Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
IMG_2056.jpeg IMG_2055.jpeg
بچه ها این سوالو من هرچقدر فکر کردم نتونستم خوده بارهای اولیه رو از فرمول بدست بیارم مجبور شدم با بدست اوردن جمع و ضربشون از توی گزینه ها بدست بیارم.
بعد رفتم پاسخنامه رو چک کردم دیدم پاسخنامه هم همینطوری حل کرده
سوالم اینه اگه دوتا گزینه داشته باشیم که به ضرب و جمع بخورن باید چیکار کنیم ؟هیچجوره نمیشه تک تک بدست اوردشون؟
غول فیزیک باش
-
اهان با تراکم اون گاز فشار رو میشه ۱۸ گرفت نه با گازی که تراکمش بیشتره اوکی حل شد ممنون بچه ها
-
Doyle
میشه گزینه 4
فشار در حالت اول P+40=76 پس P=36
حجم اولیه برابر با V=20A
حجم ثانویه برابر با V=10A
P1V1=P2V2
درنتیجه فشار ثانویه میشه P2=72
P2+h=76پس در حالت ثانویه ارتفاه هوا ده سانتی متر و ارتفاع جیوه 4 سانتی متر است
پس یعنی لوله را 46 سانتی متر در آب فرو بردیم -
سلام
یه دبیرفیزیک برا %(#ff00aa)[فصل دینامیک] ( %(#ff0009)[به جز] اقای طلوعی و کازرانیان و کامیارحرف اخر ) که دیدید و به نظرتون تدریسشون خوبه معرفی کنید خیلی ممنون
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
@R-P در غول فیزیک باش گفته است:
سلام میشه بگین توی سوال 35 چرا R` بین 0 و 4 اهم میشه ؟؟
لطفا راهنمایی کنید@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@همیار
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل -
mrf در غول فیزیک باش گفته است:
@R-P سلام
اگه دو یا چند مقاومت موازی وجود داشته باشه
مقاومت معادل از تک تک اونا کمتره
(اینجا یه 4 اهم و یه مجهول داریم پس معادلشون از هر دو و در نتیجه از 4 کمتره)ولی R` با مقاوت 4 اهمی متوالی بسته شده...
-
@R-P در غول فیزیک باش گفته است:
mrf در غول فیزیک باش گفته است:
@R-P سلام
اگه دو یا چند مقاومت موازی وجود داشته باشه
مقاومت معادل از تک تک اونا کمتره
(اینجا یه 4 اهم و یه مجهول داریم پس معادلشون از هر دو و در نتیجه از 4 کمتره)ولی R` با مقاوت 4 اهمی متوالی بسته شده...
منظورم توی شکل نهایی هست
یعنی مقاومت 4 اهمی ایی ک دارم میگم همون تک مقاوت سمت چپ R` هست