پرسش پاسخ زیست
-
همه سلول های پوشاننده بخش مبادله ای در انسان روی شبکه ای از رشته های پروتینی وگلیکو پروتینی قرار دارند؟
-
همه سلول های پوشاننده بخش مبادله ای در انسان روی شبکه ای از رشته های پروتینی وگلیکو پروتینی قرار دارند؟
@mary-kh در پرسش پاسخ زیست گفته است:
فکر میکنم بله چون غشای پایه (گلیکوپروتیینی) در زیر بافت پوششی همیشه وجود داره
-
فکر میکنم بله چون غشای پایه (گلیکوپروتیینی) در زیر بافت پوششی همیشه وجود داره
-
K99_Dr دارن چون بافت پوششی سنگفرشی تک لایست
-
@mary-kh خیر این طور نیست به دلیل اینکه در دیواره های حبابک ها دو نوع یاخته داریم: اول یاخته های بافت پوششی سنگفرشی تک لایه و یاخته های نوع دوم اما یاخته های نوع دوم که سنگفرشی نیست پس روی غشای پایه که از رشته های پروتئینی و گلیکو پروتئینی تشکیل شده قرار ندارد پس همه ی یاخته های پوشاننده ی بخش مبادله ای روی بخش گلیکو پروتئینی قرار ندارد.......
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بچه-های-همخوانی
@mary-kh -
@mary-kh توضیح خاصی هم نداده وگفته فقط درمورد نایژک مبادله ای صادقه
درست میگه من نگاه کردم گفته بود که بعضی از قسمت هاش غشای پایه نداره
-
@mary-kh خیر این طور نیست به دلیل اینکه در دیواره های حبابک ها دو نوع یاخته داریم: اول یاخته های بافت پوششی سنگفرشی تک لایه و یاخته های نوع دوم اما یاخته های نوع دوم که سنگفرشی نیست پس روی غشای پایه که از رشته های پروتئینی و گلیکو پروتئینی تشکیل شده قرار ندارد پس همه ی یاخته های پوشاننده ی بخش مبادله ای روی بخش گلیکو پروتئینی قرار ندارد.......
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
بچه-های-همخوانی
@mary-khامیر احمدی نه نوع دوم سنگفرشی تک لایه اس اقای موقاری گفتن اینو
-
امیر احمدی نه نوع دوم سنگفرشی تک لایه اس اقای موقاری گفتن اینو
@mary-kh نه اشتباه متوجه شدین کلیپ رو دوباره نگاه کنین
-
@mary-kh توضیح خاصی هم نداده وگفته فقط درمورد نایژک مبادله ای صادقه
درست میگه من نگاه کردم گفته بود که بعضی از قسمت هاش غشای پایه نداره
-
-
@mary-kh نه اشتباه متوجه شدین کلیپ رو دوباره نگاه کنین
امیر احمدی الان دوباره نگاه کردم تورق سریع شش گفتار2میتونین ببینین
-
-
-
@Target شما نظام قدیمین ؟من که تو کتابم همچین چیزی ننوشته فقط گفته یه جاهایی حبابک و مویرگ از یه غشا استفاده میکنن
-
@mary-kh منبع سوال چیه؟
-
@mary-kh در پوششی یا پوششی نبودن سلول های ترشح کننده سورفاکتانت اختلاف نظر هست و باید با توجه به تست جواب بدید. اما با توجه به متن کتاب این یاخته ها سنگفرشی نیستند.چون کتاب گفته با ظاهری کاملا متفاوت.
@Danter-group نه پوششی تمایز یافتس و سنگفرشی نیستش
-
امیر احمدی الان دوباره نگاه کردم تورق سریع شش گفتار2میتونین ببینین
@mary-kh معذرت میخوام اشتباه متوجه شدم
سلول های نوع دوم یاخته های بافت پوششی تمایز یافته هستش و پاسخ این سوال درست میشه ...
فک میکنم که پاسخ تست اشتباه باشه.... -
@mary-kh معذرت میخوام اشتباه متوجه شدم
سلول های نوع دوم یاخته های بافت پوششی تمایز یافته هستش و پاسخ این سوال درست میشه ...
فک میکنم که پاسخ تست اشتباه باشه....امیر احمدی مال کانون
بعد این جواب درستشه همه سلول های پوشاننده بخش مبادله ای در انسان شکلی مشابه داخلی ترین لایه سازنده حفرات قلبی دارد
همه اینا سنگفرشی تک لاین مگه؟