طرح تغيير چهل روزه
-
در ضمن اسکلت سلولی چیه
-
@8066 چطوری
-
@8066 چطوری
-
@8066 حالا شد
-
بسم رب الشهداء و الصديقين
سلام دوستان خوب آلايي 🙂
يه فكري به سرم زد كه تصميم دارم خودم اجراش كنم پس هركدومتون كه باهام همدلين و ميخواين يه تغيير ايجاد كنين تو درس خوندنتون يه ياعلي بگين و بهمون بپيوندين 😊
قراره چهل روز پشت سر هم اين كارارو بكنيم : شبها زود بخوابيم ، صبح زود بلند شيم و روزي ١٠ ساعت درس بخونيم💪
من تصميم دارم واسه اينكه انگيزه ي بيشتري واسه اينكار داشته باشم صبحا بعد بيدار شدن ساعت ٤ يا پنج دعاي عهدو بخونم و به اين بهونه زود بيدار شم و شبا هم قبل خواب مثلا ساعت ٩ زيارت عاشورا بخونم و اين بهونه هم انگيزه ي زود خوابيدن و زود بيدار شدن داشته باشم و هم يه چله ي دعاي عهد و زيارت عاشورا هم بگيرم كه به اراده و آرامشم خيلي كمك ميكنه 😊
روزايي كه مدرسه ميريم يا آزمون تلاش ميكنيم ساعتاي درسيمون مفيدِمفيد باشه و اونا رو هم جزء ساعت مطالعه مون حساب ميكنيم ✌️
ميتونستم تنهايي اينكارو بكنم ولي هميشه دلم ميخواد به هر چندنفر ديگه اي كه مستعدن و منتظر تغييرن هم كمك كنم.
پس اگه ميخواي تغيير كني و پايان قشنگي واسه آرزوهاي قشنگت رقم بزني الان وقتشه 😉
به اميد روزي كه هممون به چيزي كه دوست داريم و صلاحمونه برسيم 🌹
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا

سلام چجوری میشه که هم میخواد بالا ببره وزنه رو همپایین جهت نیروی f رو با بالاس -

سلام چجوری میشه که هم میخواد بالا ببره وزنه رو همپایین جهت نیروی f رو با بالاس@Rakhshandeh سلام.
وقتی میخواد ببره بالا وزنه رو که خب معلومه باید ی نیرویی بده تا به نیروی وزن وزنه غلبه کنه پسF رو به بالا...
اما وقتی هم که میخواد بیاره پایین بازم باید نیروشو رو ب بالا باشه تا وزنه نزنه سینه شونو داغون کنه یعنی باید هه ی ترمز کنه!!!!! پس چو mg رو ب پایینه بازم باید F (نیرویی که وزنه بردار وارد میکنه)روب بالا باشه تا یهو فرود نیاد رو قفسه ی سینه شون! -
zahra zakeri ممنونم عزيزدلم😍😍❤️❤️❤️
پس حسابي حواسم بهت هست
فقط شجاع باش و حتي اگه كم شد گزارش بده 😉
هم دعا ميكنم واست هم باهاتم 💪✌️☘@خانوم-وكيل
سلاااام بعد از یک قرن اومدم بگم من همچنان دارم به قولم عمل میکنم و ایشالا که نا امیدت نکرده باشم :victory_hand_light_skin_tone: :sweat: :hearts: چقدردلم برای انجمن تنگ شده بود انقدر عوض شده دیگه غریبی میکنم بهش:grin:
فقط یه مدت یکم مریض شدم ریتم خوابم کلا بهم ریخت بعد طول کشید عادت کنم اما سریع جمعش کردم یه مدتم ساعت مطالعم زیر 5 و 6 رسید ...:face_palm: یه مدتم کلا برنامه نداشتم اما اونم جبران میشه با برنامه اخیر:grinning:
دیگه اینکه طرح 40 روزه رو برای خودم تمدید کردم :heart_eyes: :flexed_biceps_light_skin_tone: و الآن ساعت خوابم تقریبا عالیه:wink: در هفته اخیر میانگین مطالعم 10 در صد افزایش پیدا کرد :grimacing: و با توجه به زمان باقی مانده آدرنالین خونم به طرز ناگهانی به مثبت بی نهایت رسید لذا انتظار میره ساعت مطالعه هم به تبعیت از اون با شیب مثبتی افزایش پیدا کنه و در انتهای ماه پیش بینی میشه دست آورد های خوبی قابل قبولی بخوره:sweat_smile: با تشکر... -
zahra zakeri ممنونم عزيزدلم😍😍❤️❤️❤️
پس حسابي حواسم بهت هست
فقط شجاع باش و حتي اگه كم شد گزارش بده 😉
هم دعا ميكنم واست هم باهاتم 💪✌️☘ -
Zara من تاپيك نيومده بودم
قربونت برم مهربون 😍 اوني كه گفتم نميبخشم بهم تهمت زد شما رو نگفتم كه اجي خوشگلم
zahra zakeri افرين به اين سماجت پرقدرت ادامه بده 😍💪 -
zahra zakeri منم خوابم الحمدلله خيلي خوب شده پريشب ٨/٥ خوابيدم ديشب ٩/١٥ فكر كنم شايدم ٩/٥
خيلي خوشحالم -
zahra zakeri منم خوابم الحمدلله خيلي خوب شده پريشب ٨/٥ خوابيدم ديشب ٩/١٥ فكر كنم شايدم ٩/٥
خيلي خوشحالم -
@خانوم-وكيل
آفرییین عاالیه دیگه راهتو پیدا کردی تا آخر با همین فرمون برو جلو:clap: :clap: :two_hearts:zahra zakeri واسه تو بيشتر از خودم خوشحال شدم 😅 توكل بر خدا دارم تغيير ميكنم حالا شايد چهل روزه نباشه ولي ان شاالله تداوم داشته باشه
روز جوان هم هست خيلي حس انقلابي دارم خدا رو شكر اوضاع روبراهه -
zahra zakeri واسه تو بيشتر از خودم خوشحال شدم 😅 توكل بر خدا دارم تغيير ميكنم حالا شايد چهل روزه نباشه ولي ان شاالله تداوم داشته باشه
روز جوان هم هست خيلي حس انقلابي دارم خدا رو شكر اوضاع روبراهه