جهاد مغنیه
-
وسط شب که مصطفی برای نماز شب بیدار میشد، طاقت نمی آوردم و میگفتم :
"بسه دیگه ! استراحت کن خسته شدی "
او می گفت : " تاجر اگر از سرمایه اش خرج کند بالاخره ورشکست میشود باید سود در بیاورد که زندگیش بگذرد ، ما اگر قرار باشد نماز شب نخوانیم ، ورشکست میشویم. "
اما من که خیلی شب ها با گریه مصطفی بیدار می شدم -
●مهدی توی وصیت نامه اش نوشته بود: رسیـدن به سن سے سال برایـم ننگ است. آخرین بار ڪہ از سوریه برگشت با هم رفتیم مشهـد. بعد از زیارت دیدم مهدے ڪنار سقاخونه ایستاده میخنده...ازش پرسیدم چیـه مادر چرا می خنـدے؟؟؟
●گفت مادر، امضای شهادتم رو امروز از امام رضا علیه السلام گرفتم. بهش گفتم اگه تو شهید بشے من دیگه ڪسی رو ندارم.مهدی دستش رو به آسمون ڪرد و گفت مادر خدا هست...
#شهید_مهدی_صابری
-
@jahad-20 در جهاد مغنیه گفته است:
حضرت محمد (ص) :
هیچ کس، نزد خدای بلند مرتبه، دوست داشتنی تر از جوان توبه کننده نیست.
استغفرالله ربي و اتوب اليه
-
تو اين روز عزيز ميخوام يه تشكر ويژه بكنم از دوست خوبم @jahad-20
ممنونم زهراجون واسه ي همه ي چيزاي قشنگي كه بهم ياد دادي
عيدت مبارك و قدمت استوار -
وسط شب که مصطفی برای نماز شب بیدار میشد، طاقت نمی آوردم و میگفتم :
"بسه دیگه ! استراحت کن خسته شدی "
او می گفت : " تاجر اگر از سرمایه اش خرج کند بالاخره ورشکست میشود باید سود در بیاورد که زندگیش بگذرد ، ما اگر قرار باشد نماز شب نخوانیم ، ورشکست میشویم. "
اما من که خیلی شب ها با گریه مصطفی بیدار می شدم -
Gole Narges نمیدونم والا منم فقط همین و دیدم ولی همون یونس فک کنم چون اسم چند تا شهید دیگه هم شنیدم همینطوریه
-
Gole Narges نمیدونم والا منم فقط همین و دیدم ولی همون یونس فک کنم چون اسم چند تا شهید دیگه هم شنیدم همینطوریه
-
️ نمیدونم چرا رادیو و تلویزیون این ایام اینقدر برای دکترا و پرستارایی که توی بیمارستانهای کرونایی کار میکنن، تبلیغ و تشکر و قدردانی میکنن؟!
دلتون براشون نسوزه! اولاً اینا وظیفهشونه، دوماً حقوق و اضافهکار میگیرن بابت کارشون، سوماً به بعضیهاشون وعده استخدام دادن.
خیلی ذهنتون رو درگیرشون نکنید! اینها برای پول کار میکنن، مزدشون رو هم میگیرن!
دیدین جملههای بالا چقدر حال بههمزن و انزجارآور بود.
هموطن گرامی!
همین حس رو خانوادههای شهدای مدافع حرم داشتن؛ وقتی که بعضیا میگفتن مدافعان حرم برای پول میرن میجنگن.
️ واقعاً شما برای پول حاضری بری جلوی گلوله؟! حاضری بری از بیماران کرونایی پرستاری کنی؟!
این بود تبلیغات مسموم علیه مدافعان حرم!
پس دم همهٔ مدافعان حرم و مدافعان سلامت، اعم از دکترا، پرستارا، خدمه بیمارستان و نیروهای جهادی بیمارستانها گرم!
همهشون مشغول جهاد توی فضای کاری خودشون بودن و هستن و مرگ در این راه بهمنزله شهادته براشون انشاءالله
همه میگن کاش جلوی کرونا رو توی همون چین میگرفتن تا وارد کشورمون نشه
حالا فهمیدین چرا جلوی داعش رو توی همون سوریه گرفتن تا وارد کشورمون نشه
شادی روح شهدای مظلوم مدافع حرم ، سردارشهید حاج قاسم سلیمانی ، شهدای امنیت ، شهدای خط مقدم درمان صلوات.
عاشق تمام مدافعان سلامت هستم ودست بوسشان خداقوت قهرمان
-
️ نمیدونم چرا رادیو و تلویزیون این ایام اینقدر برای دکترا و پرستارایی که توی بیمارستانهای کرونایی کار میکنن، تبلیغ و تشکر و قدردانی میکنن؟!
دلتون براشون نسوزه! اولاً اینا وظیفهشونه، دوماً حقوق و اضافهکار میگیرن بابت کارشون، سوماً به بعضیهاشون وعده استخدام دادن.
هموطن گرامی!
همین حس رو خانوادههای شهدای مدافع حرم داشتن؛ وقتی که بعضیا میگفتن مدافعان حرم برای پول میرن میجنگن.
️ واقعاً شما برای پول حاضری بری جلوی گلوله؟! حاضری بری از بیماران کرونایی پرستاری کنی؟!
پس دم همهٔ مدافعان حرم و مدافعان سلامت، اعم از دکترا، پرستارا، خدمه بیمارستان و نیروهای جهادی بیمارستانها گرم!
همهشون مشغول جهاد توی فضای کاری خودشون بودن و هستن و مرگ در این راه بهمنزله شهادته براشون انشاءالله
شادی روح شهدای مظلوم مدافع حرم ، سردارشهید حاج قاسم سلیمانی ، شهدای امنیت ، شهدای خط مقدم درمان صلوات.
@jahad-20 جملات اول رو که خوندم شک کردم
باورم نمیشد که این جملاتو @jahad-20 نوشته
ولی وقتی تا اخرش خوندم فهمیدم جریان چیه -
@jahad-20 جملات اول رو که خوندم شک کردم
باورم نمیشد که این جملاتو @jahad-20 نوشته
ولی وقتی تا اخرش خوندم فهمیدم جریان چیه -
هموطن گرامی!
-
@jahad-20
یه همچین حرفایی اگه توی کشوری بود که هیچ نا امنی نداشت قابل تامل بود،
ولی این امنیت کنونی باعث شده که مردم خودشون رو بخواب بزنن، عجبم از اینه چطور ریگی رو که همین دهه قبل بود فراموش کردنGole Narges شاید الان خیلی ها قدر مدافعان حرم و بفهمن
-
Gole Narges شاید الان خیلی ها قدر مدافعان حرم و بفهمن
-
مگه میشه از جهاد گفت و از حاج عماد نگفت؟!
مرد پیروزی های بزرگ ببین که چه شاهکاری کردی،بعد از رفتن تو هم جهاد،هم حاج مصطفی،هم حاج حسین،هم حاج قاسم و حالا هم علی محمد یونس اومدن پیشت!!
تعجبی نداره که جهاد هم شهید شد،کسی که پدری مثل حاج عماد داره اگه شهید نشه عجیبه!
اما تا کی باید اشک چشمان ما خشک نشه؟حاج عماد دوریت سخته...
#رضوان -