-
@حسین-81 ضرایب چی؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi ضریب ااتان 2 میشد ولی انتالپی اینجا به ازای یه موله درست میشه
-
@حسین-81 خب چیش اشتباهه؟
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi اکسیژن واکنش دهنده
-
@حسین-81 خب چیش اشتباهه؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi جالبه جواب اخرت درست در اومده
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gole Narges خب لازم نیست اینارو نوشت به طور کامل
وقت میبره نسبت ضرایبشون همین دو میشه -
Gole Narges خب لازم نیست اینارو نوشت به طور کامل
وقت میبره نسبت ضرایبشون همین دو میشهنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Amir-Bernousi جالبه جواب اخرت درست در اومده
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh خوبه امیدوار شدم
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
1560
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حسین-81 فرقی نداره، نسبتشون همون 2 میشه باز
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان دست همگی درد نکنه شاد وپیروز باشید
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا که دورهمیم یه سوال مفهومیم دارم
-
حالا که دورهمیم یه سوال مفهومیم دارم
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۴۱ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
@Rakhshandeh با توجه به اینکه n2o4 شکستنش گرماگیره این گرما ولی انتالپی پیوندش محسوب نمیشه ن؟
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
متوجه نشدم
-
متوجه نشدم
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@حسین-81 خب محصول شکستن نیتروژن تترا اکسید نیتروژن دی اکسیده که ملکولیه نه اتمی!
-
@حسین-81 خب محصول شکستن نیتروژن تترا اکسید نیتروژن دی اکسیده که ملکولیه نه اتمی!
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Rakhshandeh مطمئنید
فکر کنم n2+2o2میشه -
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من خیلی وارد نیستم الان کار دارم انشالله دوستان راهنمایی میکنن
-
@Rakhshandeh مطمئنید
فکر کنم n2+2o2میشهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۴۶ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده@Rakhshandeh تو کتاب که همونNo2 بود باشه بسلامت
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۹، ۱۲:۴۷ آخرین ویرایش توسط Marzie khanoom انجام شده
دوستان تو یه تاپیک دیگه هم پرسیده بودم سوال زیر رو کسی نمیدونه ؟@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا