طرح تغيير چهل روزه
-
@خانوم-وكيل
ادم خوبی بود یه فاتحه بفرستید :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@Target اخه معدوي كه نبود واسه كم خوابي بود😂 چشام ميسوزه الان تهوعم دارم ولي باكيم نيست هركي خربزه ميخوره پاي لرزشم ميشينه
@خانوم-وكيل
من از پایه هفتم تا الان اکثرا شبا بیدار بودم به حدی که بعضی اوقات سر کلاس خوابم میبرد یه روز واسه همین سر جلسه امتحان حالم بد شد نتونستم امتحان بدم و سردرد و حالت تهوه و حشتناکی داشتم دیگه از اون روز به بعد هیچ وقت من شب زنده داری نکردم و اگه میخوای شبا بیدار واستی حتما یه پیک قهوه بزن واقعا کمکت میکنه انرژی داشته باشی -
@خانوم-وكيل
برای غافلگیری اموات صلوات -
دوستان کسی هست بریم یه مشاعره بزنیم
-
@خانوم-وكيل
من از پایه هفتم تا الان اکثرا شبا بیدار بودم به حدی که بعضی اوقات سر کلاس خوابم میبرد یه روز واسه همین سر جلسه امتحان حالم بد شد نتونستم امتحان بدم و سردرد و حالت تهوه و حشتناکی داشتم دیگه از اون روز به بعد هیچ وقت من شب زنده داری نکردم و اگه میخوای شبا بیدار واستی حتما یه پیک قهوه بزن واقعا کمکت میکنه انرژی داشته باشیramses kabir اصطلاح پيكو گفتين حس كردم از قهوه هم بدم مياد 😐 من خودم مخالفم ديشبم اتفاقا قهوه خوردم كه تونستم بيدار باشم. هيچي خواب شب نميشه اونم سرشب كه بخوابي و صبح زود پاشي. به قول@Target به صبحاي زود معتاد شدم
-
ramses kabir اصطلاح پيكو گفتين حس كردم از قهوه هم بدم مياد 😐 من خودم مخالفم ديشبم اتفاقا قهوه خوردم كه تونستم بيدار باشم. هيچي خواب شب نميشه اونم سرشب كه بخوابي و صبح زود پاشي. به قول@Target به صبحاي زود معتاد شدم
@خانوم-وكيل
اره خودمم دیگه صبحا ساعت 6 یا هم با اذون صبح واسه نماز بیدار میشم دیگه نمیخوابم اینطوری بهتره -
برا مشاعره کسی نبود؟ حریف میطلبم
-
برا مشاعره کسی نبود؟ حریف میطلبم
ramses kabir حريفاتون درس دارن قربان
-
ما امروز چقدر بايد بخونيم بچه ها من همه اش با مامانم صحبت كردم هنوز شروع نكردم 😂😐
@jahad-20
my name -
ما امروز چقدر بايد بخونيم بچه ها من همه اش با مامانم صحبت كردم هنوز شروع نكردم 😂😐
@jahad-20
my name -
@خانوم-وكيل منم باید برم ببینم با این همه درس چجوری کنار بیام باید برم برنامه بریزم که خودش خیلی طول میکشه همون 4 رو فعلا قول میدم ببینم چقدر میخونم
-
@jahad-20 يه پند و اندرزي كن منو بلكه امروز از اين وضعيت خارج شه
ديشب ٥/٥ ساعت خوابيدم از صبح فقط بيدارم😑 دارم ميزمو مرتب ميكنم خوشگل شد 😍 ولي درس خبري نيست -
@jahad-20 يه پند و اندرزي كن منو بلكه امروز از اين وضعيت خارج شه
ديشب ٥/٥ ساعت خوابيدم از صبح فقط بيدارم😑 دارم ميزمو مرتب ميكنم خوشگل شد 😍 ولي درس خبري نيست -
MahdiNOVE بخدا گوشي خاموش بود كلا حس ميكنم نيمه هشيارم
بهانه هاي بني اسرائيلي😂
چند روزه سر يه ساعت مشخص بيدار ميشم خيلي عجيبه هركاري كردم بمونم تو تخت بخوابم بازم نشد ميدونستم پاشم اينطوري ميشه ولي چاره اي نبود
از ١٢ رد شد وارد فاز استرس شدم كار داره به جاهاي باريك ميكشه