رفع اشکال درسهای نظام قدیم
-
اصلا کسی نظام قدیم داریم اینجا؟
نمیدونم واقعا چرا همه بیخیال نظام قدیم شدن....خلاصه این تاپیک رو زدم که یجایی باشه برای رفع اشکال خودمون و کمک به همدیگه
البته اگه کسی باشه...
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
من هستم
-
- سوال 137 زیست قلمچی 7 فروردین درسته؟
پاسخش:
چرا پلاسموسیت جز لنفوسیت ها نباشن؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
-
پاسخش:
چرا پلاسموسیت جز لنفوسیت ها نباشن؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
K99_Dr ببین ب نظر من اینجوری سنگ رو سنگ بند نمیشه!!
پلاسمویت دیگه تموم شد پلاسموسیته... مثلا برای ماکروفاژ نمی گیم مونوسیته چون فرق کرده دیگه... بلکه میگیم منشاش مونوسیت بوده.
توی شکل کتاب لنفوسیت گیرنده ی آنتی ژنی داره ولی پلاسموسیت نداره(تفاوت) ولی منشاش چرا لنفوسیت بوده - سوال 137 زیست قلمچی 7 فروردین درسته؟
-
K99_Dr ببین ب نظر من اینجوری سنگ رو سنگ بند نمیشه!!
پلاسمویت دیگه تموم شد پلاسموسیته... مثلا برای ماکروفاژ نمی گیم مونوسیته چون فرق کرده دیگه... بلکه میگیم منشاش مونوسیت بوده.
توی شکل کتاب لنفوسیت گیرنده ی آنتی ژنی داره ولی پلاسموسیت نداره(تفاوت) ولی منشاش چرا لنفوسیت بودهMohsen Taheri
خب الان درباره دسته بندی گرانولوسیت و آگرانولوسیت چی؟ماکروفاژ و پلاسموسیت جز آگرانولوسیت محسوب میشن؟ و این که T کشنده دیگه لنفوسیته دیگه؟ -
Mohsen Taheri
خب الان درباره دسته بندی گرانولوسیت و آگرانولوسیت چی؟ماکروفاژ و پلاسموسیت جز آگرانولوسیت محسوب میشن؟ و این که T کشنده دیگه لنفوسیته دیگه؟K99_Dr توجه کن!
توی کنکور هرگز نمیان بپرسن ماکروفاژ آگرانولوسیته یا گرانولوسیت. من گردنمو میذارم. چون متن صحیح کتاب داریم تقسیم بندی ش کرده گفته گرانولوسیت: نوتروفیل/بازوفیل/ائوزینوفیل
و آگرانولوسیت: لنفوسیت/ مونوسیت
حالا اگه ی روز بخوان سوال بدن میگن ماکروفاژ منشا آگرانولوسیتی داره!!! -
ببخشید کسی پاسخ تشریحی کنکور98 رو داره اینجا یا سایتی بلدید داشته باشه؟؟
قلم چی رو دیدم جالب نبود -
سوال 142 قلمچی 7 فروردین
با توجه به این سوال یعنی نورون حسی در نخاع وجود نداره که فقط با حرکتی سیناپس داشته باشه یا فقط با رابط سیناپس داشته باشه؟یا کلی گفته؟قلمچی که همیشه به این نکات ریز "هر" و... توجه میکرد:/K99_Dr حق با توئه ولی اینجا فک کنم شکل انعکاس زردپی زیر زانو رو ملاک قرار داده و با خودش گفته دانش آموز باید از روی اون بزنه!!
-
اصلا کسی نظام قدیم داریم اینجا؟
نمیدونم واقعا چرا همه بیخیال نظام قدیم شدن....خلاصه این تاپیک رو زدم که یجایی باشه برای رفع اشکال خودمون و کمک به همدیگه
البته اگه کسی باشه...
ببخشید کسی پاسخ تشریحی کنکور98 رو داره اینجا یا سایتی بلدید داشته باشه؟؟
قلم چی رو دیدم جالب نبودMohsen Taheri منم همون قلمچی رو میشناختم فقط
-
ترتیب جمع این مقاومت ها رو میشه یکی واضح بگه؟
ترتیب جمع این مقاومت ها رو میشه یکی واضح بگه؟
Mohsen Taheri خیلی ممنون
-
یکی میشه اینو معنی کنه؟
ملک گفت:صفت سفاهت بر تو درست می آید و کسوت وقاحت بر تو چست.گفت :سه تن بابت این سمت باشند:درود گری که چوب تراشد و تراشه در خانه می گذارد تا خانه بر وی تنگ شود؛و دیگری که در کار خویش مهارتی ندارد،سر مردمان مجروح می گرداند و از اجرت محروم ماند؛و توانگری که در غربت مقام کند و مال او به دست دشمن افتد و به اهل و فرزند نرسد
K99_Dr در رفع اشکال درسهای نظام قدیم گفته است:
یکی میشه اینو معنی کنه؟
ملک گفت:صفت سفاهت بر تو درست می آید و کسوت وقاحت بر تو چست.گفت :سه تن بابت این سمت باشند:درود گری که چوب تراشد و تراشه در خانه می گذارد تا خانه بر وی تنگ شود؛و دیگری که در کار خویش مهارتی ندارد،سر مردمان مجروح می گرداند و از اجرت محروم ماند؛و توانگری که در غربت مقام کند و مال او به دست دشمن افتد و به اهل و فرزند نرسد
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاپادشاه گفت: صفت ناداني در مورد تو درسته و لباس گستاخي به تنت برازنده اس ( كلا ميگه نادان و وقيحي )
بابت اين سمت باشند نميدونم يعني چي️
نجاري كه چوبو ميتراشه و تو خونه اش انبار ميكنه تا جاش تنگ بشه
كسي كه مهارت نداره و... (معنيش مشخص)
ثروتمندي كه ساكن مملكت غريب ميشه و... -
K99_Dr در رفع اشکال درسهای نظام قدیم گفته است:
و اینو:
به خاک اندرون خوار چون گوسفند/کشندم دو بازو به خم کمندبه خاك اندرون يعني اندرون خاك ، توي خاك
كمندم يعني طناب
يعني دو نفر ( دوبازو مجاز از دوتا ادم هيكله) دارن با طناب ميكشن ميبرنم مثل گوسفندي كه خوار و ذليل تو خاك بكشن ببرن