رفع اشکال زیست کنکور
-
سلام بچه ها کسی میتونه به این سوال جواب بده
در یک بانوی سی ساله،تجویز دارویی با مقادیر نسبتا بالا از استروژن و پروژسترون در روز پنجم چرخه ی جنسی،سبب میشود تا ......(سراسری خارج از کشور_۸۹)
۱)میزانLHوFSH خون افزایش یابد
۲)از رشد فولیکول های جدید جلوگیری شود
۳) اولین تقسیم میوزی یاخته ی زاینده ی گامت،تکمیل شود
۴)جسم زرد توسعه یابد و دیواره ی رحم ضخیم و پر خون گردددریا دریایی در رفع اشکال زیست کنکور گفته است:
در یک بانوی سی ساله،تجویز دارویی با مقادیر نسبتا بالا از استروژن و پروژسترون در روز پنجم چرخه ی جنسی،سبب میشود تا ......(سراسری خارج از کشور_۸۹)
۴)جسم زرد توسعه یابد و دیواره ی رحم ضخیم و پر خون گرددبه طور معمول،در چرخه ی جنسی یک فرد سالم،هم زمان با.....برمقدار تولید.....افزوده شده و از میزان تولید استروژن کاسته میشود.(سراری_۹۲)
۱) شروع ضخیم شدن دیواره ی رحم_ هورمون محرک فولیکولی
۲) شروع رشد فولیکول ها_هورمون آزاد کننده
۳)شروع رشد جسم زرد_هورمون لوتئینی کننده
۴) آزاد شدن تخمک از تخمدان_ پروژسترونسه تا گزینه ی قبلی کاملا غلطه!
فقط گزینه ی چهار درست هست که اونم آقای موقاری گفتن به هیچ عنوان آزاد شدن تخمک از تخمدان نداریم
:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
لطفا هرکی میدونه جواب بده من الان خیلی گیج شدم -
دریا دریایی در رفع اشکال زیست کنکور گفته است:
۴)جسم زرد توسعه یابد و دیواره ی رحم ضخیم و پر خون گرددبه طور معمول،در چرخه ی جنسی یک فرد سالم،هم زمان با.....برمقدار تولید.....افزوده شده و از میزان تولید استروژن کاسته میشود.(سراری_۹۲)
فقط گزینه ی چهار درست هست که اونم آقای موقاری گفتن به هیچ عنوان آزاد شدن تخمک از تخمدان نداریم
:folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone: :folded_hands_light_skin_tone:
لطفا هرکی میدونه جواب بده من الان خیلی گیج شدم -
K99_Dr
آره ولی چرا ؟؟ -
دریا دریایی در رفع اشکال زیست کنکور گفته است:
لطفا هرکی میدونه جواب بده من الان خیلی گیج شدمدریا دریایی پس طبق نظر آقای موقاری تخمک از کجا آزاد میشه؟یا منظورشون اینه که باید بگیم اووسیت ثانویه؟
-
دریا دریایی پس طبق نظر آقای موقاری تخمک از کجا آزاد میشه؟یا منظورشون اینه که باید بگیم اووسیت ثانویه؟
K99_Dr
آره تو کارگاه تست یازدهم دقیقا تاکید کردن که آزاد شدن تخمک از تخمدان نداریم! -
K99_Dr
آره ولی چرا ؟؟دریا دریایی چون بعد روز 5 در حالت طبیعی سه گزینه ی دیگه چند وقت بعدش اتفاق میفتن و فولیکول جدید هم رشد میکنه...اگه استروژن بالا بره میشه مثل از روز 14 به بعد که کلا کارش اینه که از رشد فولیکول جدید جلوگیری کنه
-
K99_Dr
آره تو کارگاه تست یازدهم دقیقا تاکید کردن که آزاد شدن تخمک از تخمدان نداریم!دریا دریایی خب گزینه های دیگه رو با قطعیت و طبق کتاب میشه رد کرد پس گزینه 4 درسته
-
دریا دریایی خب گزینه های دیگه رو با قطعیت و طبق کتاب میشه رد کرد پس گزینه 4 درسته
K99_Dr
آره دقیقا مشکل منم همین جاست
الان این تست سراسری بوده و هر چهار تا گزینه غلطه -
K99_Dr
آره دقیقا مشکل منم همین جاست
الان این تست سراسری بوده و هر چهار تا گزینه غلطهدریا دریایی خب باید از جای طراح فکر کرد
-
دریا دریایی چون بعد روز 5 در حالت طبیعی سه گزینه ی دیگه چند وقت بعدش اتفاق میفتن و فولیکول جدید هم رشد میکنه...اگه استروژن بالا بره میشه مثل از روز 14 به بعد که کلا کارش اینه که از رشد فولیکول جدید جلوگیری کنه
K99_Dr
یه سوال
تو روز ۱۴ که استروژن میره بالا از رشد فولیکول دیگه جلوگیری میکنیم؟
مگه روز ۱۴ محرک ها هم زیاد نمی شن که یکی از کارهای محرک ها رشد فولیکول دیگه است! -
K99_Dr
یه سوال
تو روز ۱۴ که استروژن میره بالا از رشد فولیکول دیگه جلوگیری میکنیم؟
مگه روز ۱۴ محرک ها هم زیاد نمی شن که یکی از کارهای محرک ها رشد فولیکول دیگه است!دریا دریایی حداکثر LH باعث تخمک گذاری میشه
-
دریا دریایی حداکثر LH باعث تخمک گذاری میشه
K99_Dr
:cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom:
مرسی متوجه موضوع شدم -
یا خدا ... اینا چیه؟؟؟؟؟
من برم همون مشتق هامو بخونم که این تاپیک اصلا به گروه خونی من نمیخوره ... O.O@سما-نویدفر
ریاضی فیزیکی هستی؟ -
@سما-نویدفر
ریاضی فیزیکی هستی؟ -
دریا دریایی با افتخار بلی ... :)
@سما-نویدفر
خوشبختم منم یه زمانی ریاضی فیزیکی بودم -
@سما-نویدفر
خوشبختم منم یه زمانی ریاضی فیزیکی بودم -
دریا دریایی شما یک خیانتکار بزرگ هستین. چیو فروختین به چی که رفتین تجربی؟ آمار شرکت کننده ها؟
@سما-نویدفر عزیز بالا بودن آمار شرکت کنندگان در کنکور سراسری از دیدگاه شما مسئله ای هست که آدم به خاطرش با آینده اش بازی کنه؟
من از اول عشق تجربی بودم اما به دلیل مخالفت های خانواده و پر بودن ظرفیت مدرسه در رشته ی تجربی مجبور شدم که تو رشته ی ریاضی فیزیک تحصیل کنم.و الان هم افتخار میکنم که تونستم با تلاش خودم تو ی سه ماه کل کتاب زیست دهم رو بخونم و در شهریور با نمره ۱۸.۲۵ به این رشته ورود پیدا کنم