رفع اشکال زیست کنکور
-
دریا دریایی حداکثر LH باعث تخمک گذاری میشه
K99_Dr
:cherry_blossom: :cherry_blossom: :cherry_blossom:
مرسی متوجه موضوع شدم -
یا خدا ... اینا چیه؟؟؟؟؟
من برم همون مشتق هامو بخونم که این تاپیک اصلا به گروه خونی من نمیخوره ... O.O@سما-نویدفر
ریاضی فیزیکی هستی؟ -
@سما-نویدفر
ریاضی فیزیکی هستی؟ -
دریا دریایی با افتخار بلی ... :)
@سما-نویدفر
خوشبختم منم یه زمانی ریاضی فیزیکی بودم -
@سما-نویدفر
خوشبختم منم یه زمانی ریاضی فیزیکی بودم -
دریا دریایی شما یک خیانتکار بزرگ هستین. چیو فروختین به چی که رفتین تجربی؟ آمار شرکت کننده ها؟
@سما-نویدفر عزیز بالا بودن آمار شرکت کنندگان در کنکور سراسری از دیدگاه شما مسئله ای هست که آدم به خاطرش با آینده اش بازی کنه؟
من از اول عشق تجربی بودم اما به دلیل مخالفت های خانواده و پر بودن ظرفیت مدرسه در رشته ی تجربی مجبور شدم که تو رشته ی ریاضی فیزیک تحصیل کنم.و الان هم افتخار میکنم که تونستم با تلاش خودم تو ی سه ماه کل کتاب زیست دهم رو بخونم و در شهریور با نمره ۱۸.۲۵ به این رشته ورود پیدا کنم -
@سما-نویدفر عزیز بالا بودن آمار شرکت کنندگان در کنکور سراسری از دیدگاه شما مسئله ای هست که آدم به خاطرش با آینده اش بازی کنه؟
من از اول عشق تجربی بودم اما به دلیل مخالفت های خانواده و پر بودن ظرفیت مدرسه در رشته ی تجربی مجبور شدم که تو رشته ی ریاضی فیزیک تحصیل کنم.و الان هم افتخار میکنم که تونستم با تلاش خودم تو ی سه ماه کل کتاب زیست دهم رو بخونم و در شهریور با نمره ۱۸.۲۵ به این رشته ورود پیدا کنم -
دریا دریایی شما یک خیانتکار بزرگ هستین. چیو فروختین به چی که رفتین تجربی؟ آمار شرکت کننده ها؟
@سما-نویدفر در پاسخ به سوالت هم باید عرض کنم خدمتت من رشته ی ریاضی رو به علاقه ام به تجربی فروختم و همیشه هم با افتخار از این موضوع یاد میکنم که با وجود همه ی مشکلاتی که برای تغییر رشته داشتم اما به دنبال علاقه ام رفتم
-
دریا دریایی واو ... آدم اگه جدا هدف داشته باشه و فقط تو رویاهاش دنبال یه روپوش سفید نباشه، حتما موفق میشه ... من براتون آرزومند بهترین هام ....
@سما-نویدفر مگه من گفتم دنبال روپوش سفیدم ؟؟!
در هر صورت از این ابراز امیدواریت ممنون:bouquet: -
@سما-نویدفر در پاسخ به سوالت هم باید عرض کنم خدمتت من رشته ی ریاضی رو به علاقه ام به تجربی فروختم و همیشه هم با افتخار از این موضوع یاد میکنم که با وجود همه ی مشکلاتی که برای تغییر رشته داشتم اما به دنبال علاقه ام رفتم
دریا دریایی آدما پول درمیارن تا خرجش کنن و زندگیشونو بهبود ببخشن و لذت ببرن... شما هم اینو خرج لذت و ساختن آیندتون کردین ... بهتون تبریک میگم که از ریاضی رفتین تجربی . چون پایه ی ریاضی و فیزیکتون ساخته شده و این قطعا یه مزیت براتون خواهد بود.
-
@سما-نویدفر مگه من گفتم دنبال روپوش سفیدم ؟؟!
در هر صورت از این ابراز امیدواریت ممنون:bouquet: -
دریا دریایی منم نگفتم که شما هستین. ولی اکثر هم رشته ای هاتون به همین امید و آرزو عن ...
@سما-نویدفر دوست دارم بدونم در آینده چه شغلی رو توی این رشته میخوای انتخاب کنی؟
خواهر من که شهرسازی رو انتخاب کرده -
@سما-نویدفر دوست دارم بدونم در آینده چه شغلی رو توی این رشته میخوای انتخاب کنی؟
خواهر من که شهرسازی رو انتخاب کرده -
دریا دریایی من میخوام معلم بشم ... شایدم رشته ی آی تی رو انتخاب کنم ... چون از هوش مصنوعی خیلی خوشم میاد!
@سما-نویدفر
آفرین ای تی خیلی رشته ی خوبی هست معلمی هم که شغل انبیا هست مطمئنم حتما میتونی موفق شی
کنکوری هستی؟ -
@سما-نویدفر
آفرین ای تی خیلی رشته ی خوبی هست معلمی هم که شغل انبیا هست مطمئنم حتما میتونی موفق شی
کنکوری هستی؟