Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
دوستان به الا هم حق بدید
داره رایگان به برای ما کار میکنه
اون کمک مالی ما هم به الا که زیاد نیست
قبول کنید ما هم کار زیادی نکردیم برای الا
این که سرعت کار پایین اومده
دلیلش شاید چیز خوبی نباشه
ولی حس میکنم الا یکم مشکل مالی داره -
سلام , خبر رسیده این رو آقای طلوعی در کانلشون گذاشتن:
"دوستان و عزیزان کانال سعی میشه تمام مباحث تا آخر فروردین تدریس بشه.نگران نباشید از این بابت.مباحث پایه به زیباترین شکل ممکن تدریس میشه.این یه قول از طرف ما.
ارادتمند: طلوعی" -
Tara
خیلی ممنون که خبر دادین -
negar2012 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ما خیلی تشکر داریم از الا و دکتر طلوعیو ولی خب سرعت خیلی پایینه و ما خیلی نگرانیم. قبلا فرموده بودن تا آخر اسفند تمومه. انشالله که اندفه واقعا تا آخر فروردین تموم میشه و ما هم دست بوس ایشون هستیم تا آخر عمر
انشالله تموم بشه.
-
amir.javad در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
Tara
خیلی ممنون که خبر دادینخواهش میکنم
-
%(#138c08)[یه سوال از همه بچه هایی که استفاده میکنن از آموزشایِ آقایِ طلوعی:]
فکر کنید یکی از مبحثی چیزی بلد نیست اصن،به عنوان مثال حرکت شناسی(قسمت پرتابه که مختص ریاضی هست در نظر نگیرید)،با دیدن آموزشای آقایِ طلوعی و جزوه برداری و خوندنِ دوباره جزوه و حل تست میتونه راحت سوالارو حل کنه؟
و بعد حرکت شناسی که مثال بود،بقیه ی فصول چطور؟
کسایی که استفاده کردن لطفا پاسخ بدن -
Mohammad.A بله به نوبه خودم که من دیدم پرتابه عالی بود ببین داداش مثلا با این تدریس استاد همه سوالانت کنکور پرتابه میشه حل ولی مثلا اگه کتابی داشته مثل نشرالگو که با اعدادی که تو سوالش استفاده می کنه نمی تونه دیگه با این روش استاد حل کنی باید با فرمول عادی بری با تکنینک های استاد بیشتر میتونی سوالات کنکور جواب بدی
-
Mohammad Fakhari
منم برای کنکور میخوام،فقطم تستای کنکور کار میکنم!
بجز پرتابه برای بقیه مباحث چطور؟
مثل دوبعدی و بعد x و فصلای دیگه مثل دینامیک و ... -
Mohammad.A اونا که دیگه عالیه ولی دینامیک هر چی تکنیک بلد باشی بازم سخته سوالاش ولی بقیه مباحث جز دینامیک اکیه
-
ریز مباحث جلسه 76 (ذینامیک جلسه 16) :
مدت زمان : 31 دقیقه و 58 ثانیه.حل 4 تست و درسنامه ماشین آتود.
تست1) مربوط به سراسری تجربی 94خارج.
تستی بسیار مهم است.و در مورد ترکیب نیرو های افقی و عمودی می باشد و نحوه بدست آوردن اصطکاک و جهت آن در حالتهای مختلف مهم است.تست2)تست مربوط به تجربی 95 خارج.
در این تست نحوه بدست آوردن اصطکاک و تشخیص صفر بودن شتاب مهم است.تست3)تست مربوط به سراسری 93 خارج.
ترکیب نیرو های افقی و عمودی و بدستآوردن نیروی اضافی برای رسیدن به شتاب مورد نظر.تست 4)مربوط به ماشین آتود(قرقره).
درسنامه کامل ماشین آتود.
_پیدا کردن کشش نخ در جاهای مختلف با تکنیک ضربدری و ارائه فرمول های لازم.http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5855
@ادمین -
دوستان استاد گفتن تو کانالشون فیزیک تمومش میکنم تا اخر اسفند مطمعن باشین
-
Mohammad Fakhari در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان استاد گفتن تو کانالشون فیزیک تمومش میکنم تا اخر اسفند مطمعن باشین
اسفند 96
-
آلا /// ازت دلخورم این زمان که باید سرعت بره بالا متاسفانه اومده پایین ... ظاهرا برنامه ریزی برای اردو اولویت کار قرار گرفته من ناشکر نیستم، طلب کارم نیستم اما واقعا میبینم هزاران نفر چشم امیدشون به همین فیلم هاست و هر روز و هر روز با نگرانی دارن سایت شما رو دنبال میکنن یه جورایی به شما عزیزان اعتماد کردن و امیدشون بعد خدا به شماست امیدوارم که بخاطر "پول"از این هدف مقدس تون یعنی همون عدالت آموزشی فاصله نگیرید///
يک نقطه بيش فرق رحيم و رجيم نيست
از نقطه اي بترس که شيطانيت کنند...
روز و روزگارا بر همه عزیزان خوش -
Masood1139
انصافا سرعتش بهتر شده.... -
ممنون اقا به خاطر که شما اینقدر عالی هستین