Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. پرسش پاسخ زیست
سوال
9743598430ba5a9
سلام اگر من راه ابریشم ۲ رو خریداری کنم جزوه یا همون کتابش کی و چگونه به دستم‌میرسه؟ لطفا جواب بدید متشکرم.
زیست شناسی
فصل 3دوازدهم
Foruzan TaheriF
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گیاهی🥴
E
سلام. این مثال ها درست هستن؟ نورگرایی مثبت مثل خم شدن ساقه گیاهان به سمت نور. نورگرایی منفی مثل رشد ریشه اغلب گیاهان که داخل خاک و به دور از نور صورت میگیره. زمین گرایی مثبت دوباره مثل مثال قبلی. زمین گرایی منفی مثل درختان حرا و درختان انجیر معابد. @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
فصل1 دوازدهم
Hg L 0H
سلام گزاره اینه: هر گروه متصل به اتم مرکزی کربن در یک آمینو اسید که در تشکیل ساختار سوم مولکول های پروتئینی مهم ترین نقش را دارد؛ به طور حتم در همه ی آمینو اسید ها، دارای خاصیت آبگریزی می باشد. بعد جوابش اینه: گروه R در بین آمینواسید های مختلف( متفاوت ) است و ویژگی های آن ها را تایید می‌کند. لطفا توضیح بدین چی گفته یعنی میخواد بگه ممکنه گروه R در ساختار چهارم مثل ساختار سوم نباشه؟ @دوازدهم @تجربیا
زیست شناسی
ژنتیک
Fatemeh aF
من هیچی از زیست دوازدهم نمیفهمم چند بار تدریسای مختلفو دیدم بازم نفهمیدم راه حلی دارین میخوام حداقل نهاییشو خوب بودم
زیست شناسی
فصل2 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
چرا هر کی هر چی میخواد میگه؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
تنظیم رونویسی
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
فصل8 دوازدهم
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۲ فصل ۷ زیست ۱٠
7
سلام این جمله به نظرتون درسته؟ "سیانوباکتری‌ها برخلاف ریزوبیوم‌ها می‌توانند به صورت آزاد نیز زندگی کنند."
زیست شناسی
یک گزاره
آیلینآ
Topic thumbnail image
زیست شناسی
سم نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
خیلی سخت نیست؟
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گفتار ۳ فصل ۵ زیست ۱۱
7
سلام می‌تونید بگید آیا پلاسموسیت لنفوسیت B محسوب می‌شه یا نه؟ می‌دونم که از تمایز یک لنفوسیت B به وجود می‌آد و سعی کردم توی منابع مختلف دنبال جواب سوالم بگردم اما فقط سر درگم‌تر شدم
زیست شناسی
چرا متوجهش نمیشم:///
Hg L 0H
Topic thumbnail image
زیست شناسی
ذرت
د
Topic thumbnail image
زیست شناسی
میشه تو گیاه چند تخمک مشاهده کرد؟
ParniyanFdP
سلام، ممکنه؟ یا مثل تخمدان یکیه؟
زیست شناسی
ژنتیک
د
Topic thumbnail image
زیست شناسی
گوارش و جذب مواد
Mery.ShM
۱.مگه یاخته های کناری و اصلی غدد معده در تجزیه فقط پروتئین ها نقش ندارن؟ پس چرا تست نوشته مولکول های زیستی مختلف نفس دارد؟ ۲.در بافت پیوندی سست میزان رشته ها مگه کمه؟ در مقایسه با بافت پیوندی متراکم میزان رشته های کشسان بیشتر از کلاژن هست؟ یا کلی میزان رشته های کشسان زیادی داره؟ @تجربیا
زیست شناسی
دریافت پیام حس وضعیت
wanderingW
سلام پاسخنامه یه تست گفته بود که: « مغز میانی پیام گیرنده های حس وضعیت را دریافت میکند» یعنی فقط مغز میانی این پیام ها رو دریافت میکنه؟ بصل‌النخاع نه؟ تست گفته بصل‌النخاع نمیتونه.درسته؟ @تجربیا @فارغ-التحصیلان-آلاء
زیست شناسی

پرسش پاسخ زیست

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده زیست شناسی
1.5k دیدگاه‌ها 129 کاربران 11.1k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • binamB binam

@hamid-r-B در پرسش پاسخ زیست گفته است:

@Danter-group دوست عزیز.شما از آقا موقاری بهتر میدونی؟ 🙂

دوست عزیز برو سایت سنجش منابع طرح تست رو نگاه کن . منابع فقط کتب درسی هستن. قبول دارم کتب درسی پر از اشتباهات علمی هستن اما سوالات از اونا طرح میشن.
    پیشنهاد میکنم برای اینکه روز کنکور نتیجه خوب بگیرید به هیچ مطلبی که متناقض با کتاب درسی باشه بها ندید.
    من انچه شرط بلاغ است با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال

hamid r.BH آفلاین
    hamid r.BH آفلاین
    hamid r.B
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@Danter-group حرفتون متین هستش... ولی با توجه به حرف شما باید قبول کنیم که لکه ی زرد هم در زیر نقطه ی کور قرار داره...در صورتی اصلا این نیست.

binamB 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • K99_DrK K99_Dr

@hamid-r-B آقای موقاری طراح کنکوره؟

hamid r.BH آفلاین
      hamid r.BH آفلاین
      hamid r.B

K99_Dr دمت گرم دیگه... بنده خدارو با این همه تجربه توی بحث کنکور و این همه علم با خاک یکسان کردی 🙂

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • hamid r.BH hamid r.B

@Danter-group حرفتون متین هستش... ولی با توجه به حرف شما باید قبول کنیم که لکه ی زرد هم در زیر نقطه ی کور قرار داره...در صورتی اصلا این نیست.

binamB آفلاین
        binamB آفلاین
        binam

لکه زرد و نقطه کور تقریبا در یک سطح هستند و آقای موقاری اون تصویر رو کاملا اشتباه توضیح دادند. در واقع اون تصویر برشی عرضی از روی چشمه. همون طور که در زیر نویس شکل توضیح داده "برش چشم چپ از بالا"

hamid r.BH 1 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • AminSTHA AminSTH

@Ali-2902 thoracic-chest-and-back-skeletal-skeleton-anatomy-featuring-the-ribs-ADTWKA.jpg
          توی این شکل معلومه که دنده های 8و9و10 یه غضرف مشترک دارن به جناغ سینه اما دنده های 6و 7 هم جداگونه یه غضروف مشترک دارن در حالی که دنده 7 یه اتصالی به دنده 8 داره ولی غضروف مشترکی محسوب نمیشن به نظرم
          در ضمن اینم می پرسم مطمئن شم

AminSTHA آفلاین
          AminSTHA آفلاین
          AminSTH
          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط AminSTH انجام شده

@amin-sotoudeh 12MH8xW4TgadKW9iSech_Screen+Shot+2016-07-04+at+9.13.12+AM.png
          طبق تحقیقات بنده(همچین گفتم انگار چیه😂 😂 😂 😂 ) دنده ها 3 نوع از لحاظ اتصال به جناغ سینه :
          1- true ribs یا دنده های واقعی که هر کدوم اتصال جداگانه ای به جناغ سینه دارند و از دنده 1 تا 7
          2- false ribs یا دنده های غیر واقعی توسط غضروف های مشترک یا costal cartilage (دنده مانند های غضروفی) به جناغ وصل ان و همچنین دنده ی هفتم خودش یه دنده مانند غضرفی داره پس این اتصال به دنده نیست به غضروف دنده ی هفتمه
          3- floating ribs یا دنده های شناور که هیچکدوم به جناغ وصل نیستند و دنده 11 و 12 ان
          اینم علمیش😁 😁 😁 و کنکوریش

AminSTHA 1 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • binamB binam

لکه زرد و نقطه کور تقریبا در یک سطح هستند و آقای موقاری اون تصویر رو کاملا اشتباه توضیح دادند. در واقع اون تصویر برشی عرضی از روی چشمه. همون طور که در زیر نویس شکل توضیح داده "برش چشم چپ از بالا"

hamid r.BH آفلاین
            hamid r.BH آفلاین
            hamid r.B
            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط hamid r.B انجام شده

@Danter-group لکه ی زرد رو مثال عرض کردم...اشتاباهات فاحش کتاب کم هم نیستن... من ترجیح میدم نظر آقای موقاری رو(که توی این زمینه ثابت شده هستن،)بپذیرم

binamB 1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • AminSTHA AminSTH

@amin-sotoudeh 12MH8xW4TgadKW9iSech_Screen+Shot+2016-07-04+at+9.13.12+AM.png
              طبق تحقیقات بنده(همچین گفتم انگار چیه😂 😂 😂 😂 ) دنده ها 3 نوع از لحاظ اتصال به جناغ سینه :
              1- true ribs یا دنده های واقعی که هر کدوم اتصال جداگانه ای به جناغ سینه دارند و از دنده 1 تا 7
              2- false ribs یا دنده های غیر واقعی توسط غضروف های مشترک یا costal cartilage (دنده مانند های غضروفی) به جناغ وصل ان و همچنین دنده ی هفتم خودش یه دنده مانند غضرفی داره پس این اتصال به دنده نیست به غضروف دنده ی هفتمه
              3- floating ribs یا دنده های شناور که هیچکدوم به جناغ وصل نیستند و دنده 11 و 12 ان
              اینم علمیش😁 😁 😁 و کنکوریش

AminSTHA آفلاین
              AminSTHA آفلاین
              AminSTH
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط AminSTH انجام شده

@amin-sotoudeh اینم باید تصحیح کنم که دنده های کاذب خودشون به هم وصل شدن و به دنده مانند های
              غضروفی مرتبط اند اما اون غضروغ دنده ی 7 مرتبط نیستند. تو این شکل واضحه
              5QOfMUjpTQv93DkKlzBW_thoracic-cage-rib-cage-ribs-true-false-sternum1361112600769.jpg

1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • hamid r.BH hamid r.B

@Danter-group لکه ی زرد رو مثال عرض کردم...اشتاباهات فاحش کتاب کم هم نیستن... من ترجیح میدم نظر آقای موقاری رو(که توی این زمینه ثابت شده هستن،)بپذیرم

binamB آفلاین
                binamB آفلاین
                binam

@Danter-group لکه ی زرد رو مثال عرض کردم...اشتاباهات فاحش کتاب کم هم نیستن... من ترجیح میدم به نظر آقای موقاری رو(که توی این زمینه ثابت شده هستن،)بپذیرم

کلاس چندمی؟ معلومه تست نزدی. من که میگم فقط منبعت کتاب درسی باشه برا اینه که میخوام بعدا ضرر نکنی. آقای موقاری طراح نیست. ایشون اگه طراح قلمچی گاج یا حتی طراح 5 تا تست توی آزمون های آزمایشی بود. حرفشون معقول بود چون اونا هیچ چیز خارج از کتابی رو من ندیدم که تا باحال بیارن. این بحث رو هم دیگه ادامه نمیدم. پیشنهاد میکنم عضو کانال رضا امیر به ایدی @amirbio تو تلگرام بشین و وویس هاشون رو گوش کنین.

البته فکر میکنم شما فقط برای" جواب دادن " حرف های من رو میخونید نه برای اینکه بدونید من چی میگم.

K99_DrK hamid r.BH 2 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • binamB binam

@Danter-group لکه ی زرد رو مثال عرض کردم...اشتاباهات فاحش کتاب کم هم نیستن... من ترجیح میدم به نظر آقای موقاری رو(که توی این زمینه ثابت شده هستن،)بپذیرم

کلاس چندمی؟ معلومه تست نزدی. من که میگم فقط منبعت کتاب درسی باشه برا اینه که میخوام بعدا ضرر نکنی. آقای موقاری طراح نیست. ایشون اگه طراح قلمچی گاج یا حتی طراح 5 تا تست توی آزمون های آزمایشی بود. حرفشون معقول بود چون اونا هیچ چیز خارج از کتابی رو من ندیدم که تا باحال بیارن. این بحث رو هم دیگه ادامه نمیدم. پیشنهاد میکنم عضو کانال رضا امیر به ایدی @amirbio تو تلگرام بشین و وویس هاشون رو گوش کنین.

البته فکر میکنم شما فقط برای" جواب دادن " حرف های من رو میخونید نه برای اینکه بدونید من چی میگم.

K99_DrK آفلاین
                  K99_DrK آفلاین
                  K99_Dr
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط K99_Dr انجام شده
                  این پست پاک شده!
                  1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • binamB binam

hamid r.BH آفلاین
                    hamid r.BH آفلاین
                    hamid r.B

@Danter-group برادر من داریم دور هم بحث می کنیم جواب دادن چیه!؟ 😕 .....چون طرز نگاه تون به حرفام اینطوریه منم دیگه چیزی نمیگم فقط چون آقای موقاری خیلی برام عزیزن اینو میگم که ایشون خودشون نمی خوان عضو مافیای کنکور باشن....
                    آرزوی موفقیت...

AminSTHA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    1
                    • hamid r.BH hamid r.B

@Danter-group برادر من داریم دور هم بحث می کنیم جواب دادن چیه!؟ 😕 .....چون طرز نگاه تون به حرفام اینطوریه منم دیگه چیزی نمیگم فقط چون آقای موقاری خیلی برام عزیزن اینو میگم که ایشون خودشون نمی خوان عضو مافیای کنکور باشن....
                      آرزوی موفقیت...

AminSTHA آفلاین
                      AminSTHA آفلاین
                      AminSTH

@Danter-group اگه فکر میکنید واسه جواب دادن، جواب دادم عذر خواهی می کنم، من فقط برای خودمم سوال بود و همین و گشتم و فهمیدم؛ گفتم بگم تا بقیه هم بفهمن نه اینکه صرفا برای جواب به شما باشه. در ضمن حرفی که می زنید کاملا درسته و اگه فکر میکنید که این جوری فکر نمیکنم، عذر خواهی می کنم.

hamid r.BH 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • AminSTHA AminSTH

@Danter-group اگه فکر میکنید واسه جواب دادن، جواب دادم عذر خواهی می کنم، من فقط برای خودمم سوال بود و همین و گشتم و فهمیدم؛ گفتم بگم تا بقیه هم بفهمن نه اینکه صرفا برای جواب به شما باشه. در ضمن حرفی که می زنید کاملا درسته و اگه فکر میکنید که این جوری فکر نمیکنم، عذر خواهی می کنم.

hamid r.BH آفلاین
                        hamid r.BH آفلاین
                        hamid r.B
                        این پست پاک شده!
                        1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • C آفلاین
                          C آفلاین
                          Crystal

همه سلول های پوشاننده بخش مبادله ای در انسان روی شبکه ای از رشته های پروتینی وگلیکو پروتینی قرار دارند؟

K99_DrK QuizQ امیر احمدیا 4 پاسخ آخرین پاسخ
                          0
                          • C Crystal

همه سلول های پوشاننده بخش مبادله ای در انسان روی شبکه ای از رشته های پروتینی وگلیکو پروتینی قرار دارند؟

K99_DrK آفلاین
                            K99_DrK آفلاین
                            K99_Dr

@mary-kh فکر کنم کیسه های هوایی غشای پایه ندارن

C امیر احمدیا 2 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • C Crystal

QuizQ آفلاین
                              QuizQ آفلاین
                              Quiz

@mary-kh در پرسش پاسخ زیست گفته است:

فکر میکنم بله چون غشای پایه (گلیکوپروتیینی) در زیر بافت پوششی همیشه وجود داره

C 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • K99_DrK K99_Dr

C آفلاین
                                C آفلاین
                                Crystal

K99_Dr نداره؟ چطوری نداره مگه بافت پوششی نداره و بافت پوششی هم که غشا پایه داره دیگه

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • QuizQ Quiz

فکر میکنم بله چون غشای پایه (گلیکوپروتیینی) در زیر بافت پوششی همیشه وجود داره

C آفلاین
                                  C آفلاین
                                  Crystal

@Target منم حس میکنم درست ولی غلط گرفته

C 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • K99_DrK K99_Dr

امیر احمدیا آفلاین
                                    امیر احمدیا آفلاین
                                    امیر احمدی

K99_Dr دارن چون بافت پوششی سنگفرشی تک لایست

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • C Crystal

@Target منم حس میکنم درست ولی غلط گرفته

C آفلاین
                                      C آفلاین
                                      Crystal

@mary-kh توضیح خاصی هم نداده وگفته فقط درمورد نایژک مبادله ای صادقه

QuizQ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      1
                                      • C Crystal

امیر احمدیا آفلاین
                                        امیر احمدیا آفلاین
                                        امیر احمدی

@mary-kh خیر این طور نیست به دلیل اینکه در دیواره های حبابک ها دو نوع یاخته داریم: اول یاخته های بافت پوششی سنگفرشی تک لایه و یاخته های نوع دوم اما یاخته های نوع دوم که سنگفرشی نیست پس روی غشای پایه که از رشته های پروتئینی و گلیکو پروتئینی تشکیل شده قرار ندارد پس همه ی یاخته های پوشاننده ی بخش مبادله ای روی بخش گلیکو پروتئینی قرار ندارد.......
                                        @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
                                        @بچه-های-همخوانی
                                        @mary-kh

C 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • C Crystal

QuizQ آفلاین
                                          QuizQ آفلاین
                                          Quiz

درست میگه من نگاه کردم گفته بود که بعضی از قسمت هاش غشای پایه نداره

C 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          1
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 25
                                          • 26
                                          • 27
                                          • 28
                                          • 29
                                          • 76
                                          • 77
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه