکت 0 0 مبدا مکان و مبدا زمانم 0 0 است
-
Gole Narges منفیه یک مبدا حرکت 0 0 مبدا مکان و مبدا زمانم 0 0 است
-
-
Hasan Taghi zadeh یه سوال دیگه سوال ۳ رو لطفاً جواب بدین

-
Gole Narges یه سوال دیگه دارم اونهایی که رشته شون تجربی جواب بدن الآن از این تکانه هایی که توش دوران باشه برای ما هم میاد؟مثل سوال ۹

-
Gole Narges اونی که شما میگید چند حرکتیه که اگه رو نمودار نشون بدی همون اول کلاس میشه مبدا حرکت :) و مبدا مکان زمانم میشه 0و0
-
پری ناز مبدا حرکت اونجاس که متحرک شروع به حرکت میکنه و میتونه هرجای نمودار باشه مبدا مکان یا مبدا زمان همون 0 0 است
-
پری ناز اره اره ببخشین گزینه 2 مبدا حرکت منظورش همون 0 0 یادم نبود اره 2 میشه ولی راه حلش همونه که گفتم اشتبام تو مبدا حرکت بود :(
-
Gole Narges ببخشید منم بلد نیستم منشن کنم
-

-

پری ناز در سلام به فیزیک گفته است:

Mohsen Taheri
سوال 3