یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Hamnafass ديدم جاافتاده بود ببخشيد
افرين️
-
MahdiNOVE يه كوچولو بيشترش كنين عالي ميشه
@M-bahrami1378 خيلي عاليه يادمه يه روز گفتين نيم ساعت خوندم بعضي روزا هم ميگفتين نميتونم بخونم الان خيلي خوشحالم
@mary-kh افرين
@amirhossein-hf باريكلا اقاي همايونفر خيلي عاليه اين تعادل ان شاالله تاكنكور همينطور با انگيزه و پرقدرت
@Z-H-Z كجايي
@Hamnafass شما چي
@Zahra-Qelichi و شما
@Amin-th چرا گزارش نميدين خوب ميخونين؟نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
@M-bahrami1378 خيلي عاليه يادمه يه روز گفتين نيم ساعت خوندم بعضي روزا هم ميگفتين نميتونم بخونم الان خيلي خوشحالم
@mary-kh افرين
@amirhossein-hf باريكلا اقاي همايونفر خيلي عاليه اين تعادل ان شاالله تاكنكور همينطور با انگيزه و پرقدرت
@Z-H-Z كجايي
@Hamnafass شما چي
@Zahra-Qelichi و شما
@Amin-th چرا گزارش نميدين خوب ميخونين؟گزارش که نمیدونم چرا نمیدم!!!!!!!
ولی خداروشکر وضعیتم بد نیس
مثلا امروز هیچی نخوندم -
@خانوم-وكيل در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
@mary-kh افرين
@Z-H-Z كجايي
@Hamnafass شما چي
@Zahra-Qelichi و شما
@Amin-th چرا گزارش نميدين خوب ميخونين؟گزارش که نمیدونم چرا نمیدم!!!!!!!
ولی خداروشکر وضعیتم بد نیس
مثلا امروز هیچی نخوندمنوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amin-th بياين تاپيك تغيير
-
دکتر علی ف در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
@Amin-th دادا چیکار میکنی اگه یازدهم زیستشو خوندی یدونه سوال دارم ؟
اگه اکسیژن از چندلایه فسفولیپیدی رد میشه رو میگی دارم روش فکر میکنم!
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amin-th مگه از دو لایه ی فسفولیپیدی رد نمیشه چون جز گاز های تنفسی هستش دیگه از بین مولکول های فسفولیپید میگذره
-
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امروز متاسفانه۴ساعت بیشتر نخوندم .
دوتا هم امتحان داشتم درسای تخصصیم بود نمیتونستم ندید بگیرمشون ایشالله فردا با انرژی بیشتر -
بچه ها من هیچی نخوندم چند روزه حالم خوب نیسا واسم دعا کنید
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدکتر علی ف یه قولی به من بده که صب از خواب پاشدی بری جلو پنجره از خدا تشکر کنی بابت امروز که گذاشته زندگی کنی باور کن جواب میده خودم امتحانش کردم نه فقط شما همه این کارو انجام بدن علاوه بر اینکه خداروشکر میکنیم نسیم خنکی که سر صبح میخوره به صورتمون باعث میشه خون بیشتر جریان پیدا کنه تو رگامون و انرژیمون بیشتر میشه و اما اگه تمرکز نداری و خسته ایی امواج بتا رو دانلود کن و گوش بده واقعا تمرکزتو بدست میاری و از کسل بودن درمیای.
فردا باهم یه رقابت خوب داریم داداش تنبل بازی درنیاریا بریم ببینم چند مرده حلاجی به امید خدا میترکونیم -
@Amin-th مگه از دو لایه ی فسفولیپیدی رد نمیشه چون جز گاز های تنفسی هستش دیگه از بین مولکول های فسفولیپید میگذره
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۹، ۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Qelichi در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
@Amin-th مگه از دو لایه ی فسفولیپیدی رد نمیشه چون جز گاز های تنفسی هستش دیگه از بین مولکول های فسفولیپید میگذره
من اینجوری گفتم که برای مویرگ ها که از منافذ پراب دیواره میگذره
برای دیواره حبابک و کوریون هم از یه طرف سلول باید وارد بشه و از سمت دیگه هم خارج بشه!!
پس دو تا غشاء و چهار لایه فسفولیپیدی رو میگذرونه
البته شایدم من اشتباه بگم و تحلیلم اشتباه باشه!!!! -
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۹، ۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من از اونجايي كه قراره وكيل شم راههاي دور زدن قانونم بلدم
تو اين تاپيك اشاره نشده كسي كه از طرح اخراج ميشه اجازه داره دوباره برگرده يا نه پس هيچ ممنوعيت قانوني اي نميبينم كه من و دوستام نيايم اينجا
با افتخار دعوت ميكنم از my name و @jahad-20
خودمم ميام بلكه مغناطيس انسانيم فعال شد يه كم هم رشته اي جذب تاپيك شه
انضمام پرونده بشه كه ديروز ٦ ساعت خوندم
ختم جلسه رو اعلام ميكنم -
سلام
2ساعت فیزیک
3ساعت شیمی
1ساعت زبان
1ساعت عربی
وضعیت خوابم بهم ریخته و باید اونو درستش کنم -
تو اين تاپيك اشاره نشده كسي كه از طرح اخراج ميشه اجازه داره دوباره برگرده يا نه پس هيچ ممنوعيت قانوني اي نميبينم كه من و دوستام نيايم اينجا
ختم جلسه رو اعلام ميكنم@خانوم-وكيل در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
ختم جلسه رو اعلام ميكنممرسی خانم وکیل
اینده روشنی داریپ ن : لبخند رضایت موکل
-
@خانوم-وكيل در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
ختم جلسه رو اعلام ميكنممرسی خانم وکیل
اینده روشنی داریپ ن : لبخند رضایت موکل
-
@Zahra-Qelichi در یا از الان یا دیگه هیچ وقت ... گفته است:
من اینجوری گفتم که برای مویرگ ها که از منافذ پراب دیواره میگذره
برای دیواره حبابک و کوریون هم از یه طرف سلول باید وارد بشه و از سمت دیگه هم خارج بشه!!
پس دو تا غشاء و چهار لایه فسفولیپیدی رو میگذرونه
البته شایدم من اشتباه بگم و تحلیلم اشتباه باشه!!!!نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amin-th نمیدونم والا بزار برم یکیو گیر بیارم ازش بپرسم
-
ختم جلسه رو اعلام ميكنمنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط Dentist.zahra انجام شده@خانوم-وكيل نه دیگه مهدی با زبون خوش میگه اگه اشتباه کردیم بریم
-
@خانوم-وكيل نه دیگه مهدی با زبون خوش میگه اگه اشتباه کردیم بریم
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط مليكابانو انجام شده@Zahra-Qelichi من اينجا حق اب و گل دارم
برو تا اقاي طاهريو صدا نزدم -
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۹، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@خانوم-وكيل بله مشخصه
موفق:) -
@خانوم-وكيل بله مشخصه
موفق:)نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Qelichi چي مشخصه
روز اول من و اقامهدي و اقاي طاهري تاپيكو زديم اسمشم خودمون انتخاب كرديم
كي جرات داره بگه من نيام؟بلاكم كنين من ميام
-
@Zahra-Qelichi چي مشخصه
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل اقا بزارید این بچه بره سر درسش
یعنی بخوای یه کاری انجام بدی از همه طرف کارت دارن -
@خانوم-وكيل اقا بزارید این بچه بره سر درسش
یعنی بخوای یه کاری انجام بدی از همه طرف کارت دارننوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط مليكابانو انجام شده@jahad-20
️
️
️
️
دقيقا منشن بارونه اينورمشكل از جايي شروع شد كه اقا مهدي گفتش تاپيك تغيير نيا بايد ميگفت انجمن نيا
البته يه اشاره به كليت نت داشتنمن كلا ميرم جواب منشن واجب نيست
روزخوش تا شب دست پر بيام تاپيك به پرونده ي شاكي ها رسيدگي كنم. فعلا هيس درس دارم
-
@Zahra-Qelichi چي مشخصه
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل چرا دعوا داری؟؟؟میگم مشخصه حق ابو گل داری
-
@خانوم-وكيل چرا دعوا داری؟؟؟میگم مشخصه حق ابو گل داری
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۹، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط jahad.20 انجام شده@Zahra-Qelichi دعوا نداشت که بچه خیلی هم خندید