همخوانی 99/1/17
-
سلام یه سوالی داشتم ازتون
من تا امروز 1/22 همه برنامه رو اجرا کردم .. اما الان میدونم که واقعا تسلط ندارم چون باید خودم یک دور سوالات رو حل کنم و جزوه هارو بخونم چون حین دیدن فیلم ها فقط بعضی اوقات وقت کردم قبل از تدریس خودم سوالات رو حل کنم و قسمت های حفظی جزوات هم خوب یادم نمونده .. الان به نظرتون من برنامه رو ادامه بدم یا برگردم هرچی خوندم و مرور کنم ؟ 29 ازمون دارم -
منم این مشکلو دارم @M-an
-
من تا امروز 1/22 همه برنامه رو اجرا کردم .. اما الان میدونم که واقعا تسلط ندارم چون باید خودم یک دور سوالات رو حل کنم و جزوه هارو بخونم چون حین دیدن فیلم ها فقط بعضی اوقات وقت کردم قبل از تدریس خودم سوالات رو حل کنم و قسمت های حفظی جزوات هم خوب یادم نمونده .. الان به نظرتون من برنامه رو ادامه بدم یا برگردم هرچی خوندم و مرور کنم ؟ 29 ازمون دارمsarnisa6 در همخوانی 99/1/17 گفته است:
من تا امروز 1/22 همه برنامه رو اجرا کردم .. اما الان میدونم که واقعا تسلط ندارم چون باید خودم یک دور سوالات رو حل کنم و جزوه هارو بخونم چون حین دیدن فیلم ها فقط بعضی اوقات وقت کردم قبل از تدریس خودم سوالات رو حل کنم و قسمت های حفظی جزوات هم خوب یادم نمونده .. الان به نظرتون من برنامه رو ادامه بدم یا برگردم هرچی خوندم و مرور کنم ؟ 29 ازمون دارم@حسین-81 در همخوانی 99/1/17 گفته است:
منم این مشکلو دارم @M-an
سلام
سوال شما بررسی شد
هر چیزی که تا حالا خوندین رو مرور کنید که تو آزمونی که دارین بتونین اون مواردی که بلد هستین رو امتحان بدین و یه ارزیابی داشته باشین
بقیش که می مونه رو هم میرسونید بعدا چون تعطیلی مدارس که هنوز هست می تونید برسونید -
sarnisa6 در همخوانی 99/1/17 گفته است:
من تا امروز 1/22 همه برنامه رو اجرا کردم .. اما الان میدونم که واقعا تسلط ندارم چون باید خودم یک دور سوالات رو حل کنم و جزوه هارو بخونم چون حین دیدن فیلم ها فقط بعضی اوقات وقت کردم قبل از تدریس خودم سوالات رو حل کنم و قسمت های حفظی جزوات هم خوب یادم نمونده .. الان به نظرتون من برنامه رو ادامه بدم یا برگردم هرچی خوندم و مرور کنم ؟ 29 ازمون دارم@حسین-81 در همخوانی 99/1/17 گفته است:
منم این مشکلو دارم @M-an
سلام
سوال شما بررسی شد
هر چیزی که تا حالا خوندین رو مرور کنید که تو آزمونی که دارین بتونین اون مواردی که بلد هستین رو امتحان بدین و یه ارزیابی داشته باشین
بقیش که می مونه رو هم میرسونید بعدا چون تعطیلی مدارس که هنوز هست می تونید برسونید -
sarnisa6 در همخوانی 99/1/17 گفته است:
منم این مشکلو دارم @M-an
سلام
سوال شما بررسی شد
بقیش که می مونه رو هم میرسونید بعدا چون تعطیلی مدارس که هنوز هست می تونید برسونید@M-an سپاس