Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. نحوه شروع و حذف دروس؟
اجازه ندهید امتحانات شما را رنج بدهند
هبیجه
اینجا میخوام برنامه بنویسم و گزارش بفرستم برای این بازه دو هفته ای امتحانات اگه کسی هم دوستش شرکت کنه 💕 گودی گودی فایتینگگگگگگ
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هبیجه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان🤝
سوال مشاوره ای
دراما دانشگاه 😙
هبیجه
بیاید از دراماهای دانشگاه بگید باهمدیگه بخندیم یا غصه بخوریم 🥕
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
فیزیک
hhygonm1+52H
2222hi1.pdf
سوال مشاوره ای
بودجه بندی ریاضی کنکور انسانی
گ
سلام وقت شما بخیر من دوره راه ابریشم الا تهیه کردم یا پیله میخوام پایم رو کمی قوی کنم بعد از اون بنظرتون کدوم مباحث یا فصول ریاضی انسانی رو بخونم که دشواری کمتری داشته باشه یا فصل مستقل باشه؟؟؟! فقط امار احتمال سه پایه رو مثلا بخونم؟؟؟ متن پررنگ
سوال مشاوره ای
یکی کمکم کنه ... چطوری پیش برم؟
Danial_Kurd_MuslimD
سلام علیکم 🌸 امیدوارم حالتون خوب باشه. من دانش‌آموز پایه یازدهم تجربی هستم. راستش سطح درسی‌ام پایینه؛ به‌طوری‌که می‌تونم بگم نه دهم رو خوندم و نه یازدهم. مدتیه واقعاً سردرگم شدم و نمی‌دونم دقیقاً از کجا و با چه روشی باید شروع کنم. ✍️ تصمیمم اینه که فعلاً روی پایه یازدهم تمرکز کنم و دهم رو بذارم برای تابستون. برای ۴ درس تخصصی (به‌جز زمین‌شناسی) و همین‌طور درس‌های عمومی (قواعد و گرامر)، از فیلم‌های سالیانه تلگرام استفاده می‌کنم: زیست: فرهمندیا ریاضی: مهدی عزیزی فیزیک: نیما نوروزی شیمی: مصلایی از نظر کتاب کمک‌درسی، برای همه درس‌ها کتاب‌های خیلی سبز رو دارم، به‌جز فیزیک که «میکرو پایه» گرفتم. کتاب تشریحی هم برای زیست و شیمی (پرتکرار) تهیه کردم، اما برای ریاضی و فیزیک کتاب تشریحی نگرفتم چون خودشون تمرین دارن. ✍️ با توجه به این میزان عقب‌افتادگی به امتحانات نوبت اول نمی‌رسم. سوالم اینه که در این شرایط، تکلیف نمره‌هام چی می‌شه؟ چون هم نمره مستمرم پایینه و هم نمره نوبت اول، خیلی نگرانم که آخر سال حتی اگر در امتحان نهایی قبول بشم، به‌خاطر نمره کل نتونم قبول بشم. ✍️ یه سؤال دیگه هم داشتم: اگر از الان شروع کنم، به نظرتون می‌تونم به آزمون ۱۰ بهمن قلم‌چی برسم یا نه؟ برنامه‌ام اینه که از روزی ۴ ساعت مطالعه شروع کنم و هر هفته ۱ ساعت به زمان مطالعه‌ام اضافه کنم. نکته‌ی دیگه اینکه برنامه امتحانات نوبت اول رو به ما اعلام کردن. به نظرتون بهتره از الان فقط روی درس‌هایی که امتحانشون نزدیک‌تره تمرکز کنم، یا طبق برنامه‌ریزی ام برای خوندن همه درس‌ها در طول هفته جلو برم؟ خیلی ممنون می‌شم اگر راهنمایی‌ام کنید 🌷.
سوال مشاوره ای
جمع کردن درس ها
C
سلام من الان استرس دارم درمورد اینکه چطوری درس های خودم رو جمع کنم چون من الان باید برای کنکور تجربی آماده شوم و از طرفی دیگر هم نمی دونم که چطوری درس های نوبت اول رو جمع کنم و اصلا نمی دونم که چه شغلی برازنده منه ولی از هرکه شنیدم میگن توی همه چیز استعداد داری ولی آلان اینکه سوالام که چطوری درس هامو برسونم برای امتحانات و چه کار کنم
سوال مشاوره ای
راه قانونی برای مدرسه نرفتن
ZohaaaaZ
من دهم انسانیم خیلی مدرسه اذیتم میکنه کلا میرم انقدر اذیت میشم استرس میگیرم انگار شب قبل اعداممه درسمم خوبه ولی با اون فضا مشکل دارم تو زندگی عادیم همچی خوبه ولی با مدرسه کنار نمیام میخوام یه راهی پیدا کنم تو خونه بخونم فقط برم امتحان بدم راهی هست جز غیر انتفاعی ممنون میشم بگید
سوال مشاوره ای
دوره راه ابریشم ریاضی
M
سلام✨💗 هر ویدیو مدت زمانش چقدره؟
سوال مشاوره ای
کنکور مجدد
Z
سلام سال 93 کنکور دادم الان مجدد میخوام کنکور بدم خیلی گیجم میشه راهنماییم کنید
سوال مشاوره ای
مشاوره
A.sA
سلام به عنوان دانش اموز دوازدهم تجربی الان باید توی چه وضعیتی باشیم؟
سوال مشاوره ای
محرومیت و انصراف
F
سلام وقتتون بخیر سوالم اینه که من کنکور ۱۴۰۳ روزانه قبول شدم و نرفتم ۱۴۰۴ محروم شدم ایا ۱۴۰۵ هم محرومم؟ من حتی ثبت نام هم نکردم آیا نیاز به انصراف هست شرایط چطوریه؟
سوال مشاوره ای
تیزهوشان هفتم
Hg L 0H
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه لطفا اگه اطلاعی در خصوص کتاب های مناسب برای آزمون تیزهوشان ورودی هفتم دارین معرفی کنین میخوام طی دو سال کار بشه و محدودیت زمانی خاصی وجود نداره. @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پیراپزشکی @دوازدهم @یازدهم @دهم @ریاضیا @تجربیا
سوال مشاوره ای
درسی
F
چرا ویدیو های دروس ناقص هست؟ مثلا درس منطق دهم فقط تا مفهوم و مصداق گفته که برای مفهوم مصداق فقط یه ویدیو هست درحالی که منطق دهم 10 درس داره و کلا دو درس رو کامل گذاشتید
سوال مشاوره ای
🌿 راهنمایی برای شروع جدی مطالعه و هماهنگی با بودجه‌بندی قلم‌چی
Danial_Kurd_MuslimD
سلام علیکم 🌸 ببخشید که مزاحم می‌شوم. من دانش‌آموز پایه‌ی یازدهم تجربی هستم. عزیزان من تا اینجا هیچ مطالعه‌ای نداشته‌ام و عملاً هیچ درسی را نخوانده‌ام. اما در این مدت، مشغول هدف‌گذاری، برنامه‌ریزی و انتخاب منابع مطالعاتی بوده‌ام و الحمدلله این کارها را انجام داده‌ام. حالا تنها چیزی که مانده، شروع واقعی مطالعه و تلاش مداوم است. خودم می‌دانم خیلی عقبم، اما تصمیم گرفته‌ام شروع کنم. چند سؤال و دغدغه دارم که لطفاً اگر ممکن است، کامل متنم را بخوانید و با دقت راهنمایی‌ام کنید. ✍️ مورد اول: من در حال حاضر الحمدالله بورسیه حضوری قلم‌چی هستم. سؤالم این است که چطور می‌توانم به بودجه‌بندی قلم‌چی برسم؟ چون وقتی آن را نگاه کردم، دیدم خیلی عقب هستم. واقعاً نمی‌دانم چطور این فاصله را جبران کنم. لطفاً اگر ممکن است، بودجه‌بندی یازدهم تجربی قلم‌چی را نگاه کنید و راهنمایی کنید من از کجا و چطور شروع کنم تا عقب‌ماندگی‌ام جبران شود. و ضمن اینکه من منابع و جزوه‌هایم را از برنامه دیوار خریده‌ام اما هنوز به دستم نرسیده‌اند، و همین باعث می‌شود کمی بیشتر عقب بیفتم چون باید منتظر بمانم تا برسند. ✍️ مورد دوم: به من گفته‌اند علاوه بر برنامه‌ریزی کلی هفتگی، لازم است قبل از شروع هر هفته مشخص کنم که در طول آن هفته چه دروسی را بخوانم و چه‌قدر تست بزنم. اما من دقیق نمی‌دانم از کجا بفهمم در هر هفته باید چند تست بزنم یا چند مبحث را مطالعه کنم؟ به نظرتان بهتر است این برنامه‌ریزی جزئی را هر شب قبل از خواب برای روز بعد انجام دهم؟ یا اینکه به صورت کلی هفتگی تعیینش کنم؟ من می خواهم انشاالله از روزی ۴ ساعت مطالعه شروع کنم و تصمیم دارم هر هفته یک ساعت به آن اضافه کنم. به نظرتان این روش خوب است؟ چون مثلاً وقتی می‌خواهم فیلم‌های آموزشی رو نگاه کنم (مثل فیلم‌های امید مصلایی یا مهدی عزیزی) را ببینم، زمان زیادی می‌گیرد و عملاً فقط می‌رسم فیلم‌ها را ببینم و روز بعد تست بزنم. احساس می‌کنم با افزایش تدریجی ساعت مطالعه بهتر پیش می‌روم، ولی دوست دارم نظرتان را بدانم. ✍️ مورد سوم (مدرسه): در این مدت به خاطر برنامه‌ریزی، هدف‌گذاری و انتخاب منابع، به مدرسه نرفته‌ام. فقط سه هفته‌ی اول سال تحصیلی را رفتم. نکته‌ی جالب این است که با وجود غیبت‌هایم، مدرسه هیچ تماسی با من نگرفته، فقط در اپلیکیشن حضور و غیاب، وضعیت را ثبت می‌کنند و اگر غایب باشی پیامک برای خانواده می‌آید. سال قبل (دهم) اگر حتی یک روز نمی‌رفتی، بلافاصله تماس می‌گرفتند، ولی امسال این‌طور نیست و برایم عجیب است. عزیزان برنامه‌ام این است که هفته‌ای یکی دو روز به مدرسه بروم، اما فعلاً ترجیح می‌دهم بیشتر در خانه درس بخوانم تا عقب‌ماندگی‌ام را جبران کنم. با این حال نگرانم که اگر نروم، از نظر مدرسه یا آموزش‌ و پرورش مشکلی پیش بیاید. من احتمالاً هفته‌ی آینده برای صحبت با دبیرها به مدرسه می‌روم تا این موضوع را براشون توضیح دهم. من قصد دارم در امتحانات مستمر (اگر تا آن زمان آماده شدم) شرکت کنم، و اگر نرسیدم، فقط در امتحانات نوبت اول شرکت می‌کنم. در حال حاضر چون واقعاً فرصت ندارم، و من در آزمون‌های کوچک و میان‌دوره‌ای معلم‌ها هم شرکت نمی‌کنم. از همه‌ی عزیزانی که وقت می‌گذارند و کامل می‌خوانند و راهنمایی‌ام می‌کنند، صمیمانه سپاسگزارم و الله تعالی شما را وارد جنت الفردوس کند 🌷.
سوال مشاوره ای
درخواست کتاب
lnzL
سلام به همگی وقت بخیر کسایی که قبول شدن اگه کتاب یا جزوه ای دارن که لازم ندارن ممنون میشم بدن به من تا استفاده کنم کتاب های خیلی سبز پایه ای یا جامع پینو کیو ایکیو بیشتر به دردم میخوره ولی اگه چیز دیگه ای هست هم مشکلی نیست لطفا بهم پیام بدید @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
شیوه درس خوندن
B
سلام وقت بخیر..من کلاس دهم رشته ریاضی فیزیک هستم.خب حالا مشکل من اینجاست که درس خوندنو خیلییی دوست دارم و خیلی کنجکاوم ولی بشدتتت آدم تنبلیم..نمیدونم چطور برطرف میشه..بعد آدمیم که مثلا اگه فردا شیمی امتحان دارم فقط دوست ندارم کتابو بخونم چون هم میدونم واسه کنکور کافی نیست هم دلم میخواد بیشتر از بقیه درکم از درس بالاتر باشه..بعد این باعث میشه سرعتم تو درس خوندن خیلی بیاد پایین جوری که به بعضی از درسا نمیتونم برسم..میشه به راهکار بدید
سوال مشاوره ای
پروژه‌ی منِ قوی‌تر
هبیجه
اینجا قراره معادلات عوض بشه. اینجا قراره خودمونو دوباره خلق کنیم. نه برای بقیه، نه برای سایز شلوار، فقط برای خودمون. برای بدنی که لیاقتشو داریم. برای ذهنی که حقشه آرامش، انرژی، شادی! 🧡💥 چه هدف‌ت کم کردنه، چه اضافه وزن گرفتن، چه فرم‌دهی، چه فقط سالم زندگی کردن— تو اینجا یه قهرمانی. قراره کنار همدیگه، روز به روز، انتخاب‌هامون رو آگاهانه‌تر کنیم و از آدمِ امروز، یه نسخه‌ی قوی‌تر بسازیم! 🛠️✨ نه شروع سخت، نه پایان قطعی، فقط یه مسیر تازه به‌سمت بهتر بودن. 🌟 قوانین این تاپیک: 🔹 اینجا قضاوت نداریم؛ فقط حمایت داریم 🔹 صداقت = قدرت 🔹 هر شب، یک گزارش 🔹 هر لغزش، فقط یه درس جدید 🔹 با خودت و بدن‌ت مهربون باش، ولی جدی باش! 💬 سوالات گزارش شبانه‌ی ما – گزارش قدرتت رو بده: 🥗 امروز برنامه غذاییم چی بود؟ پایبند بودم؟ چی بهتر می‌تونستم انجام بدم؟ 🎯 هدفم رو یادآوری کن! چرا این مسیر رو شروع کردم؟ 🧃 چقدر آب خوردم؟ حواسم به بدنم بود؟ 🚶‍♀️ تحرک، ورزش یا حرکت خاصی داشتم؟ چقدر به بدنم فرصت حرکت دادم؟ 🔥 نقطه قوت امروزم چی بود؟ (مثلاً نه گفتن به یه وسوسه یا آشپزی سالم) 🧠 حال روحیم چطور بود؟ انرژی، تمرکز، خواب، خلق‌وخو؟ 💭 **وسوسه یا چالش امروز چی بود؟ چطور مدیریتش کردم؟ 📚 یه درس یا نکته از امروز: چی یاد گرفتم؟ چی رو می‌خوام بهتر کنم؟ 🌈 یه جمله‌ی قدرتمند برای خودم بنویس (مثلاً: من کنترل رو به‌دست گرفتم!) 🏆 نمره امروز از ۰ تا ۱۰؟ (و چرا این نمره؟) 🚀 هر شب که این فرم رو پر کنی، یه قدم نزدیک‌تری به هدف‌ت! شاید آروم بری، ولی مهم اینه که وای نمی‌ایستی. بدن‌ت، ذهن‌ت، آینده‌ت… همه منتظرن تو براشون بجنگی ✊ و تو تنها نیستی… اینجا یه ارتش از آدم‌های با اراده‌س. هر شب با هم، هر روز قوی‌تر. پس اگه آماده‌ای بنویس: 💬 «شروع کردم! این پروژه برای منه!» و اجازه بده مسیرت با افتخار ثبت بشه ✨ پ.ن: اسپم ممنوع
سوال مشاوره ای
کنکور مجدد
Yasser MirbaloochY
سلام وقت بخیر ، من فارغ‌التحصیل خرداد ۹۸ با دیپلم نظام جدید هستم منتها فقط امتحانات سال سومم نهایی بوده ،الان میخوام برای کنکور مجدد اقدام کنم ، جریان ایجاد سابقه تحصیلی برام چطوریه؟! باید دوباره امتحان نهایی بدم برای دوازدهم یا فقط باید برای یازدهم امتحان بدم؟!
سوال مشاوره ای

نحوه شروع و حذف دروس؟

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
33 دیدگاه‌ها 10 کاربران 497 بازدیدها 8 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • nothingN nothing

سلام
    من تازه با این انجمن اشنا شدم دیدم که همه تو تاب وتب کنکورن منم میخوام تازه شروع کنم بنظرتون تو این زمان کم شدنیه یا ارزوعه برای دوازدهم تجربی که هیچی نخونده😟?!
    اگ میشه باید از کجا شروع کنم با چند ساعت درس خوندن
    چ درسایی رو حذف کنم?!
    لطفا راهنماییم کنید خیلی سردرگمم

دانش-آموزان-آلاء و همیار

ب آفلاین
    ب آفلاین
    به سان خورشید
    اخراج شده
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

nothing و اما دروس عمومی.....
    از دروس عمومی از همه مهم تر ادبیات فارسی هستش. اگر وقت اصلا ندارید کتاب تناسب مفهومی هامون سبطی رو تهیه کنید فقط فصل۱ رو بخونید.
    بعدش با کتاب موج آزمون ادبیات از علیرضا عبد الحمیدی تست کار کنید.
    بعد از فارسی، دینی درس سخت کنکور و با ضریب ۳ هستش. دینی و فارسی دو درس با ضریب بالا هستن از این دو تا غفلت نکنید. برای دینی هم پیشنهاد میکنم کتاب جمع بندی بگیرید.
    در مجموع..... اگر در مواردی که گفتم تسلط پیدا کنید میشه گفت شما رتبه تون زیر ۵۰۰۰ میشه
    با این

nothingN 1 پاسخ آخرین پاسخ
    1
    • nothingN nothing

سلام
      من تازه با این انجمن اشنا شدم دیدم که همه تو تاب وتب کنکورن منم میخوام تازه شروع کنم بنظرتون تو این زمان کم شدنیه یا ارزوعه برای دوازدهم تجربی که هیچی نخونده😟?!
      چ درسایی رو حذف کنم?!

دانش-آموزان-آلاء و همیار

ب آفلاین
      ب آفلاین
      به سان خورشید
      اخراج شده

nothing برای درس زیست هم از بقیه بپرسید.
      همیار

1 پاسخ آخرین پاسخ
      1
      • ب آفلاین
        ب آفلاین
        به سان خورشید
        اخراج شده

رتبه-های-انجمن-آلاء

1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • ب به سان خورشید

nothing
          برای درس ریاضی....
          تاکید دارم روی این مباحثی که میگم جامع و سفت و سخت کار کنید.
          مثلثات_معادله و نامعادله_مشتق و کاربرد مشتق_حد و پیوستگی_تابع_احتمال_هندسه(امسال چهار تا تست داشت) اینا از همه مهم تر اند. وقت کردید بقیه مباحث مثل دنباله ها و مجموعه ها رو هم بخونید.
          برای درس احتمال فقط فیلم های استاد عزیزم، امینی راد رو ببینید حرف نداره.(صفر تا صد و کارگاه)
          برای درس تابع کلیپ های صفر تا صد استاد ثابتی و کلیپ های کارگاه تست استاد امینی راد رو ببینید. برای مثلثات هم مثل تابع به ترتیبی که گفتم.
          برای معادله و نامعادله کلیپ های کارگاه تست امینی راد و کلاس ریاضی تجربی کامل شامی زاده رو ببینید.
          برای درس مشتق کلیپ های استاد شامی زاده
          رو ببینید

nothingN آفلاین
          nothingN آفلاین
          nothing

به سان خورشید ممنون وقت گذاشتید,خیلی مرسی⚘

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • ب به سان خورشید

nothing و اما دروس عمومی.....
            از دروس عمومی از همه مهم تر ادبیات فارسی هستش. اگر وقت اصلا ندارید کتاب تناسب مفهومی هامون سبطی رو تهیه کنید فقط فصل۱ رو بخونید.
            بعدش با کتاب موج آزمون ادبیات از علیرضا عبد الحمیدی تست کار کنید.
            بعد از فارسی، دینی درس سخت کنکور و با ضریب ۳ هستش. دینی و فارسی دو درس با ضریب بالا هستن از این دو تا غفلت نکنید. برای دینی هم پیشنهاد میکنم کتاب جمع بندی بگیرید.
            در مجموع..... اگر در مواردی که گفتم تسلط پیدا کنید میشه گفت شما رتبه تون زیر ۵۰۰۰ میشه
            با این

nothingN آفلاین
            nothingN آفلاین
            nothing

به سان خورشید زیر ۵۰۰۰ چه رشتهایی میشه قبول شد?!

MrMiladM K99_DrK 2 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • nothingN nothing

سلام
              چ درسایی رو حذف کنم?!

دانش-آموزان-آلاء و همیار

N آفلاین
              N آفلاین
              nafas.m
              فارغ التحصیلان آلاء

nothing بله میتونید

1
              • nothingN nothing

MrMiladM آفلاین
                MrMiladM آفلاین
                MrMilad

nothing ابیاری گل های فرش
                پرستاری فوریت دبیری

1
                • ب به سان خورشید

nothing
                  سلام دوست عزیز. چند لحظه وقت بزار ببین چی میگم
                  در ارتباط با این مورد لازمه یه چیزی رو بگم....
                  اصولا چیزی که یک نفر رو موفق میکنه استمرار و ثبات در تلاشه نه هیجانی کار کردن!
                  قبولی در کنکور با توجه به وضعیتی که پیش اومده اسان تر خواهد بود به چند دلیل.
                  اول اینکه توجه طراحان کنکور بروی پایه بیشتر خواهد بود علاوه بر این از کتاب دوازدهم هم برای کنکور امسال بیشتر از نیم سال اول سوال طرح خواهد شد. حتی احتمال میره که مباحث نیم سال دوم اصلا سوالی در کنکور نداشته باشه.
                  مورد دوم اینکه شما میتونید با روزی دوازده ساعت یا یازده ساعت حداقل به متن کتاب مسلط بشید
                  وضعیت درسی شما رو نمیدونم اما یه سری درسا هست توی کنکور که میشه ازش درصد بالایی گرفت راحتر از بقیه.

MazikAM آفلاین
                  MazikAM آفلاین
                  MazikA

به سان خورشید واقعاً اسم شناسه ات بهت میخوره، خیرت قبول، مطمئن باش این انرژی که الان برامون اینجا گذاشتی، صدها برابر به سمت خودت باز میگرده. تندرست باشی

2
                  • ب به سان خورشید

nothing
                    اول اینکه توجه طراحان کنکور بروی پایه بیشتر خواهد بود علاوه بر این از کتاب دوازدهم هم برای کنکور امسال بیشتر از نیم سال اول سوال طرح خواهد شد. حتی احتمال میره که مباحث نیم سال دوم اصلا سوالی در کنکور نداشته باشه.
                    مورد دوم اینکه شما میتونید با روزی دوازده ساعت یا یازده ساعت حداقل به متن کتاب مسلط بشید
                    وضعیت درسی شما رو نمیدونم اما یه سری درسا هست توی کنکور که میشه ازش درصد بالایی گرفت راحتر از بقیه.

81Sobhan8 آفلاین
                    81Sobhan8 آفلاین
                    81Sobhan
                    فارغ التحصیلان آلاء

به سان خورشید نه تورو خدا مباحث نیم سال اول چالشی ان خیلی مخصوصا فصل اول فیزیک و شیمی

ارغوانم آنجاست/ارغوانم تنهاست/ارغوانم دارد می‌گرید..

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    2
                    • N nafas.m

nothing بله میتونید

nothingN آفلاین
                      nothingN آفلاین
                      nothing

@Hamnafass 🌼

N 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • MazikAM MazikA

به سان خورشید واقعاً اسم شناسه ات بهت میخوره، خیرت قبول، مطمئن باش این انرژی که الان برامون اینجا گذاشتی، صدها برابر به سمت خودت باز میگرده. تندرست باشی

nothingN آفلاین
                        nothingN آفلاین
                        nothing

MazikA بله دستشون دردنکنه خیلی راهنمایی کردن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • MrMiladM MrMilad

nothing ابیاری گل های فرش
                          پرستاری فوریت دبیری

nothingN آفلاین
                          nothingN آفلاین
                          nothing

MrMilad ابیاری گلای فرش😐

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • nothingN nothing

K99_DrK آفلاین
                            K99_DrK آفلاین
                            K99_Dr

nothing یعنی الان فکر میکنی با این سطح الانت به 5000 برسی؟پس وضعت بد نیست...بخون بهتر بیار خب چون تا ده هزار درصدها خیلی تفاوت ندارن...ولی خب از پنج هزار به بعد پیراپزشکی هست دبیری هست رشته های کشاورزی و علوم پایه و ....

2
                            • nothingN nothing

سلام
                              چ درسایی رو حذف کنم?!

دانش-آموزان-آلاء و همیار

MrMiladM آفلاین
                              MrMiladM آفلاین
                              MrMilad

nothing عزیز دل اگه واقعا میخوایی شروع کنی هیچ کسی تو الا نیست بهت بگه قبول میشی یا نمیشی همه چیز بستگی به خودت داره اگه با تمام وجودت مایه بزاری و از تمام تایم هایی روزات استفاده کنی برای مطالعه زیر 1000 میاری چون کنکور حداقل 1 ماه عقب میوفته و این بیماری اینجوری پیش رفته حالا حالا جمع نمیشه برای ملت پس امیدوارم از امروز همه چیز هایی منحرفو جمع کنی کنکور پره از ادمایی مثل من :| الان من از پارسال میخونم ولی الان نمیخونم خخخخ و شما میتونید خیلی راحت ازم جلو بزنید پس با تمام قدرت بخون ابیاری گل هایی فرش هم نرو جاش پزشکی برو

2
                              • nothingN nothing

سلام
                                چ درسایی رو حذف کنم?!

دانش-آموزان-آلاء و همیار

unlimitedU آفلاین
                                unlimitedU آفلاین
                                unlimited
                                تجربی

nothing
                                سلام برای زیست پایه خیییلی وقت بذارید دوازدهمم که واسه نهایی دارین میشه اونجا جبران کرد چون تو نظام جدید مباحثش سبکتره . بعد چن تا مبحث انتخاب کنید که فکر میکنید تو مفاهیمش یکم مشکل دارید یا خیلی اهمیتش تو کنکور زیاده بعد واسه این چند مورد تدریس استاد موقاری رو ببینید بقیه رو دیگه خودتون فصل به فصل بخونید تست بزنید و کارگاه نکته و تست و تورق سریع رو برای همش سعی کنید ببینید. تمرکزتون رو مباحثی که به سان خورشید اشاره کرد خییلی بالا ببرید و رو همینا خیلی تست بزنید بقیه رو نرسیدید مهم نیس.
                                حتما حتما میشه جبران کرد زیاد درگیر چطوری شروع کردنم نباشید فقط شروع کنید :grinning_face_with_sweat: مواردی رو معرفی کردن که نتیجه 6 هفته قبل از کنکورشون با کنکورشون خیییلی متفاوت شده چن هزارتا پیشرفت رتبه و با اختلاف خیلی چشمگیر موفق شدن یعنی فقط تست زدن رفتن جلو بعد نکته مثبت دیگشم اینه که چیزی که الآن میخونیم تا کنکور بیشتر تو ذهنمون میمونه . این برهه اگه عالی استفاده بشه خیلی نتیجه ها رو تغییر میده:100:

🟣🔵🟢🟡🟠🔴برو جایی که رویاهـ❤ـات تو رو میبرن🔴🟠🟡🟢🔵🟣

2
                                • K99_DrK K99_Dr

nothing یعنی الان فکر میکنی با این سطح الانت به 5000 برسی؟پس وضعت بد نیست...بخون بهتر بیار خب چون تا ده هزار درصدها خیلی تفاوت ندارن...ولی خب از پنج هزار به بعد پیراپزشکی هست دبیری هست رشته های کشاورزی و علوم پایه و ....

nothingN آفلاین
                                  nothingN آفلاین
                                  nothing

@K99_Dr@K99_Dr نه فکر نکردم طبق توضیحی ک به سان خورشید دادن که با راهکاراشون شاید زیر ۵۰۰۰قبول شم ازشون سوال پرسیدم
                                  شاید بشه شایدم....
                                  توکل ب خدا

K99_DrK 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • unlimitedU unlimited

nothing
                                    سلام برای زیست پایه خیییلی وقت بذارید دوازدهمم که واسه نهایی دارین میشه اونجا جبران کرد چون تو نظام جدید مباحثش سبکتره . بعد چن تا مبحث انتخاب کنید که فکر میکنید تو مفاهیمش یکم مشکل دارید یا خیلی اهمیتش تو کنکور زیاده بعد واسه این چند مورد تدریس استاد موقاری رو ببینید بقیه رو دیگه خودتون فصل به فصل بخونید تست بزنید و کارگاه نکته و تست و تورق سریع رو برای همش سعی کنید ببینید. تمرکزتون رو مباحثی که به سان خورشید اشاره کرد خییلی بالا ببرید و رو همینا خیلی تست بزنید بقیه رو نرسیدید مهم نیس.
                                    حتما حتما میشه جبران کرد زیاد درگیر چطوری شروع کردنم نباشید فقط شروع کنید :grinning_face_with_sweat: مواردی رو معرفی کردن که نتیجه 6 هفته قبل از کنکورشون با کنکورشون خیییلی متفاوت شده چن هزارتا پیشرفت رتبه و با اختلاف خیلی چشمگیر موفق شدن یعنی فقط تست زدن رفتن جلو بعد نکته مثبت دیگشم اینه که چیزی که الآن میخونیم تا کنکور بیشتر تو ذهنمون میمونه . این برهه اگه عالی استفاده بشه خیلی نتیجه ها رو تغییر میده:100:

nothingN آفلاین
                                    nothingN آفلاین
                                    nothing

zahra zakeri ممنون عزیزم مرسی از انگیزه
                                    امیدوارم ک خودتم بهتریناامسال برات رقم بخوره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    1
                                    • nothingN nothing

@K99_Dr@K99_Dr نه فکر نکردم طبق توضیحی ک به سان خورشید دادن که با راهکاراشون شاید زیر ۵۰۰۰قبول شم ازشون سوال پرسیدم
                                      شاید بشه شایدم....
                                      توکل ب خدا

K99_DrK آفلاین
                                      K99_DrK آفلاین
                                      K99_Dr

nothing ان شالله که بشه

1
                                      • MrMiladM MrMilad

nothing عزیز دل اگه واقعا میخوایی شروع کنی هیچ کسی تو الا نیست بهت بگه قبول میشی یا نمیشی همه چیز بستگی به خودت داره اگه با تمام وجودت مایه بزاری و از تمام تایم هایی روزات استفاده کنی برای مطالعه زیر 1000 میاری چون کنکور حداقل 1 ماه عقب میوفته و این بیماری اینجوری پیش رفته حالا حالا جمع نمیشه برای ملت پس امیدوارم از امروز همه چیز هایی منحرفو جمع کنی کنکور پره از ادمایی مثل من :| الان من از پارسال میخونم ولی الان نمیخونم خخخخ و شما میتونید خیلی راحت ازم جلو بزنید پس با تمام قدرت بخون ابیاری گل هایی فرش هم نرو جاش پزشکی برو

nothingN آفلاین
                                        nothingN آفلاین
                                        nothing

MrMilad حق باشماست انشاالله شما هم از همین امروز شروع میکنید و زحمتای یک سالتونو چند برابر نتیجه میدید,ممنون بابت راهنمایی وانگیزه👍
                                        من زمان زیادی از دست دادم به اندازه کافیم سال اخر دبیرستانمو خراب کردم شاید اگ تلاش کنم بتونم یکم جبران کنم

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • ب به سان خورشید

nothing

مليكابانوم آفلاین
                                          مليكابانوم آفلاین
                                          مليكابانو

به سان خورشید شما چقد چيز بلدين😶

🍉

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه