راهنمایی میخام کمکم..*..
-
برا یه برنامه تاپ و در حد معقول چه فاکتور هایی را درنظر یگیریم خوب است!البته برا کنکور
اگه راهنماییم کنید میخام به لطف شما یه نتیجه گیری کنم .
ممنونsent from my lenovo a3500-hv using tapatalk
-
برنامه ات بايد واضح و شفاف باشه يعني بايد بدوني كي يه مبحث تموم ميشه زمان مرورهات بايد مشخص باشه برنامه تست بايد داشته باشي درس هر روز رو همون روز بخون و حتما زمان لبراي جبراني تو برنامت در نظر بگير تا اونايي كه نرسيدي يا بيشتر از زماني كه براش در نظر گرفتي رو اون موقع بخوني
-
-
- updated - - -
-
برا هر سوال هم يه تاپيك نزن
يه جا سوال هات رو بپرس -
-
برای برنامه نوشتن و اجرا کردنش من این روش رو پیشنهاد میکنم ... اول از همه هم بگم حتی اگه برنامه خیلی خوب و بی نقصی داشته باشی انجام برنامه هستش که از همه مهمتره...
خب پیشنهاد من : برنامه تو در تابستان وکلا به این صورته که 1- میای فصلهایی رو برای خوندن دریک ماه مشخص میکنی (الزاما باید هر چیزی رو از پایش شروع کنی حتی اگه لازمه از راهنمایی شروع کنی وقت زیادی هم نمیبره شاید دو یا سه روز اما به ادامه برنامت بسیار کمک میکنه)
۲- بعد فصلهای مشخص از هر درس رو بین چهار هفته ماه تقسیم میکنی. یعنی کار هر هفته ات مشخص باشه .
۳-سپس هر هفته رو به دو تا سه روز و(یک یک روز برای جمع بندی و مرور تقسیم میکنی) تا اینجا کار برنامه تو برای سه روز اینده مشخص شده .
۴- خب الان باید برنامه ای که باید تو اون سه روز انجام بدی رو بصورت روزانه تقسیم کنی و دیگه دست به کار بشی .
۵- مرور هات به این صورت باشه که برای عمومی ها بعد از اون سه روز مطالعه اول که انجام دادی در سه روز بعد از اون قبلیا مرور کنی و تست بزنی . برای اختصاصی هم میشه همین کارو کرد هم میشه هر روز از روز برنامه قبل چند تا تست زد بعد هر هفته از قبلیا تست و مرور انجام داد. -
ممنون
sent from my lenovo a3500-hv using tapatalk