سوال از زیست گیاهی
-
سلام، یه ابهام درباره ساختمان دیواره سلول گیاهی دارم که نتونستم باهاش کنار بیام خیلی ممنون میشم شفاف سازی کنید:
اول یه جمله هست که زیاد دیدم بهش اشاره میشه : "در زندگی یک سلول گیاهی می تواند %(#ff0000)[حداقل] 1 بخش و %(#ff0000)[حداکثر] 5 بخش بین دو سلول مجاور تشکیل شود ." این جمله ای هست که تو درسنامه گاج بود و اتفاقا استاد موقاری هم بهش اشاره کردن و با وجود اینکه کلیات این مبحث از جمله نحوه قرار گیری هر بخش و مکان هاشون نسبت به همدیگه رو متوجه شدم متوجه این جمله نمیشم به چند دلیل :
اولا درسته بگیم دیواره سلولی بخشی از سلول گیاهی محسوب میشه تو جمله باید گفته میشد پروتوپلاست دو سلول مجاور ؟
بعد اینکه اگر حالت حداقل رو در نظر بگیریم همونطور که استاد موقاری هم گفتن هم تیغه میانی و هم دیواره نخستین (حداقل یه لایه) در همه سلولهای گیاهی حتما وجود دارن پس نمیشه گفت 1 بخش ...مگر اینکه یکیشونو در نظر نگیریم .
و بعد تیغه میانی جز ساختار دیواره محسوب میشه ؟
و اصلا منظور از (این تعداد بخش) فقط اسم لایه ها هست یا تعدادشم مد نظره؟ چون اگه تعدادش مد نظره کتاب دقیقا نگفته لایه های دیواره نخستین تا چن تا میتونه باشه در رابطه با دیواره پسین هم همینطور جز اینکه تو شکل4 صفحه 93 فقط یه نمونه نشون داده.
-
-
راستی یه سوال دیگم داشتم
یه بخش از تدریس زیست که تماما نکات پروتئین ها گفته شده مربوط به زیست پایه از آقای موقاری مثکه هست یه جا اشاره کردن اگه ندیدین ببینین من نتونستم پیداش کنم بیشتر تو فصل 2 دنبالش گشتم لطفا اگه میدونین کدومه لطف کنید لینکشو بذارید سپاس فراوان
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار
ناظم -
راستی یه سوال دیگم داشتم
یه بخش از تدریس زیست که تماما نکات پروتئین ها گفته شده مربوط به زیست پایه از آقای موقاری مثکه هست یه جا اشاره کردن اگه ندیدین ببینین من نتونستم پیداش کنم بیشتر تو فصل 2 دنبالش گشتم لطفا اگه میدونین کدومه لطف کنید لینکشو بذارید سپاس فراوان
همیار
ناظمzahra zakeri مربوط به بحث گوارش هستش اونجا که آنزیم ها رو توضیح میدن
بچه-های-همخوانی -
zahra zakeri مربوط به بحث گوارش هستش اونجا که آنزیم ها رو توضیح میدن
بچه-های-همخوانی -
خییلی ممنون...
zahra zakeri خواهش